My life as Liz #168

Deze keer de My life as Liz op dinsdag! Het is van een wat korter weekje, omdat ik maandag en dinsdag eigenlijk al heb laten zien op mijn blog door middel van de Boekarest vlogs. Toch heb ik deze week nog wat leuke dingen gedaan die ik wel de moeite waard vond om te delen. Het was super lekker weer, ik had een event in Amsterdam, ging een avondje stappen in Eindhoven en ging een middagje naar de stad. Ook heb ik de sportschool niet overgeslagen, het was fijn om na een paar daagjes er tussenuit weer lekker te knallen!

Gymtime in mijn nieuwe sporttop van Bershka.

Ik had een event van P&G waar de nieuwste producten van Aussie, Olaz en Max Factor werden gepresenteerd. Alles was in een travel stijl, alsof we echt op reis gingen. We kregen super lekkere hapjes op een dienblad (denk aan het vliegtuig).

Ik ging samen met Lotte en het was super leuk om haar weer eens te zien en lekker bij te kletsen.

Het event vond plaats in de Hallen Studio’s, waar zich ook de Foodhallen bevindt. Super leuk om eens te zien, en ik zag zoveel lekkers! Ondanks dat we op het event genoeg eten kregen, kon ik het niet laten om iets te bestellen. Ik ging voor deze heerlijke salade met geitenkaas, vijg en verschillende groenten. Het was zooo lekker.

Kijk, hoe leuk! Ik wil er zeker nog eens terug gaan.

Op weg naar Beachclub Sunrise om lekker van de zon te genieten! Ik droeg mijn nieuwe haarband van H&M. Wat vinden jullie er van?

Ohhh dit was genieten! Zo fijn dat water ook, dat was echt de perfecte afkoeling.

Drankje erbij…

‘s Avonds maakte ik nog een heerlijke smoothie voor mezelf: yoghurt, sinaasappelsap, rode vruchten en een banaan. Perfect toetje.

Feestje in de stad met Lola!

Zaterdag was ik echt super brak van het stappen vrijdag. Tijd voor een kater ontbijtje: ei met een smoothie. Uiteindelijk kreeg ik alleen de smoothie op, ik had helemaal geen honger haha.

Ik ging even met mijn zusje naar de stad en we haalden een heerlijke smoothie bij de Vitamin store, waar ze blijkbaar een hele smoothiebar hebben met keus uit heel veel verschillende smoothies. Dat wordt echt mijn nieuwe favoriete plek om een smoothie te halen, haha.

Even naar de Pull & Bear. Ik vond dit een heel leuk shirtje, maar hij scheen heel erg door. Hetzelfde had ik met een hele mooie lange zwarte rok. Bummer…

Deze simpele top ging wel mee naar huis. Ik had zoiets nodig voor onder een nieuw jasje dat ik heb en deze kostte echt maar 5 euro.

‘s Avonds bestelden we sushi. Zo lekker! Me happy.

Daarna gingen we naar de bioscoop, we gingen naar Spy. Echt een super grappige film. Ik kon weer eens niet normaal doen…

Zondag begon ik in de sportschool. Ik sloot mijn training af met 20 minuten cardio. Ik haat het echt maar het voelt achteraf wel heel erg fijn.

Daarna een welverdiend zelfgemaakt broodje carpaccio. Ziet dat er niet heerlijk uit! Ik heb moeite met weer gezond eten. Op zo’n vakantie ga je helemaal uit je ritme en dit weekend kon ik thuis echt niet alle lekkere dingen weerstaan. Misschien klinkt het alsof ik overdrijf, maar ik fotografeer dan ook niet alles. Bijvoorbeeld die boterhammen en crackers met Nutella… Hehe.

In de trein, alvast werken aan deze blogpost!

 Nieuwe week, nieuwe kansen! Deze week moet ik wat harder aan school gaan werken, want de tentamens zijn weer in zicht. Gelukkig heb ik komende zaterdag een leuk festival gepland staan: Lakedance! Wie van jullie zie ik daar ook?

20 Reacties

 1. Lau 9 juni 2015 / 09:39

  Leuke diary! Waar is dat supermooie topje met kant van? Degene die je tijdens het uitgaan aan had!

 2. Maaike 9 juni 2015 / 09:52

  Die heerlijke foto’s aan het strand zijn echt jaloersmakend! En dat broodje carpaccio, yummy <3

 3. Lara 9 juni 2015 / 10:58

  Desperados aan het strand, jeetje wat heerlijk! Welke schoenen heb je trouwens aan op die foto bij de bios?

 4. liza 9 juni 2015 / 11:28

  De haarband staat je leuk! Hoe je haar er nu uitziet doet me heel erg denken aan sliver in 90210 toen ze kort haar had (jessica stroup). Ik vond haar korte haar altijd zo mooi, ze deed droeg haar korte haar altijd heel classy en stoer. Misschien een tip voor wat inspiratie?

  xx

  • Lizzy 10 juni 2015 / 17:16

   Oh ja, nu je het zegt! Ik vond haar altijd zo leuk, 90210 was echt een van mn favoriete series! Ik ga lekker wat inspiratie op doen. Bedankt voor de tip!

 5. Milou 9 juni 2015 / 12:32

  Oh ik kan niet wachten tot ik weer een broodje carpaccio mag eten!! Ik vind je Coca-Cola shirt echt heel tof!

 6. Nadia 9 juni 2015 / 15:57

  Ik ben ook weer echt toe aan sushi nu ik jouw foto zie hahaha

 7. Rahma 9 juni 2015 / 16:28

  Ik vind jou echt een heel knap persoon! En dan bedoel ik knap qua uiterlijk, maar ook met hoe je bent! Vind het heel erg knap dat je het zo goed volhoud met sporten, en hoe je in het leven staat! Je mag echt trots zijn op jezelf!

 8. Tedje 9 juni 2015 / 16:37

  Het is dat ik vanavond sushi ga eten anders was ik echt super jaloers, haha ;)

 9. Tamara 9 juni 2015 / 21:31

  Leuke dagen en ik ben erg benieuwd naar de film spy!

 10. Nicole 10 juni 2015 / 20:13

  Ik vind het altijd zo jammer dat de simpele shirtjes tegenwoordig ook door moeten schijnen, bummer!

 11. Esmee 10 juni 2015 / 21:43

  Hee Lizzy,

  Ik ben ook aanwezig op Lakedance, Heeeel veel zin in, nu hopen op een lekker zonnetje!!
  Veel plezier alvast!

  • Lizzy 14 juni 2015 / 12:42

   Ah heb je het leuk gehad? Ik vond het echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *