Lakedance 2016 – Tweede editie

IMG_7031

Met mijn ietwat brakke hoofd vond ik het leuk om even terug te blikken op gisteren. Het was namelijk weer zover: de tweede editie van Lakedance! Het is geen geheim dat ik altijd onwijs geniet van zulke leuke feestjes, ik word er oprecht blij van. Leuke mensen, goede sfeer, chille muziek: allemaal ingrediënten voor een succesvol feestje!

IMG_7037

IMG_7094

IMG_7095

Natuurlijk hebben we weer lekker veel foto’s gemaakt. Altijd leuk om de volgende dag te zien! Ik ging met twee vriendinnen en van te voren aten we nog wat en deden we wat wijntjes. Het weer was ’s ochtends een beetje twijfelachtig en ik had het dan ook best wel koud met mijn rokje (Monki) en korte top (Pull & Bear). Gelukkig liet de zon zich ’s middags zien en was het heerlijk weer!

IMG_7061

IMG_7093

Dan het festival zelf. Het was weer wat we van Lakedance gewend waren. De mainstage was niet zo mijn ding, maar ik heb me kostelijk vermaakt bij Mensroom en Kletskoek. De kletskoek stage is ieder jaar weer favoriet! Lekker in het bos, met de lekkerste deephouse en techno deuntjes. Wouter S, Prunk, ANOTR: ja, het was genieten! We kwamen weer super veel bekenden tegen en we hebben de grootste lol gehad. Een fijn fiske, zodat we dat hier in Brabant zeggen. Lakedance, tot volgend jaar!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *