My life as Liz #215

fnaz0873

Hallo lieve mensen! Even wat leven vanuit mijn kant. Het gaat eigenlijk heel erg goed met me, maar wel lekker druk zoals altijd. School is weer begonnen, ik werk nog twee dagen per week bij mijn stage en daarnaast sta ik de donderdag- en zaterdagavond bij Dogma op de vloer. Even mijn weg vinden dus, maar dat komt helemaal goed. Ik heb weer wat foto’s gemaakt van de afgelopen tijd om jullie een korte update te geven :)

fullsizerender-5

Chocolate lover! Deze stuurde ik door naar een vriendin, om haar te vertellen dat ik wat leuks voor haar had gekocht. Uiteindelijk hebben we ‘m samen opgegeten (ik misschien iets meer. Sorry Es.)

img_9548

Team FreshCotton! We hadden een beer pong toernooi en dat was erg gezellig. Super leuk bedrijf!

img_9609

Whaaa, ik mocht een Brazilian Wax testen voor mijn blog. Ik was er zo benieuwd naar! Er komt nog een artikel over online.

fullsizerender

Samen met Merel naar de opening van de mymuesli store in Utrecht. Eén groot muesli walhalla! Super leuk.

fullsizerender-3

Daarna nam ik haar mee uiteten nog voor haar verjaardag. We gingen voor Mexicaans bij Popocatepel en het was erg lekker. Een aanrader! Eten is goed, het is heel gezellig er binnen en het personeel is vriendelijk.

img_9751

Outfitje voor school! De colleges zijn begonnen en het is wel een beetje wennen. Vooral dat ik ook nog zoiets als huiswerk moet maken…. Dat heb ik niet gemist!

img_9757

Selfieeeeee! Lekker gekleurde lipstick op. Die avond ging ik naar Eindhoven om daar lekker bij te kletsen met vriendinnen.

fullsizerender-4

Zaterdag zou ik met een vriend van me wat foto’s gaan maken. Maar toen we eenmaal gesetteld waren voor een lunch, volgden er een paar biertjes en hadden we eigenlijk toch niet meer zo’n zin om die foto’s te maken. Dan maar niet! Gezellig gegeten en geklets bij Stan & Co, één van mijn favorietje plekjes in Utrecht.

img_9831

We sloten de middag af met koffie en taart bij The Village. Daarna moest ik werken en toen was het alweer zondag! Wat gaat de tijd toch snel… De afgelopen week heb ik vooral gewerkt en gesport, en mijn tante kwam ook een dagje naar Utrecht. Ik maak niet altijd overal foto’s van, maar mocht je me toch wat meer willen volgen, volg me dan op Snapchat (ourfavourites). Ik ben een best actieve Snapchatter met zo nu en dan ook een onzinnig verhaal er tussen. Of je het leuk vindt of niet… Haha!

Anyway, fijn weekend allemaal! Ik heb lekker met vrienden afgesproken om wat leuke dingen te doen en ik moet ook zeker aan de slag voor school… Gaan jullie nog wat leuks doen?

1 Reactie

  1. Roos 25 november 2016 / 20:31

    Heerlijk, ik ben ontzettend benieuwd naar die reep van Tony’s! Oh en ik ben ook wel heel benieuwd hoe de brazillian wax je is bevallen, ik denk er al een tijdje over na om dat te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *