Bye bye kamer

IMG_4903

In juli 2013 ontving ik de sleutel van mijn kamer in Utrecht. De tijd is voorbij gevlogen, ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren. Ik heb toen nog verschillende blogposts gemaakt over het hele proces, super grappig om terug te lezen. Bijvoorbeeld deze, toen had ik net de sleutel ontvangen. Als 18 jarig meisje verhuisde ik van Brabant naar Utrecht, en we zijn nu 3 jaar verder!

In die drie jaar is er een hoop gebeurd. Ik begon aan mijn studie communicatie- en informatiewetenschappen, maar na een paar maanden werd ik ziek en was het hele Utrecht avontuur alweer voorbij. Ik stopte met mijn studie en ging weer thuis wonen. Mijn kamer verhuurde ik onder, want een kamer op zo’n toplocatie wilde ik natuurlijk niet kwijt!

Na een paar vervelende maanden werd het tijd om mijn leven weer te gaan opbouwen. Terug naar Utrecht! Ik begon in september 2014 aan de studie commerciële economie en toen kon ik eigenlijk pas echt mijn leven in Utrecht gaan opbouwen. Ik leerde nieuwe mensen kennen, mijn kamer werd echt een thuis en Utrecht werd echt mijn stad. En ik heb het nog steeds naar mijn zin!

Toen ik hoorde dat mijn huisgenootje ons huis ging verlaten, overwoog ik meteen om in haar kamer door te schuiven. Even wat anders, maar toch in hetzelfde huis. Ik woon midden in de stad dus ik hoef hier voorlopig nog niet weg. Ik heb nu nog steeds een ruime kamer, met veel ramen en stukje bij beetje wordt dit ook weer een paleisje. Ik houd jullie op de hoogte! In mijn oude kamer komt een vriendin wonen, dus dat is ook heel gezellig.

Bye bye kamer, tijd om een verdieping lager weer net zo’n mooie herinneringen te gaan maken!

4 Reacties

  1. Sija 2 juli 2016 / 17:58

    Wat leuk! Weer even wat nieuws :) ben benieuwd hoe je het gaat inrichten!

  2. Samantha 4 juli 2016 / 02:09

    Wat leuk! Succes met de verhuizing, ook al is het gelukkig maar één verdieping lager. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *