My life as Liz

Goedemiddag, daar ben ik weer! We zijn weer een weekje verder en zoals jullie misschien wel in de video van gisteren hebben gezien, zit ik op de helft van mijn behandelingen. Party! Ook al ging het voor mijn gevoel niet zonder slag of stoot en heb ik afgelopen week nogal veel in bed gelegen. Sja, dat kan gebeuren! Gelukkig heb ik ook leuke dingen gedaan, waaronder naar de opening van de Primark in Nijmegen, ik heb genoten van het weer en vrijdag voelde ik me goed genoeg om lekker te feesten. Dus zo zwaar heb ik het nog niet! Haha. Nou, kijk mee naar de foto’s!

Maandagochtend lekker vroeg naar Nijmegen. De Primark ging open!

Ik paste een maxi dress, maar hij ging niet mee naar huis. Hij scheen nogal door en je moet hier wel echt een strak figuur voor hebben want je ziet ALLES. Toch vond ik het wel cool staan!

De buit! Niet alleen van mij hoor, hierbij staan ook de spullen van Sarah en Sharon.

Je kon ook polaroid foto’s laten maken, super leuk :D

Nog even een lekkere smoothie drinken met Sarah, Sharon en Jennie. Was gezellig!

Even twee outfits gemaakt met wat nieuwe items. De zomer kan wat mij betreft niet snel genoeg komen…

Bij Etos verkochten ze drie soorten body splashes van Victoria’s Secret en het is me gelukt om er eentje te bemachtigen. Ik vond de roze en paarse erg zoet, maar deze is heel lekker!

Dinsdag chemotherapie… Bah :( Word weer helemaal naar van deze foto.

Daarna even lunchen bij Parkzicht met mama. Ik kon in het ziekenhuis niet eten en mijn eetlust kwam langzaam terug. Hier konden we de auto lekker dichtbij zetten en nog even wandelen in het park. Voor hoever dat ging met mijn oma-lichaam, haha.

Carpaccio! Jummie!

Woensdag even het terras op met vriendinnen. De zon scheen goed en we hebben lekker bijgekletst.

Blogging time! Was prima te doen zo in de tuin, het weer was heerlijk.

Op het eind van de dag werd ik toch wel moe dus kroop ik lekker mijn bed in. Met wat fruit!

Even er tussenuit en koffie drinken in de stad :)

Nog steeds blij met mijn Nikes!

Selfie met mijn zusje! We gingen foto’s maken en het resultaat hebben jullie al kunnen zien.

Zo stel ik dus altijd mijn camera scherp… Haha vereist een beetje creativiteit!

Gezelligheid met lieve Lo! Heb een hele leuke avond gehad!

Ik maakte voor de tweede dag op een rij deze salade. Zoooo lekker en voelde me zo gezond haha!

Zaterdagavond ging ik naar mijn vader en zondag was ik er ook nog want we gingen eten met de hele familie. Dat was heel lekker, maar ik heb er geen foto’s van. Wel heb ik deze, samen met mijn zusje. We zaten te spelen met de Photobooth functie op mijn laptop want die vond ze helemaal geweldig, haha. Ook al is dit dan net een ‘normale’ foto :P

En dat was het alweer! De tijd gaat soms zo snel… Deze week ga ik zoveel mogelijk leuke dingen proberen te doen en vooral genieten van het feit dat ik niet naar het ziekenhuis hoef. Hopelijk werkt mijn lichaam ook mee en heb ik genoeg energie. We zullen het volgende week zien. Liefs! X

36 Reacties

 1. Annemiek 7 april 2014 / 13:53

  Het ziet eruit als een geslaagde leuke week behalve dinsdag dan! :(
  Hopelijk heb je deze week wat meer energie, en kun je wat leuke dingen gaan doen!
  X

 2. Britt 7 april 2014 / 14:02

  Je mag blij zijn met je nikes, ze zijn erg leuk! Haha, hoe je je camera scherp zet wel creatief ja! Hopelijk heb je deze week genoeg energie, ik duim mee!

 3. Angela 7 april 2014 / 14:30

  Wat een gezellige week! Haha, wat slim om zo je camera scherp te stellen!

 4. Bella 7 april 2014 / 15:27

  Maak je een keertje je feestlook voor ons? Echt mooi!

 5. Dina 7 april 2014 / 15:42

  Leuke fotos!
  Ik wou ook een van die victoria secret bodysplashes, ik ben bij 3 etoswinkels geweest maar overal waren ze jammer genoeg uitverkocht :(

 6. Tineke 7 april 2014 / 16:54

  Jammer dat die maxi jurk niet meeging naar huis, hij is erg mooi!
  Liefs

 7. Melissa 7 april 2014 / 17:08

  Fijn dat je op de helft zit nu! Ik hoop dat je je deze week wat actiever voelt :)

 8. Nena 7 april 2014 / 17:50

  Leuke foto’s weer! Die maxidress ziet er toch wel mooi uit, ik moet snel weer eens naar de Primark!

 9. Roos 7 april 2014 / 18:16

  Infusen blijven eng! En je outfits zien er geweldig uit!

 10. IsabellaEliane 7 april 2014 / 18:29

  Leuke foto’s en je twee zomeroutfitjes zijn ook heel leuk ! Knap dat je ondanks dat je ziek bent zo positief blijft zeg :)

  X

 11. SUZ14 7 april 2014 / 18:39

  Leuke foto’s!! Behalve dan die van je chemo, maar fijn dat je op de helft zit en knap hoe je er zo open over durft te praten :) Jammer trouwens van die maxi dress, gelukkig heb je andere leuke items gevonden!

 12. Fleur 7 april 2014 / 19:09

  Leuke foto’s Lizzy.
  Eindelijk zit je op de helft, hopelijk gaat de laatste helft je net zo goed af als dat het nu over het algemeen gaat, want dat verdien je!
  En wat heb je een lief zusje, leuke foto’s van jullie samen:).

 13. Hillefik 7 april 2014 / 19:25

  Wat heerlijk dat je een ziekenhuis vrije week hebt! Daar moet je zeker van genieten, hopelijk gaat je “oma-lichaam” mee werken! ;) Het is je enorm gegund. Gelukkig doet mooi weer ook al een hoop! & toch wel fijn dat je al op de helft zit. Natuurlijk niet fijn omdat je niet weet hoe je de rest zult doorstaan, maar van wat wij mee krijgen van jou doe je het super en ben je een topper! Ups en downs, maar toch ga je door! En komen er artikelen en filmpjes online, echt super knap! Hou vol, je kunt het!

  P.S. Jij nog steeds blij met je nikes… ik nog steeds jaloers haha
  Liefs xx

 14. Amy 7 april 2014 / 19:40

  Wat schattig die laatste foto’s! Fijne week volgens mij, het ziet er heel gezellig uit allemaal in ieder geval. Fijne week weer, geniet ervan! Liefs

 15. Joyce 7 april 2014 / 20:25

  Wat een lieve foto samen met je zusje Liz! En natuurlijk wordt deze week onvergetelijk: Ik mag je morgen eindelijk eens ontmoeten en dan kun we samen lekker genieten van alle P&G nieuwtjes! ;D Ik kijk er in ieder geval naar uit! Tot morgen liefje!

 16. Sarah 7 april 2014 / 20:57

  Ah, wat een heerlijke ‘My Life as Liz’ weer! Balen dat je, je deze week ietsje minder voelde maar gelukkig heb je toch no best wat leuke dingen kunnen doen. Die foto met je vriendin is prachtig. Knapperds zijn jullie! En ik vind die maxi dress je heel goed staan. Om die beer moest ik hardop lachen :P. Hilarisch dat je zo scherpstelt haha.

 17. Josie 7 april 2014 / 21:28

  Ah heerlijk, al dat lekkere eten! En grappig met dat scherpstellen haha

 18. Tedje 7 april 2014 / 21:43

  Gelukkig heb je een hoop leuke dingen gedaan afgelopen week! :) Ik denk dat ik nodig eens carpaccio bij jou moet komen eten, yummm!! ;) De maxi dress staat je trouwens heel erg mooi!

 19. Marloes 7 april 2014 / 22:56

  Hahaha geweldig hoe jij je camera scherp zet! En heel leuk, die laatste foto :) x

 20. Estrella 7 april 2014 / 23:46

  Wat een hoop lekkere dingen zie ik allemaal voorbij komen! En lekker geshopt zo te zien :)

 21. Sharon 8 april 2014 / 12:26

  Leuke foto’s! Ik vind jou zo’n knap meisje!

 22. Jessie 8 april 2014 / 15:03

  Ik word altijd vrolijk van jou ‘my life as liz’ foto’s. Ook al zit je soms in een dipje en ben je dagen thuis, je blijft positief en je mooie lach blijft te zien. Je blog groeit steeds meer en ik blijf jou blog ook zeker bezoeken! Ga zo door lizzy je doet het super! Liefs, Jessie

 23. Lilly 8 april 2014 / 17:33

  Wat een lieve zusjes heb je :)

 24. Ines 8 april 2014 / 23:54

  Wat goed dat je al op de helft zit! Veel succes nog! Fijne foto’s :)

 25. Yasmina 11 april 2014 / 12:14

  Hey Lizzy, hoe gaat het met je?
  Je hebt al een paar dagen niet geblogt. Hoop dat het goed gaat. xxxx

  • Lizzy 11 april 2014 / 20:29

   Hey Yasmina, wat lief dat je het vraagt! Er staat nu weer een vlog online:) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *