Outfit snapshot By The Creek festival

IMG_5519

Afgelopen zaterdag stond er weer een festival op de planning: By The Creek. Het was in Vianen (vlakbij Utrecht) en ik heb een heerlijke dag gehad. De muziek was heel verschillend, je kon beuken bij de BASIS stage of lekker met de heupjes los bij Vunzige Deuntjes. Er waren ook nog wat andere stages, waaronder van ZeeZout en er was ook genoeg lekkers te eten en drinken. Het festival was niet zo groot, maar dat had juist wel wat. Ik ben er sowieso volgend jaar weer bij!

IMG_5520

Wat ik altijd heb als ik naar een festival ga: keuzestress. Wat moet ik aan?! Met het weer van de afgelopen tijd weet je het maar nooit. Als de zon schijnt is het super warm, en als er iets een vervelend gevoel is, dan is het wel het té warm hebben. Te koud trouwens ook. Ik ging voor een short omdat ik van mening was dat dat in juli gewoon moet kunnen, scoorde een leuke top in de sale bij Bershka en trok een jasje aan voor de zekerheid. Die heb ik ook wel minstens 10 keer aan en uit gedaan, omdat ik het dan weer warm/koud had. Het is toch ook wat! Het jasje is trouwens één van de items die ik van dat vriendinnetje had gekregen. Lief!

Een simpel outfitje, maar toch leuk om even te delen. Omdat ik moest wachten besloot ik maar 10.000 selfies te maken en om er dan uiteindelijk niks mee te doen is ook weer wat. Toch best handig zo’n blog;) Nu nog een fatsoenlijke spiegel kopen, haha.

Komend weekend heb ik als eerst een leuk event op de planning staat, waar een overnachting ook bij zit inbegrepen. Ik ben heel benieuwd! Zondag ga ik naar Thuishaven dus daar heb ik ook heel veel zin in :) Hebben jullie nog leuke weekendplannen?

3 Reacties

 1. Sija 14 juli 2016 / 19:48

  Wat heb je super leuke dingen op de planning staan :) Leuke outfit, nu heb ik ook zin om naar een festival te gaan haha!

 2. Hester 15 juli 2016 / 08:24

  Vond het wel heftig, zoveel van dat hangende decolleté.

  • Lizzy 15 juli 2016 / 10:45

   Ik heb echt super kleine borsten dus dat lijkt misschien zo omdat ik een beetje voorover hang:P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *