Festival report: Mystic Garden 2016

IMG_4050

Zo jongens, wat heb ik gister een leuk festival achter de rug! Ik hoor nu eigenlijk te studeren, maar zoals een professioneel sogger het betaamt, zit ik nu lekker te bloggen. Ik heb morgen gewoon een tentamen, maar een festival report schrijven is natuurlijk veel belangrijker. Not. Maar leuk is het wel, want dan kan ik nog even nagenieten van gister.

IMG_4012

IMG_4003

Voor de geïnteresseerden: de top is van Pull & Bear en de broek is van Weekday.

Ik mocht voor Mystic Garden kaartjes verloten, maar zelf had ik ook twee tickets gekregen. Ik ging samen met een vriendinnetje en het was voor mij de eerste keer dat ik naar dit festival ging. Ik wist dus niet zo heel goed wat ik precies moest verwachten, maar ik had er wel heel veel zin in. De locatie was natuurlijk al veelbelovend: het Sloterpark zorgt voor een super chille vibe.

IMG_4049

Wat betreft muziek was het helemaal mijn ding: house en techno. Als jullie me wat langer volgen weet je dat daarop mijn voetjes wel van de vloer gaan. We wisselden wat harde techno of met chille house en dat was ideaal. Zo nu en dan kwam het zonnetje nog even door, hartstikke fijn! We hebben de rest van de dag opgetrokken met wat vrienden die ik tegenkwam, dus dat was ook heel gezellig.

IMG_4047

IMG_4057

Naast dat de muziek top was, waren de mensen ook leuk en de aankleding maakte het geheel af. Er was ook een leuke markt waar ik nieuwe oorbellen kocht (ik had van die gouden ringetjes maar die waren inmiddels zilver geworden haha). Daarnaast hebben we er ook lekker kunnen eten: verse friet, hamburger met pulled pork en wat dan al niet meer… Genoeg keus!

Eigenlijk heb ik verder niet heel veel meer te zeggen over dit festival… De foto’s spreken voor zich! Het was een leuke dag, ik was met leuke mensen en het betreurt me dan ook zeer dat ik vandaag weer moet leren. Ik kan niet wachten tot volgend weekend, want dan is Awakenings Festival! Wat heb ik toch ook een zwaar leven, haha.

2 Reacties

  1. Sija 19 juni 2016 / 17:30

    wauw, die eerste foto is echt vet! Dit lijkt me een geweldig festival <3 Succes nog eventjes met leren! X

  2. r33l 25 juni 2016 / 14:54

    ff gezeur op deze zaterdagmiddag: om naar dit artikel te komen, moest ik 3 reclameblokken wegklikken (met irritante muziek/geluid). Niet om te zeiken hoor Lizzy, maar kan het niet iets minder? *zeikmodus uit*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *