My life as Liz #119

Mijn juni is goed begonnen, want ik heb een heerlijke week achter de rug. Ik ging naar Maastricht, genoot van het lekkere weer, ging naar een leuk festival met vriendinnen en had een gezellige bloggers barbecue. Daarnaast heb ik ook aan mijn blog gewerkt en ben ik nog even naar het ziekenhuis geweest. Ik moest weer bloedprikken (dat ging vandaag niet omdat het Pinksteren is) en de waardes waren weer goed dus mijn chemo gaat morgen door. Nu komt het einde echt in zicht, spannend!

Links: Maandag ging ik naar een vriendinnetje in Maastricht. Het was heerlijk weer en we hebben buiten gechilld en ik heb haar jaarclub ontmoet. Het was heel gezellig! Rechts: De volgende dag haalden we een frozen yoghurt. Ik mis zo’n tentje echt nog in Eindhoven! Of misschien is het maar goed ook dat we dat niet hebben, haha…

Links: Lunch bij de Sligro is altijd een goed idee. Het is super lekker en heel goedkoop, ik geloof dat deze salade (met brood) zo’n 6 euro kostte en het drinken is gratis. Mama en ik doen het regelmatig als we er wat boodschappen gaan halen. Rechts: Even een simpele lunch! Ziet er niet heel vullend uit, maar ik ontbijt altijd heel laat dus aan het eind van de middag krijg ik dan weer honger en eet ik wat simpels.

Donderdag ging ik lekker spelen met make-up. Ik maakte deze look met blauw oogpotlood en vond het heel geslaagd! Ik wil binnenkort weer een blogpost schrijven over mijn make-up favorieten en dan zal ik het oogpotlood wel terug laten komen. Hij is heel fijn en de kleur is prachtig!

Links: Vrijdag sprak ik af met Tedje! We gingen op het terras zitten en hebben daar een lekker broodje carpaccio gegeten (de foto heb ik per ongeluk verwijderd). Daarna aten we ook nog een ijsje. Het was heel gezellig! Rechts: Zaterdag ging ik naar Lakedance bij Aquabest. Dit was mijn outfit!

Links: Eerst gezellig thuis lunchen! Rechts: Met lieve Merel!

Links: Met z’n allen! Het was super leuk, de sfeer was chill, de muziek was goed en het was lekker weer! Ook al mocht het wat betreft wel iets koeler zijn, het was ZO heet! Maar dat mocht de pret niet drukken. Rechts: Ik werd op de foto gezet en vond hem wel leuk geworden. Dat tongetje hahaha :P

Links: Zondag reisde ik met de trein voor een gezellige barbecue bij Emilia met Esmay, Lotte, Sharon en Marjolein. Het was heel gezellig en het weer hadden we ook mee! Rechts: Met de lieve Lotte!

Hoe was jullie week? Laat het weten bij de comments! Tot de volgende keer! X

18 Reacties

 1. Amy 9 juni 2014 / 14:34

  Wat een zomerse foto’s allemaal! Klinkt als een fijne week (: Hele lieve foto ook met Lotte!
  Succes morgen!

 2. Yara 9 juni 2014 / 14:43

  Drukke week heb je gehad! Lieve foto van jou en Ted, hihi.

  Ik heb de afgelopen week les gehad, gewerkt… En deze week tentamenweek, meh :(

 3. Martina 9 juni 2014 / 14:56

  Ik ben echt dol op frozen yoghurt! En wat gezellig die BBq!

 4. Vera 9 juni 2014 / 17:44

  Wat een leuke week! Ziet gelijk iedereen vrolijk worden van het mooie weer. Leuk dat je met zoveel bloggers goed contact hebt!

 5. Fleur 9 juni 2014 / 18:40

  Het ziet er uit als een zonnige, gezellige en leuke week!

 6. Daphne 9 juni 2014 / 19:22

  Wat een superleuke en gezellige foto’s! Veel succes!

 7. Meike 9 juni 2014 / 22:50

  Leuke foto’s! Het blauwe oogpotloodje staat je erg mooi, net als je witte top! Ik kon vanuit mijn tuin meegenieten met Lakedance, haha.

 8. Miranda 10 juni 2014 / 09:11

  Wat een leuke foto’s. En ik ben benieuwd naar het oogpotloodje

 9. Joyce 10 juni 2014 / 10:25

  Wat een ontzettend gezellige week zeg Liz! En wat stond je goed op de Lakedance foto’s. Ik zag ze al voorbij komen op Facebook en je zag er echt fantastisch uit! ;D

 10. Melissa 10 juni 2014 / 15:34

  Ziet er uit als een gezellige week :) Leuke foto’s! En succes met de chemo!

 11. LIlly 11 juni 2014 / 23:14

  Spannend dat je laatste gemo in zicht is Lizz, voor jouw gevoel is het vast heel langzaam gegaan, maar besef mij niet dat je laatste gemo alweer is, ook al moet je lang herstellen, ben zo blij voor je dat je dat niet meer hoeft!
  En wat heb je gave dingen gedaan deze week, dat feest ziet er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *