My life as Liz #214

isti3513

Ik was net zo goed bezig met m’n blog, en toen was er weer een radiostilte. Zo balen! Ik had alleen gewoon echt geen tijd. Afgelopen week werkte ik 56 uur en dat is eigenlijk gewoon echt te veel voor mij. Ik kan me geen dag herinneren waarop ik niks te doen had en eigenlijk verlang ik daar wel heel erg naar. Fulltime stage lopen in combinatie met andere baantjes is best pittig, en ik hou ook wel op een feestje van z’n tijd. Al helemaal een lastige combinatie, haha. Best slopend, maar ik ben jullie toch wel weer een update verschuldigd. En ik heb goed nieuws!

img_8967

Deze salade was echt lekker. Zoete aardappel met kikkererwten uit de oven en daarbij rucola, pecannoten en geitenkaas.

img_9066

ADE sloeg ik dit jaar over, maar ik had wel een hele leuke borrel van Straf_Werk in samenwerking met Ultimate Ears. Ik mocht twee vriendinnen meenemen en het was echt super gezellig en leuk georganiseerd. We hadden een toffe tour door het gebouw, er waren hapjes en drankjes en Danny Daze was aan het draaien.

img_9065

En Linda was er ook! Leuk om haar weer even te zien.

img_9197

Ik hou van de weekenden! Ik probeer dan altijd wat leuke dingen te doen en je maakt mij altijd blij met eten buiten de deur. Kimmade in Utrecht is momenteel mijn favoriete eettentje. Het is goedkoop en zo lekker. Deze gekarameliseerde garnalen en noodle soep waren wederom weer een succes.

img_9224

Friday night drinks! Lekker bijkletsen met vriendinnen in Eindhoven.

img_9226

Ik besloot er maar meteen een heel weekend aan vast te plakken. Zo nam ik mijn zusje nog mee uit lunchen voor haar verjaardag. En lekker door de stad slenteren! Eindhoven blijft een vertrouwde stad :)

img_9257

We scoorden deze Oreo donuts. So good! Voor de geïnteresseerden: verkrijgbaar bij de bakgigant in Eindhoven.

img_9359

Mijn standaard ontbijtje: havermout met banaan en kaneelpoeder. En soms een beetje pindakaas. Ja, ik leef voor pindakaas haha!

img_9335

Vorige week vrijdag was het zover: tickets kopen voor The Weeknd! Ik ben een echte fan, en samen met vrienden probeerde ik kaartjes te kopen. Maar ik had geen geluk en kwam er niet doorheen. Gelukkig had iemand extra kaartjes en kon ik die overnemen. Me is so happy!

img_9350

Daarna door racen naar Eindhoven voor een etentje met familie. Ik had iedereen al heel lang niet meer gezien, dus het was fijn om eens bij te kletsen.

img_9357

Dit was een beetje mijn mood afgelopen week. De hele week stage gelopen, donderdagavond ook nog gewerkt en vrijdagavond na het eten helemaal uitgeput in de trein. De ochtend erna moest ik om 8.30 op school zijn om te werken op de open dag op school en daarna moest ik van 6 tot 11 werken op mijn andere werk. Echt, je kon me opvegen. Ik was niks meer waard haha.

img_9472

Zondag sliep ik daarom eindelijk weer eens uit, ging ik lekker sporten en maakte ik me daarna klaar om naar de Melkweg te gaan. Hiphop blog Puna.nl vierde hun 10 jarig bestaan en ik mocht er naartoe via mijn stage. Het was echt super gezellig! Ik luister veel Nederlandse hiphop (Woordenschat lijst op Spotify is favoriet), dus het is leuk om dat eens live mee te maken. Er hing ook echt een super chille vibe.

img_9490

Aaah, ik kreeg de Ultimate Ears Boom 2 naar aanleiding van het Straf_Werk event. Dit ding gaat mijn leven beteren. Ik luister echt super veel muziek en de kwaliteit van deze speaker is echt 10 keer beter dan mijn vorige. Het geluid is zuiver en hij kan super hard. Kom maar door met die feestjes en afterparty’s!

img_9499

Maandag was ik echt super brak van het Puna feestje. Geloof me, met een kater de hele dag op stage zitten, is geen succes. Ik was dus ook blij toen ik eenmaal thuis was. Ik heb de hele avond op de bank gelegen en ben lekker op tijd naar bed gegaan.

Zo, ik heb de heftige week overleefd en deze week is het gelukkig wat rustiger. Ik merk dat ik echt toe ben aan vakantie (forget it), maar na komende week heb ik het gelukkig wat rustiger. Ik moet weer naar school en dat betekent dat ik niet meer iedere dag naar stage hoef. Mijn stageperiode bij het bedrijf duurt in totaal een half jaar, maar vanaf komende week loop ik nog twee dagen stage omdat ik dus de andere dagen les heb. Aan de ene kant heb ik zin om weer te studeren, aan de andere kant ook helemaal niet. We gaan het meemaken! Jullie kunnen in ieder geval meer blogs verwachten de komende tijd :) Hoe is het met jullie?

10 Reacties

 1. Maaike 9 november 2016 / 15:40

  Pfff wat een heftige week! Als ik zoveel moet werken heb ik echt niet de energie om nog naar feestjes o.i.d. te gaan haha. Maar fijn dat je het hebt overleefd en dat de komende weken wat rustiger zijn :)

 2. Lies 9 november 2016 / 15:58

  Leuk dat je toch nog een kaartje voor The Weeknd hebt kunnen scoren! Waar heb je dat shirt gekocht? Die is echt super nice!

  • Lizzy 10 november 2016 / 13:28

   Via de merchandise shop van The Weeknd! Verzendkosten waren wel 18 dollar haha.

 3. Manon 9 november 2016 / 16:59

  Wat een hefttige week heb je achter de rug, maar hey je hebt wel een kaartje voor The Weend

 4. Roos 9 november 2016 / 17:06

  Die zoete aardappelsalade ziet er ZO goed uit!

 5. Saartje 9 november 2016 / 18:12

  Waar is die leuke gestreepte sjaal van? :)

 6. Lisa 10 november 2016 / 13:54

  Even een vraagje wat niks met dit artikel te maken heeft? Weet jij al hoe je die zwarte strepen van je puma’s afkrijgt? Ik heb ze ook en heb al vanalles geprobeerd?

  • Lizzy 13 november 2016 / 20:11

   Ik heb het er niet helemaal afgekregen… Maar heb het met een tandenborstel en dreft geprobeerd. Wel echt zonde! Want ze zien eruit alsof ik ze al best lang heb terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *