New in: H&M Home accessoires

Ik had laatst de behoefte om mijn kamer een beetje op te leuken zonder daar te veel geld aan uit te geven. Ik vind koperen items heel mooi en daarvan wilde ik wel meer in mijn kamer. En laat H&M nou een hele leuke Home afdeling hebben waar ze momenteel ook nog eens een hoop koperen dingen hebben! Ik was toevallig toch al aan het shoppen bij H&M omdat ik nieuwe lingerie nodig had en toen liep ik dus ook tegen deze kaars en kaarsenhouder aan. Super leuk, want met kaarsjes kun je het zo gezellig maken!

Ik zag bij H&M nog veel meer leuke koperen dingen, maar mijn studentenbudget liet het even niet toe. Maar het is dus wel echt een aanrader als je op zoek bent naar accessoires of andere dingen in huis. Toch eens weer wat anders dan de standaard Ikea! De linker kaars kostte €3,- en de metalen kaarsenhouder €2,99.

Shoppen jullie wel eens dingen op de H&M Home afdeling?

10 Reacties

 1. Anouk 13 november 2015 / 10:35

  Oehh ik ben echt gek op kaarsenhouders, deze zijn ook erg mooi

 2. Dagmar 13 november 2015 / 10:37

  Oeee wat een mooie accessoires, dat ziet er gaaf uit!

 3. Tessa 13 november 2015 / 19:47

  Wat leuk! H&M heeft echt hele leuke budget home accessoires, vooral de nieuwe H&M in Den Haag heeft een hele leuke grote verdieping vol staan!
  Liefs, Tessa

 4. Nadia 14 november 2015 / 14:33

  Wauw, wat mooi! Ik denk dat ik binnenkort ook maar langs de H&M moet gaan.. Ik was laatst al opzoek naar een geurkaars en kwam uiteindelijk terecht bij de heerlijke geuren van Rituals. Helaas niks mee naar huis genomen omdat ik niet zo’n zin had om €18 uit te geven aan een kaars, haha! Zo te zien heeft de H&M betere prijzen ;)

  • Lizzy 15 november 2015 / 22:28

   Haha herkenbaar! De spulletjes van Rituals zijn wel zo fijn, jammer van die prijzen idd!

 5. Marleen 15 november 2015 / 12:00

  Ik vind ze allebei zo mooi! Ik ben ook dol op koperen dingen in mijn kamer !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *