Home inspiration

Mijn kamer is zo goed als af, maar naar mijn mening ontbreken er nog wel wat dingen om het gezelliger te maken. Binnenkort wil ik bijvoorbeeld nog even naar de Action om leuke decoratie dingen te kopen, maar daarnaast staan er ook twee wat grotere dingen op mijn wensenlijstje: een koeienhuid en een booglamp. Mijn kamer is geheel in zwart-wit en zo’n koeienvel staat er denk ik heel leuk bij. Bovendien kleedt zoiets ook heel erg aan!

Daarnaast wil ik ook nog een booglamp. Ik heb al ondervonden dat een normale lamp ophangen geen optie is, omdat ik dan mijn hoofd ga stoten en hij dan behoorlijk in de weg hangt. Ik zit zelf te denken aan een spotje, en dan in de hoek waar mijn bank staat een booglamp. Staat leuk, maar geeft ook veel licht. In die hoek heb ik überhaupt nog geen licht, dus dat zou echt de perfecte oplossing zijn. Helaas is een zowel een koeienhuid als booglamp niet heel goedkoop, dus ik moet er even voor sparen. En ik houd ondertussen ook Marktplaats in de gaten!

Hebben jullie nog tips om je kamer gezelliger te maken?

15 Reacties

 1. Kimberly 12 november 2013 / 08:05

  Zo’n booglamp en zo’n krukje vind ik er tof! Goed marktplaats in de gaten houden voor de lamp en het kleed, je kunt er meestal de leukste dingen vinden voor een mooi prijsje :)

 2. Daisy 12 november 2013 / 08:34

  MOoie inspiratiefotos! Ons huis is helemaal wit met grijstinten. Vind ik ook erg mooi. Het is een beetje Riviera Maison, Riverdale style.

 3. Dagmar 12 november 2013 / 08:39

  Wauw hele mooie inspiratie! Ik ben ook dol op van die plaids waardoor je een gezellige en warme sfeer kunt creëren. En je zit er lekker warmpjes bij als koudkleum hihi

 4. Esmay 12 november 2013 / 11:13

  Toffe inspiratie! ook een beetje wat ik mooi vind. :D

 5. Stella 12 november 2013 / 13:06

  Dat krukje, adorable! Ik kijk al uit naar het moment dat je naar de Action bent geweest en hopelijk een ‘shoplog’ gaat doen. Veel liefs, Stella.

 6. Mireille 12 november 2013 / 13:53

  Mooie inspiratie! Lekker strak, rustig en modern echt iets waar ik ook van houd.

  liefs Mireille

 7. Robin 12 november 2013 / 17:03

  Zo’n buiglamp is echt leuk! Jij hebt zo’n leuke stijl :3

 8. Lenneke 12 november 2013 / 20:37

  Ik wil ook zo’n koeienkleed! Of een schapenvel.

 9. Swaen 13 november 2013 / 18:33

  Wel heel leuk, misschien heeft IKEA nog iets goedkopers in de aanbieding!

 10. Estrella 15 november 2013 / 23:00

  Leuk artikel! Wit is niet zo mijn ding, maar de foto’s zien er wel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *