New in: sportkleding

Als je me wat actiever volgt op Twitter, heb je misschien wel mee gekregen dat ik een tijdje geleden weer het sporten heb opgepakt. Ik had al maanden een sportschool abonnement lopen, maar ik voelde me er toch niet helemaal comfortabel bij om daar te gaan sporten. Dit abonnement heb ik wegens mijn ziekte tijdelijk bevroren, en nu sport ik de komende tijd gewoon weer thuis! Ik zat niet echt lekker in m’n vel en door de chemo’s ben ik toch meer vocht gaan vasthouden wat je ook wel kunt zien. Bovendien beweeg ik nu ook veel minder, en ik was gewoon klaar met dat luie gedoe. Tijd om weer wat meer te bewegen en dat was ook een goed excuus voor nieuwe sportkleding!

Ik sport nu dus gewoon thuis, met gewichtjes en een matje. Dan volg ik vaak de workouts van Jillian Michaels, ook wel bekend van de 30 day shred filmpjes. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan en ik merkte echt verschil! Het is nu wel zo dat ik niet als een malle aan het sporten ben, want dat kan mijn lichaam gewoon niet aan. In de week dat ik mijn chemo heb doe ik niks, en die week erna voel ik me meestal wel goed genoeg en sport ik zo’n 3 a 4 keer. Ik denk maar zo: alles wat ik doe is meegenomen! Zo blijft mijn conditie wat beter op peil en kan ik ook werken aan het herstel van mijn spieren.

Ik sport het liefste in korte broekjes en een top of sport bh. Ik ben toch thuis, niemand die me ziet! En dan heb ik het in ieder geval niet zo extreem warm. Bij de H&M vond ik wat leuke dingen en het is allemaal lekker betaalbaar! Het printje van de sport bh vond ik heel leuk en lekker stoer, deze kostte €14,95. Het broekje kostte €9,95. Ze zijn allebei van heel fijn materiaal gemaakt en ik krijg er weer nieuwe motivatie van om te sporten. Niet geheel onbelangrijk!

In wat voor sportoutfit sporten jullie het liefste?

 

20 Reacties

 1. Anne Solveig 31 mei 2014 / 14:26

  Wat een leuke combinatie zo qua kleuren met je schoenen en gewichtjes! Ik vind je sporttop heel leuk!

 2. Soesja 31 mei 2014 / 14:30

  Ik hou ook zoveel van nieuwe sportkleding, krijg er echt motivatie van! Dat broekje zou ik ook wel willen, lijkt me ook fijn voor hardlopen :)

 3. Marloes 31 mei 2014 / 14:42

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan. De sport top staat je erg goed!

 4. Claudia 31 mei 2014 / 14:45

  Wauw vette sportBH! is die een beetje stevig gevoerd? want bestelde er laatst een bij de H&M en die zou gevoerd moeten zijn maar was gewoon een dun lapje stof.. Anders ga ik deze ook bestellen :)

  • Lizzy 31 mei 2014 / 14:47

   H&M noemt het medium support, ik denk dat het een beetje afhangt van welke cupmaat je hebt. Ik heb niet zo’n grote borsten dus is dit voor mij genoeg bescherming. Ik kan niet zeggen dat ‘ie echt gevoerd is haha!

   • Claudia 31 mei 2014 / 15:54

    Oke bedankt voor je reactie:) dan zal deze wel hetzelfde zijn als ik die ik besteld had. Ik heb er ook een van de H&M die wel echt gevoerd is en die vind ik een stuk fijner dus dan laat ik deze maar hangen denk ik!

 5. Saffira 31 mei 2014 / 14:52

  Ziet er goed uit! Leuk dat je ‘t sporten weer hebt opgepakt :)
  x Saffira

 6. Yak Man 31 mei 2014 / 14:53

  Je sport bh is zó leuk zeg! Ik moet sporten ook maar weer is oppakken.. Eerst even motivatie vinden :b

 7. Vera 31 mei 2014 / 15:06

  Wat goed van je op sporten op te pakken! Staat je goed de sport top!

 8. Manon 31 mei 2014 / 17:57

  Leuk leuk ik heb vandaag ook sportkleding gekocht kan niet wachten om te sporten hihi

 9. Swaen 31 mei 2014 / 21:41

  Goed dat je weer bezig bent! Ik heb met dansles het liefste een jurkje/rokje aan, maar bij roeien juist een strakke broek en comfi shirt.

 10. Dagmar 31 mei 2014 / 21:58

  Wat een heerlijke sportitems! En de top staat je onwijs goed, leuke print!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *