2 party tops van Loavies

Ik ben weer benaderd door Loavies voor een samenwerking, super leuk! Ik heb een aantal items uitgekozen waar ik super blij mee ben waarvan ik er vandaag twee ga laten zien. Ik noem het ook wel party tops, want ik zou ze allebei aantrekken tijdens een feestje! De één is wat chiquer en de ander is een croptop: leuk voor een dansfeestje zoals We Are Electric waar ik komende zaterdag naartoe ga. Woehoe zin in! Tijd om eerst even deze tops aan jullie te laten zien :)

Black sheer top – €24,95

Deze top is kort en doorschijnend: niet iets wat je zomaar naar school aan doet. Ik vind het met een bh eronder prima kunnen, zo veel verhult het namelijk ook weer niet. Een topje eronder kan wel, maar hoe los je die blote buik dan op? De top is namelijk best wel kort, maar ik vind dat voor tijdens een feestje altijd wel leuk! En het is ook niet zo warm. Ik combineer hem hier gewoon met een simpele jeans maar met een kokerrok kan het ook heel mooi zijn.

Simple Lace Green – €14,95

Deze top heb ik al in het zwart en ik krijg er altijd heel veel vragen en complimenten over. Hij zit ook heel fijn, dus daarom wilde ik hem ook wel in het groen hebben! Ik vind groen altijd mooi in combinatie met zwart en zo in combinatie met een leren jack vind ik het ook heel leuk staan! Misschien een beetje koud voor nu, maar een zwart vest kan ook. De achterkant valt trouwens precies hetzelfde als de voorkant, heel open dus. I like en hij is ook zo lekker betaalbaar!

Ik ben super blij met deze twee tops van Loavies. Vergeet zeker geen kijkje te nemen op de webshop, ze hebben momenteel zo veel leuke dingen! Wat dragen jullie het liefste tijdens het uitgaan?

3 Reacties

  1. Marleen 15 november 2015 / 11:59

    Love it! Ik vind ze beide echt ontzettend leuk!

  2. Luna 16 november 2015 / 18:18

    Ze staan je mooi! Ik vind die lace tops altijd zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *