Philips Lumea

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar in het najaar scheer ik nog steeds het liefst zo vaak mogelijk mijn benen. Ze zitten misschien dan wel verstopt onder een dikke broek, maar ik voel me er gewoon echt niet prettig bij als mijn benen niet glad zijn. Hetzelfde met oksels, deze scheer ik bijna iedere dag. Maar oh, wat zou het toch fijn zijn als je jezelf gewoon niet meer hoefde te scheren! Zo’n apparaat als de Philips Lumea lijkt me dan ook ideaal: deze verwijdert door middel van lichtflitsen haartjes. Dus geen ingegroeide stoppels meer, yay!

Hoe zo’n Philips Lumea precies werkt? Het maakt gebruik van IPL (‘Intense Pulsed Light’) en het is een technologie die wordt gebruikt om een gladde huid te bereiken. En je kunt het dus gewoon veilig thuis doen! De Lumea richt zachte flitsen op de haarwortel, die de haarwortel verwarmen en stimuleren om over te gaan naar de rustfase. Zo valt het haar uit en wordt teruggroei voorkomen. Je kunt het zelfs op je gezicht toepassen, heel handig voor bijvoorbeeld de haartjes rondom je mond.

Advertorial

4 Reacties

  1. Charlotte 17 november 2015 / 00:12

    Super handig apparaatje! Op mijn stage gebruiken ze ook IPL licht flitsen en het werkt echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *