Budget tip: mini tafeltje

Ik moest vandaag een pakketje op de post doen en ik liep toen langs de Action. Ik was er al heel erg lang niet meer geweest, dus ik besloot even een kijkje te nemen. Ik had wat dingen nodig zoals vuilniszakken en kledinghangers en laat de Action daar nou de perfecte winkel voor zijn. Heel voorspelbaar: uiteindelijk liep ik met een tas vol de winkel uit. Het is ook allemaal zo goedkoop! De grootste vondst: dit mini tafeltje!

Sinds ik mijn kamer heb verbouwd, miste ik eigenlijk nog een bijzettafeltje voor mijn bank. De tafel die ik voorheen gebruikte als salontafel, daar staat mijn tv nu op en het is toch wel handig om iets te hebben waar je bijvoorbeeld je glas drinken op kunt zetten. Ik was er niet heel erg actief naar op zoek, want ik had ook geen zin om er veel aan uit te geven. Tot ik dus bij de Action tegen dit tafeltje aan liep! Hij kostte €5,95 en is er in drie verschillende kleuren. Ik heb voor wit gekozen, want dat past perfect bij mijn zwart-witte interieur. De andere tafeltjes hebben dezelfde kleur poten, maar daarbij is de plaat lichtroze of grijs. Het is echt een mini tafeltje, maar voor mij perfect!

Ik dacht, ik deel het even met jullie want het is echt een leuke studententip! Je kunt hem daarnaast ook heel makkelijk in elkaar zetten, een kind kan de was doen!

9 Reacties

 1. Nicole 28 oktober 2015 / 09:28

  Heel leuk tafeltjes, als ik hem tegenkom neem ik hem zeker mee!

 2. Danique V 28 oktober 2015 / 09:37

  Ik heb hem ook! Alleen dan heb ik de witte en zijn de poten aan de onderkant licht blauw :) Inderdaad erg handig, ik gebruik hem als nachtkastje.

 3. Tea 28 oktober 2015 / 11:19

  Daar ben ik al een poosje naar op zoek, hier hebben ze hem alleen met roze poten en dat vind ik dan weer niet leuk! Echt een perfect tafeltje voor dat geld :)

 4. Fleur 28 oktober 2015 / 15:31

  Leuk! Ik zag hem vandaag toevallig nog in de Action staan, haha!

 5. Nadia 4 november 2015 / 18:38

  Ze hadden ze een hele tijd terug ook, alleen dan ook met de poten tot de helft in een kleurtje. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *