Painted bottles – Uniqué Home Collection

Wat te doen met oude flessen? Mijn stiefmoeder weet er wel raad mee! Ze is heel creatief en sinds kort verkoopt ze woondecoratie die ze zelf maakt. Ik vind het echt super cool wat ze doet, want ze maakt van simpele flessen echt de leukste creaties. Omdat ik zo enthousiast was, heb ik meteen foto’s van verschillende exemplaren gemaakt en zelf staat er nu ook eentje op mijn kamer in Utrecht. Tijd om er wat over te delen met jullie!

Wat ze vooral veel doet, is het opleuken van flessen die vervolgens als vaas kunnen dienen. Alles is ook afgewerkt met vernis wat ervoor zorgt dat het waterafstotend is. Ik vind het echt heel leuk bedacht en ik heb geen idee hoe ze het doet, maar zoals je ziet zijn echt alle soorten designs mogelijk. Het is ook allemaal uniek, dus het is geen Ikea item wat je vervolgens bij 1000 anderen thuis ziet staan. Dat maakt het extra leuk!

Op de Facebook pagina van Carole, Uniqué Home Collection, kun je nog veel meer voorbeelden vinden en eventueel contact opnemen als je geïnteresseerd bent in iets wat op de pagina staat. De prijzen staan er vaak bij en zo niet: stuur een berichtje! (Houd wel rekening met verzendkosten). Er is ook een mogelijkheid voor workshops, misschien een leuk idee om met je vriendinnen te doen :)

Wat vinden jullie van deze painted bottles?

13 Reacties

 1. Carole 27 februari 2015 / 14:57

  Wat een lief item heb je gemaakt Lizz… Het voelt onwerkelijk om zo over jezelf te lezen.. maar vind het super!
  Doe het ook met veel plezier en krijg er heel veel leuke reacties op. Het ene idee is nog niet uitgewerkt, of het andere dient zich alweer aan… Creatieve Explosie noem ik het maar.
  De plannen om voor mezelf te beginnen zijn in ontwikkeling.. wordt vervolgt.
  Dank je wel Lieverd en tot snel
  X

 2. Tedje 27 februari 2015 / 16:31

  Oh leuk Liz! Zag hem inderdaad staan op je kamer!

 3. Jenny 27 februari 2015 / 16:37

  Leuk! M’n tante maakt ook allemaal leuke woondecoratie zelf, misschien vind je t leuk om daar ook eens een kijkje te nemen? http://www.bijvon.nl :)

 4. anouk 27 februari 2015 / 16:49

  Onwijs leuk dat ze dit zelf maakt! Ze zien er echt top uit

 5. Helene 27 februari 2015 / 18:38

  Oh wat ziet het er mooi uit! Ik hou echt van dit soort berichten Misschien dat ik deze DIY zelf ook wel eens wil doen :D xxx

 6. Swaen 27 februari 2015 / 23:42

  Wat creatief van je stiefmoeder! Ik vind het een erg leuk idee, staat leuk :)

 7. Susa 28 februari 2015 / 18:10

  Inderdaad erg leuk zeg! Ga ik aan m’n moeder laten zien, die is dol op zulke dingen :D

  • Carole 5 maart 2015 / 11:24

   … Dat zou leuk zijn Susa!… :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *