Mooie salontafels

Ik vind het heel leuk om met interieur bezig te zijn en steeds nieuwe dingen te bedenken voor op mijn kamer. Het is soms wat krap op 24m2 (wat wel groot is voor een studentenkamer daar niet van) en mijn budget is natuurlijk ook niet oneindig, maar daarom is het des te leuker om op zoek te gaan naar hippe dingen voor een leuke prijs. Pinterest is daarbij mijn grote inspiratie en afgelopen week struinde ik het internet af voor mooie salontafels. Kijk maar mee naar de prachtige foto’s die ik heb gevonden!

Zoals je ziet: allemaal verschillende stijlen en soorten salontafels! De één is heel groot, de ander weer klein. Ik vind het stuk hout heel tof en de salontafels met het duidelijke frame vind ik ook mooi. Dit zie je momenteel echt heel erg veel.

Waar vind je nou zo’n mooie salontafel? Je kunt goedkoop meubels kopen en ze zelf nog toffer maken, iets tweedehands kopen of eens een kijkje nemen op webshops waar je in eerste instantie niet zo snel zou kijken. Zo kwam ik erachter dat ze bij Otto.nl ook salontafels verkopen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Wat vinden jullie van deze inspiratie foto’s?


Bron1 / Bron2 / Bron3 / Bron4 / Bron5 / Bron6 / Bron7 / Bron8

8 Reacties

 1. Tamara 14 oktober 2015 / 12:18

  Dat zijn zeker mooie salontafels! Leuke inspiratie foto’s!

 2. Manon 14 oktober 2015 / 12:21

  Oh die houten vind ik wel echt gaaf hoor!

 3. Astrid 14 oktober 2015 / 14:08

  Leuk!! Vooral die eerste vind ik super :)

 4. Liese 14 oktober 2015 / 14:44

  So pretty! Mijn ideale salon tafel mag met glas zijn, of in licht hout ^^

 5. Anneleen 15 oktober 2015 / 10:29

  Inderdaad erg mooie tafeltjes! Vooral die voorlaatste vind ik erg leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *