My life as Liz #178

Ik heb weer een heerlijke vakantieweek gehad! De tijd vliegt voorbij, want volgende week moet ik alweer naar school. Hoewel ik wel toe ben aan ritme, geniet ik ook enorm van mijn vrijheid en ga ik er dus nog even goed van proberen te genieten. Afgelopen week lukte dat wel: ik ging twee dagen naar mijn vader, nam een leuke video op voor Bestfitfriends, had een verjaardagsfeestje van een vriendin en ik ging naar een festival: Eindhoven goes Ibiza. Super leuk allemaal en daarbij was het ook nog eens heerlijk weer dus heb ik ook zeker de nodige zonnestralen meegepikt. Kijk maar mee!

Ik had toch verteld over mijn overbelaste arm? Ik heb er echt super veel last van gehad. Tot donderdag kreeg ik hem niet verder dan dit, echt super vervelend. We zijn nu 10 dagen verder en ik heb nog steeds last van mijn arm. Hij is super stijf en helemaal strekken gaat nog steeds niet. Pff, heb m’n lesje wel geleerd!

Dinsdag ging ik naar mijn vader en we gingen met z’n allen Indisch eten bij de ouders van mijn stiefmoeder. Het was super lekker, ik ben daar zo dol op! Hmmm.

Woensdag keek ik in de spiegel en het viel onder mijn bovenarmen hing helemaal los. Allemaal vocht… Het is nu nog steeds niet helemaal weg, maar ik voelde me zo lelijk met die dikke armen!

Ik ging een middagje naar de dierentuin met papa en mijn zusje.

Donderdag sprak ik met Merel af om te sporten en te filmen. We gingen nog even wat winkels af en bij de Pull & Bear op de mannenafdeling spotte ik dit shirt. Ik wil het, haha!

We maakten een Mc Donalds menu, maar dan gezond. Klik hier om de video te bekijken!

Relationship goals, haha!

Getting ready voor het verjaardagsfeestje van een vriendin. Ik droeg mijn nieuwe Zara jurkje weer! Lekker serieus gezicht, haha.

De volgende dag ging ik naar Eindhoven goes Ibiza. Munten waren in de vorm van briefgeld, super leuk!

Er was een party boot waar je op kon stappen en vanaf daar maakte ik deze foto van de zonsondergang. Zo mooi!

De volgende dag een beetje brak, dus lekker een boek lezen in de zon.

Coco en Lucky waren in slaap gevallen bij mij op bed. Echt lief!

Even wat vitamientjes, ik ben dol op fruit.

Dat was ‘m weer voor deze week! Morgen heb ik een event in Amsterdam en zaterdag ga ik naar het sportfestival Buiten Adem. Ik heb er zin in! Hebben jullie nog leuke plannen?

7 Reacties

 1. Tea 24 augustus 2015 / 16:11

  Dat McDonalds menu ziet er lekker uit, zo maar eens het filmpje kijken! En gosh wat zijn Coco en Lucky schattig <3

 2. Dionne 24 augustus 2015 / 18:07

  Wat een leuke foto’s! Dat festival lijkt mij leuk!

 3. Stephanie 24 augustus 2015 / 19:22

  Leuke foto’s weer :). Veel plezier in Amsterdam en bij het festival!
  Ik ga zaterdag naar een MJ memorial en zondag eten bij een vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *