Outfit: Chelsea boots

Mijn nieuwe Chelsea boots zijn al voorbij gekomen op mijn blog, maar nog niet in een outfit post. Dat werd tijd! Gisteren was het niet zo’n lekker weer en dat was een goed excuus om deze zwarte laarsjes van Sacha aan te trekken. Ik dook even de stad in met mijn zusje en maakte ook wat outfitfoto’s. Super veel foto’s waren mislukt door verkeerde camera instellingen, ik baalde enorm. Ik heb het beste eruit weten te pikken zodat ik toch nog mijn outfit met jullie kan delen. Want dat vind ik namelijk altijd heel leuk om te doen! Het is een simpele outfit, maar simpel is soms ook gewoon heel fijn!

Jeans – Weekday

Top – Zara

Enkellaarsjes – Sacha

Armbanden – Buddha to Buddha

14 Reacties

 1. Simone 25 augustus 2015 / 08:39

  Leuk zeg, mooie foto’s ook! En wat wordt je haar lang!!

 2. Beautydiarynl 25 augustus 2015 / 09:25

  Inderdaad een beetje simpel, maar daardoor niet minder leuk! Mooie foto’s ook! Ik vind die boots steeds leuker worden.

 3. Anna 25 augustus 2015 / 16:01

  Mooi <3! Fijne basic outfit. Ik vind, naast je schoenen, je broek ook erg mooi. Weekday is voor mij ook een favoriete winkel voor het kopen van broeken!

  • Lizzy 26 augustus 2015 / 12:15

   Fijne broeken zijn dat he! Ik vind ze ook ideaal!

 4. Dionne 25 augustus 2015 / 17:15

  Ik vind je boots erg mooi! Leuk voor het najaar!

 5. Melissa 25 augustus 2015 / 18:56

  Hele leuke outfit! Mooie laarsjes ook, ook al had ik ze inderdaad al gezien. :) Ik ben zelf ook nog naar zoiets op zoek voor deze winter. Heb wel iets soortgelijks, maar daar zit nog best een aardige hak onder, en ik zoek nu wat lagers! Mooi trouwens ook je haar <3

 6. Vincit 26 augustus 2015 / 14:21

  Wauw… Ik ben al maanden aan het twijfelen om Chelsa boots te kopen, maar jij heb mij helemaal overtuigd om het gewoon te doen! Dank je wel en een super leuke blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *