My life as Liz #172

Vandaag kreeg ik op Instagram de vraag of er wat aan de hand was. Eh, oeps! Duidelijk tijd voor een update. De afgelopen dagen zat ik in de stress omdat ik woensdag drie tentamens had en daarnaast heb ik ook een verkoudheid te pakken. Maar niet getreurd, ik heb de vakantie overleefd en nu heb ik dus ook weer meer tijd om te gaan bloggen. Het is er de laatste tijd zo bij ingeschoten… Druk met vanalles en nog wat! Afgelopen week had ik het vooral druk met in de zon liggen, want man wat was het warm! Gelukkig ben ik niet vergeten om foto’s te maken en ondanks dat het nu wat later is, laat ik ze nog graag zien.

Maandag was ik nog brak van het feestje in Bloemendaal. Ik was zo moe en deed het lekker rustig aan. ‘s Avonds at ik Ben & Jerry’s, yummmm!

Dinsdagochtend nam ik een filmpje op voor BestFitFriends en daarna zou ik eigenlijk zelf gaan sporten. Maar dat plan ging van de baan toen mijn tante vroeg om te gaan zwemmen. Het was zo’n lekker weer, daar moest geprofiteerd van worden. We namen allebei lekker wat fruit mee.

Oeps, tan lines!

Poging tot studeren in de zon. Niet zo’n succes, zeker niet met een vak als statistiek. Ik kwam bovendien afgelopen week ook tot de ontdekking dat alledrie de tentamens op dezelfde dag waren gepland. Heel erg fijn, dat werd dus nog even bikkelen!

Mijn zusje maakte deze aardbeien snacks met chocolade. Hmm!

Maar ook genieten van de zon. Ik wil natuurlijk wel een lekker kleurtje, haha.

Jurkje aan en sleehakken aan! Even vergeten dat ik die nog had… Vind ze niet zo leuk meer, maar zo voor onder een jurkje ging het wel. Heel mooi trouwens met al die zooi op de achtergrond haha.

Ik ging een dagje naar mijn vader en ze hadden daar het zwembad opgezet. Heerlijk met die hitte!

Samen met mijn kleine zusje. Ze was zo blij me te zien, echt lief!

‘s Avonds lekker hangen voor de tv. Ik word altijd zo lam van dat warme weer, hebben jullie dat ook? De volgende dag heb ik me de hele dag opgesloten in de bibliotheek maar zelfs daar was het warm. Leren was gewoon echt niet te doen, het ging er niet in. Echt zo vervelend!

Outfit!

Tijd om weer met de plaktattoo’s aan de slag te gaan!

Ik ging naar het festival WiSH Outdoor, maar het was echt heel erg warm. Dé oplossing: plantenspuit voor verkoeling. Dat was zo fijn!

Ik was vorig jaar ook bij WiSH en dit jaar was het weer net zo leuk! De hitte viel uiteindelijk ook mee, ik had erger verwacht.

Met mijn best fit friend!

Hitte? ‘s Nachts koelde het super erg af! Door gedoe met taxi’s waren we pas laat thuis en moest ik nog naar huis fietsen. Ik had alleen geen warme kleding bij en daarom leende ik wat kleding van de vriend van Merel. Hoe charmant hahaha! Heb zo hard om mezelf moeten lachen. Ik leek wel een tientonner! Ik ging rond 6 uur slapen en zondag werd ik pas rond 2 uur wakker. Die dag heb ik dan ook niet heel veel meer gedaan, ik was zo moe!

Zo. Beter laat dan nooit! Mijn tentamens zitten erop en ik heb vakantie: yeaaah! Dit weekend staat er weer een leuk festival op de planning. Ik heb er zin in! Gaan jullie nog leuke dingen doen in de vakantie? X

12 Reacties

 1. Valerie 9 juli 2015 / 11:04

  Ah, ziet er gezellig uit! Ik ben ook naar Wish Outdoor geweest en heb ook enorm genoten! :-)

 2. Tessa 9 juli 2015 / 13:19

  Wat een leuke foto’s om allemaal te zien! Die aardbeien snacks zien er heerlijk uit! helaas heb ik vandaag ook nog gewoon school gehad, na morgen middag kan ook ik eindelijk zeggen dat ik vakantie kan gaan vieren!

 3. Kyra 9 juli 2015 / 13:58

  Fijn weer eens wat van je te lezen!!! Heb je je propedeuse gehaald?

 4. Rahma 9 juli 2015 / 14:16

  Hele leuke foto´s! Balen dat die drie tentamens op dezelfde dag vallen!

 5. Tamara 9 juli 2015 / 14:50

  Leuke foto’s! Ik had ook tentamens en het was inderdaad moeilijk leren zo! Maarja de vakantie is begonnen heerlijk! Geniet er van!

 6. Anna 10 juli 2015 / 11:54

  Wat veel leuke foto’s! Fijn dat je nu eindelijk vakantie hebt. En heerlijke foto’s van het festival <3

 7. Anneleen 18 juli 2015 / 20:00

  Dat zwembad ziet er heerlijk uit! Perfect voor met dit warme weer! ;) geniet van de festivals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *