My life as Liz #157

Had ik het vorige week redelijk druk, deze week was het rustiger! En daar had ik ook wel behoefte aan. Ik zit er een beetje doorheen qua school, maar de tentamens komen steeds dichterbij dus ik moet wel echt aan de slag! Ik ben deze week nog naar mijn vader geweest, ik bleef daar slapen en toen ben ik de volgende dag naar het paardrijden van mijn zusje gaan kijken. Woensdag ging ik met Tedje uit eten, ik verbouwde mijn kamer in Eindhoven en hield een grote opruiming, ging naar Amsterdam vrijdagavond en zaterdag was een lekker luie dag. Mijn zondag was alweer wat productiever en toen was de week alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel!

Maandag nog even een opdracht voor school maken. Zo saai, ben echt niet gemotiveerd…

Ik liet mijn telefoon vorige week op de stenen vallen. Gelukkig was mijn telefoon nog heel, maar mijn hoesje overleefde het helaas niet. Daarom kocht ik een nieuwe bij de Apple store. Weer zo’n dun hoesje, deze keer wel van een ander merk. Was ook 10 euro duurder, maar hij is wel echt heel fijn!

Healthy maaltje: rijst, brocolli en kip ketjap. Jummie!

Gymtime! Subtiel een selfie maken ahum haha.

Dinsdag ging ik naar mijn vader. Mijn zusje was zo blij me te zien, echt schattig!

Ik probeerde iets voor school te doen maar het resulteerde in selfies maken met deze knuffel. Dat zegt genoeg over mijn concentratievermogen. Het is een drama haha.

Ik ging even naar het paardrijden van mijn zusje kijken en daarna nam ik de bus omdat ik in Utrecht had afgesproken. Gelukkig lekker wachten in de zon.

Voor… tapas met Tedje! We gingen naar El Mundo en dat was echt super lekker. Altijd gezellig met die lieverd!

Theetje drinken en nieuw boek lezen: het wetboek voor bloggers. Leuk om te lezen en ook interessant!

Donderdagavond ging ik alweer terug naar Eindhoven want ik ging ‘s avonds met vriendinnen naar 50 shades of grey. Hier mijn andere lieve zusje!

Ontbijtje: kwark met banaan, druiven en een snack a jack caramel. Echt lekker!

Vrijdag ging ik met Lola sporten en daarna leek het echt alsof ik zieke buikspieren had! Kwestie van wat buikspieroefeningen en goede belichting haha.

De inrichting van mijn kamer in Eindhoven was niet handig en het werd steeds een zooi. Wat wil je ook met zoveel spullen… Dat moest anders! Ik besloot mijn kamer helemaal anders in te richten en een grote schoonmaak te houden. Lekker wat vuilniszakken weg gedaan. Heerlijk!

Van ei word ik altijd blij!

Wederom weer naar de sportschool voor een goede billen-training. Mijn favoriet, haha!

Zondag ben ik nog naar de outlet in Roermond gegaan, ik was daar nog nooit geweest. Het was super druk maar wel leuk om even te kijken. Heb helaas niks gekocht, had echt geen zin om in zo’n drukke rij te staan. Daarna werd ik nog een beetje aan school, alvast wat doen voor mijn herkansing bedrijfseconomie… Meh!

Niet super veel foto’s, maar ik heb deze week dan ook niet van alles foto’s gemaakt. Ik hoop deze week wat meer aan school te kunnen doen, want dat is echt nodig. Verder ben ik vandaag nog naar het ziekenhuis geweest voor een CT scan en bloedprikken en daar krijg ik volgende week de uitslag van. Spannend, maar ik houd jullie op de hoogte! X

18 Reacties

 1. Denise 16 maart 2015 / 13:40

  Wauw, wat een prachtig figuur heb jij zeg! Het sporten wordt goed beloond! Lieve foto’s met je zusjes! Zeker spannend, zo’n uitslag. Ik duim voor een goede afloop ( vast wel!)

  • Lizzy 16 maart 2015 / 14:17

   Dankjewel! Uhm nee, ik train nu sinds september en ik vind het vooral heel leuk om te doen! En dat ik een mooie summer body heb straks :D

 2. Stacey 16 maart 2015 / 14:47

  Ik vind het echt super motiverend om over jouw sportactiviteiten en progressie te lezen! Ben ook heel benieuwd naar je mening over het wetboek voor bloggers, is het een aanrader?

 3. Lisa 16 maart 2015 / 14:55

  Leuke foto’s en je hebt echt een heel mooi figuur!

 4. Roos 16 maart 2015 / 15:11

  Wauw je buikspieren, ziet er goed uuuuuuit! X

 5. Melissa 16 maart 2015 / 15:59

  Ah succes met school. Soms moet je echt even motivatie vinden! Hopelijk gaat dat nog lukken :) En naar dat wetboek voor bloggers ben ik HEEL benieuwd! Ik volg een juridische opleiding en gebruik twee normale wetboeken zeer regelmatig, dus lijkt me leuk om die ook te hebben. :)

 6. Manon 16 maart 2015 / 17:29

  Leuke fotos! zo jij hebt buikspieren :P Succes met school verder!

 7. Susa 16 maart 2015 / 17:53

  Wauw, goed lichaam zeg! Geeft mij echt veel motivatie om morgen weer naar de sportschool te gaan :D En wat klinkt dat lekker, een snack a jack bij de kwark!

 8. Simone 16 maart 2015 / 20:15

  Dat concentratievermogen probleem heb ik ook, zoooo vervelend! Neem het me iedere keer zo erg voor maar ik kan het gewoon niet opbrengen. Het sporten dan weer wel, net als jij, gelukkig!

 9. Charlotte 18 maart 2015 / 09:43

  Goed te horen dat je het een leuk boek vindt! Veel plezier met lezen nog.

 10. Anneleen 21 maart 2015 / 19:53

  Oh wat een lieve foto’s van jou en je zusjes! Alvast veel succes met je studie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *