Favourites of the week #3

Jeej, het is weer vrijdag! Weekend! En tijd voor een nieuwe ‘Favourites of the week’. Deze week heb ik weer een aantal nieuwe favorieten voor jullie. Ik heb niet zo’n spannende week gehad omdat ik zaterdag tijdens het trainen mijn armen zwaar heb overbelast en ze nu (bijna een week later) nog steeds niet kan strekken. Wat begon met erge spierpijn was dus gewoon overtraining. Ik baal er echt van want ik voelde me een paar dagen zo slecht dat ik echt bijna niks kon. Mijn week was daar ook een beetje op aangepast, maar daardoor heb ik wel weer nieuwe favorieten ontdekt. Lees maar mee!

Favoriete bezigheid

Films kijken! Tja, je moet iets als je in de kreukels ligt. Want zo voelde ik me haha! Ik heb een hoop films gekeken om de tijd te doden. Ik keek Focus, Inception, Two Night Stand, Identity Thief, It Follows en The Longest Ride. Als je zin hebt in een leuke comedie dan kan ik Two Night Stand en Identity Thief aanraden, heb je zin in wat meer actie ga dan voor Focus en Inception is een film waarbij je wat meer moet nadenken. Wel echt een topper trouwens, ik vond al dat ik veel te lang had gewacht met het kijken van deze film! The Longest Ride is weer zo’n typische Nicholas Sparks film en perfect als je zin hebt in wat romantiek. It Follows zou ik je niet aanraden, dit is een hele rare thriller en na het kijken van deze film begreep ik nog steeds niet wat ik zojuist had gezien. Maar goed, weer een hoop films toegevoegd aan mijn lijstje. Hebben jullie nog aanraders?

Favoriete aankoop

Deze week schreef ik nog over rugzakken, maar ik heb er gisteren ook daadwerkelijk eentje besteld. En geen van mijn lijstje! Ik kreeg namelijk een comment van een bezoeker dat zij heel tevreden was met haar Mi-Pac rugzak. Ik besloot even te kijken en ik kwam allemaal super leuke modellen tegen. Bovenstaande is het uiteindelijk geworden. Het is een rugzak, maar wel met een tof printje zodat hij ook fashionable is! Ik ben heel benieuwd hoe hij in het echt is en wat ik van de kwaliteit kan verwachten. Hij was namelijk niet zo duur, ik bestelde ‘m voor €43,75 op Sneakershop.nl.

Favoriete kledingstuk

Comfortabele, simpele kleding vind ik het allerfijnste. Wat er dan nog mistte in mijn kast: een simpel vest. Ik vind het heerlijk om een vest te dragen naar de sportschool, maar ook thuis. Ik had een vest van Nike , maar deze zag er na een paar maanden al uit alsof ik hem jaren had. Zo zonde! En mijn roze 20 euro vest van H&M ziet er na 2 jaar nog steeds prima uit. Omdat ik een beetje een hekel heb gekregen aan de kleur roze besloot ik voor een simpele grijze te gaan! Super fijn ding. Ik kocht hem ook expres een maatje groter zodat hij wat meer oversized valt.

Favoriete muziek

Als ik thuis ben of onderweg, luister ik altijd muziek. Anders word ik gek! Omdat ik het zo veel luister, raak ik ook best snel uitgekeken op bepaalde nummers. Maar ik heb nu weer wat nieuws ontdekt. Ik kende de muziek van ODESZA al langer, want een bepaald nummer (Sun Models) staat tussen mijn likes op Soundcloud. Maar ik besloot dit keer even verder dan mijn neus lang is te kijken en toen ontdekte ik alle andere fijne nummers en mixtapes. ODESZA stond dus echt de hele week op repeat. Perfecte chill muziek voor thuis!

Favoriete bestelling

Ik denk dat we er unaniem over eens zijn dat Thuisbezorgd.nl dé uitvinding van de eeuw is. Ik bestel er niet zo vaak, maar het is wel mijn favoriete dienst als het gaat om sushi en pizza bestellen! Omdat ik me maandag zo slecht voelde dat ik echt niks kon, besloot ik te kijken of er ook wat gezonds te bestellen was. En jawel, saladebar Crop in Utrecht doet aan bezorgen! Ik ben er zelf nog nooit geweest (shame on me, het komt er steeds niet van), maar ik kon het nu wel proberen door het te bestellen. Oké, het is niet super goedkoop maar ik kreeg er wel een heerlijke verse salade voor! Ziet dat er niet heerlijk uit?

 Dat waren ze voor deze week! Wat zouden jullie in de favorieten terug willen zien?

10 Reacties

 1. Sincerely Lara 21 augustus 2015 / 13:17

  Ik had precies hetzelfde bij It Follows, vond het een ontzettend slechte film. De salade ziet heerlijk uit! Ik ging er altijd vanuit dat thuisbezorgd voornamelijk pizza/kebab etc. levert. Binnenkort eens kijken of ze ook iets meer gezondere opties hebben!

 2. Manon 21 augustus 2015 / 13:49

  Never Lose Focus wil ik nog heel graag zien!

 3. Renate 21 augustus 2015 / 14:13

  Leuke favorieten! Ik wil Focus en The Longest Ride ook nog steeds heel graag zien. Ik ben dol op Nicholas Sparks films, zijn films zijn echt geweldig!

 4. Anna 21 augustus 2015 / 15:11

  Crop <3! Wat goed dat ze aan bezorgen doen, dat wist ik niet. Super vette tas ook!

 5. Fleur 21 augustus 2015 / 17:30

  Oh wauw, wat een mooie nieuwe rugzak. De salade ziet er ook heerlijk uit! Helaas hebben we niet zo iets hier in Amersfoort via thuisbezorgd.nl, maar hopelijk komt dat nog snel..

 6. Amy-Denise 21 augustus 2015 / 21:04

  Mooi vest! Zo eentje zoek ik ook nog, heb er alleen met print en dat gaat niet samen met alles. Toffe rugzak heb je besteld, gaaf printje.

 7. Susa 21 augustus 2015 / 22:46

  Haha, wat leuk dat je een MiPac hebt besteld! Zie ook nu pas je reacties op mijn comment, oeps. Over de kwaliteit: ik vind ‘m goed! Nog niet veel gebruikt maar hij draagt sowieso erg comfortabel en is ook stevig, zelfs als hij propvol zit met zware dingen. Hoop dat je er veel plezier mee zult hebben :)

 8. Soesja 23 augustus 2015 / 13:54

  Ik kijk ook zo achterlijk veel films deze zomer, haha! Twee van mijn favorieten die ik laatst heb gezien zijn Kingsman en The Normal Heart, dat zijn allebei wel echt aanraders :) Focus wil ik ook nog zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *