My life as Liz #145

Joepie, ik heb kerstvakantie! Afgelopen week moest ik voor de laatste keren in 2014 naar school. Ik moest nog een opdracht inleveren, waar ik veel mee bezig ben geweest. Daarnaast bracht ik weer de nodige uurtjes door in de sportschool, nam ik mijn moeder mee uit lunchen en ben ik opstap geweest met vriendinnen. Allemaal leuke dingen! Kijk mee naar deze My life as Liz :)

Links: Ik moest op school aan een opdracht werken en daarom kocht ik allemaal lekkere dingen waaronder deze breaker. Super lekker en hoog in proteïne! Rechts: Natuurlijk keek ik de Victoria’s Secret show. Zo mooi!

Links: Tip! Deze fietslampjes bij de Hema. Ik was vorige week aangehouden door de politie omdat ik geen fietslicht had en ik was er gelukkig met een waarschuwing onderuit gekomen. Maar echt heel slim was het natuurlijk niet! Deze lampjes maak je vast aan je fiets en doordat het tie-wraps zijn, kunnen ze er ook niet af gejat worden. Ideaal! Rechts: Lekker en makkelijk eten: ravioli met pastasaus en champignons.

Links: Een nieuwe Body&Fit shop bestelling. Jeeej! Rechts: Ik maakte deze SUPER lekkere en gezonde wafels met mijn nieuwe wafelijzer. De wafels zijn gemaakt van 1 ei, 1 banaan, 2 eetlepels speltmeel, 1 theelepel cacaopoeder en 1 theelepel bakpoeder. In combinatie met griekse yoghurt (0,0% vet) en fruit is het echt super lekker.

Links: Moe op de bank na een goede trainingssessie. Rechts: Ontbijtje! Mijn standaard ontbijt met kwark, banaan, honing en nu ook muesli toegevoegd!

Links: Work it, work it, work it! Rechts: Lekker deze smartbar! Perfect als tussendoortje om de honger te stillen.

Links: Mijn nieuwe liefde: deze 1kg pot Nutella. Hoe nice! Rechts: Pasta met spinazie, kip en een lekker sausje. Jummieee!

Links: Mijn bidon matcht bij m’n outfit. Lekker boeiend, ik weet het. Rechts: Opdracht inleveren en… vakantie!

Links: Filmpje bewerken voor BffNL! Rechts: Zelfgemaakte hamburgers eten, die doen het namelijk altijd goed.

Links: In de sportschool, kon het niet laten er even een foto van te maken. Rechts: Na het sporten nog de wafels gemaakt. Met lekker veel Nutella hehehe.

Links: Armparty! In de trein naar Eindhoven. Rechts: Ik nam mijn lieve mama uit lunchen. We gingen naar Ons, waar je voor 11 euro een lunchmenu bestaande uit soep en een broodje kan samenstellen. Als soep had ik pompoensoep. Heerlijk!

Links: Ik ging voor een wrap met falafel. Mama koos het broodje met geitenkaas en die was ook erg lekker. Rechts: Happy me!

Links: Nog even een koffietje doen met een stukje brownietaart. Rechts: En ik kocht deze leuke blouse! Hij komt van Queen of the South.

Links: Daarna had ik een sport-date met mijn vriendinnetje! Spierballen showen woehoe! Rechts: Niemand was thuis en de fietsen waren allemaal in gebruik toen ik er achter kwam dat ik nog eten moest hebben. Niks in huis en geen zin om naar de Albert Heijn te lopen (net te ver om te lopen). Dusss toen was ik sad! Gelukkig ben ik daarna nog naar een vriendinnetje gegaan en hebben we een ouderwets logeerpartijtje gehouden haha.

Links: ‘s Ochtends (naja het was inmiddels al middag haha) boodschappen gedaan en een ontbijtje klaargemaakt. Verse sap, broodje, croissant. Primaaa :D Rechts: Wat een combinatie: de Women’s Health en twee flessen wijn hahaha.

Links: Want wijn is fijn! Rechts: Ik ging naar de stad met vriendinnen en het was een hilarische avond! Het was heel gezellig, en daar moest ik de volgende dag de consequenties van aanzien. Au.

Links: Maar desondanks dat brakke gevoel gingen we gewoon sporten. We gingen met z’n drieën en zijn als laatste in de sportschool overgebleven haha. Rechts: Welverdiend lunchen bij Meneer de Boer. Deze keer ging ik voor de wentelteefjes en dat viel goed in de smaak.

De rest van zondag was een uitbrak dag want ik voelde me echt niet goed. Ik heb dus de hele avond in bed gelegen en nog deze blogpost getypt. Komende week wordt een leuke week, want na kerst ga ik ook nog zwemmen, sushi eten en heb ik een afspraak voor BffNL samen met Merel. Leuke dingen! Alvast hele fijne kerstdagen toegewenst :)

17 Reacties

 1. Josianne 22 december 2014 / 07:37

  Zo fijn om even vakantie te hebben, ik moet nog twee dagen werken en dan ben ik lekker een paar dagen vrij, ik kijk er nu al naar uit! Geniet ervan :)

 2. Maaike 22 december 2014 / 11:08

  Super knap dat jullie brak nog gaan sporten,haha! En super handig die fietslampjes :)

 3. Roos 22 december 2014 / 11:17

  Zo’n leuke diary weer, en wat is die pot Nutella adorable, haha. Jij ook een hele fijne kerst! :)

 4. Manon 22 december 2014 / 11:56

  Oh als ik fit ben ga ik al niet eens sporten, laat staan brak. Echt goed van je!

 5. Evianne 22 december 2014 / 13:44

  Klopt het dat bij je opdracht staat 17 december 2013? ;)
  Maar wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Fijne feestdagen! X

  • Lizzy 22 december 2014 / 14:04

   Omg wat super dom! Hahaha ik zie het nu pas. De tijd gaat ook zo snel, ik doe dit wel vaker namelijk hahaha

 6. Anneleen 22 december 2014 / 13:48

  Wat een heerlijke eetfoto’s, daar krijg ik honger van! ;) fijne feestdagen !

 7. Denise 22 december 2014 / 13:53

  Wat knap dat je ondanks dat je zo brak was, toch ging sporten! Mijn fietslampjes worden àltijd gestolen,en ik ben natuurlijk zo slim om ook altijd die lampjes er vergeten af te halen. Die lampjes van de foto zouden dus ideaal voor mij zijn! Jumjum, die brownie taart ziet er wel èrg lekker uit! Leuke foto’s!

 8. Robin 22 december 2014 / 15:34

  Zou je misschien een keer een eetdagboek bij kunnen houden en plaatsen? Van een week ofzo. Met plaatjes erbij :)

  • Lizzy 22 december 2014 / 18:22

   Ja dat heb ik vorig jaar ook even gedaan, dus kan dat best weer eens gaan doen!

 9. Charlotte 22 december 2014 / 16:39

  Wat een leuke foto’s! En je straalt overal zo goed. Leuk! Die wafels lijken me erg lekker.

 10. Marloes 22 december 2014 / 22:36

  Wat een leuke week heb je achter de rug. Je wafels zien er ook al erg lekker uit. Ik kan niet wachten tot ik mijn wafelijzer voor kerst krijg, hihi! Kan ik ook aan de slag!

  • Lizzy 23 december 2014 / 13:40

   Oh top! Ik kan inmiddels echt niet meer zonder haha…

 11. Claudia 22 december 2014 / 22:59

  Die lampjes zijn echt een geweldig idee. Mijn vriend heeft het probleem dat ze altijd aan gaan in zijn zak. Binnen een week zijn die dingen leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *