What’s in the beautybag

Laatst kocht ik bij de Invito een nieuwe make-uptasje. Mijn oude zat helemaal onder de make-up waardoor de inhoud steeds ook vies werd. Heel vervelend, dus tijd voor een nieuwe! Ik vond deze voor 7 euro en al mijn make-up past er precies in. Omdat ik de laatste tijd ook wat nieuwe beauty favorieten heb gevonden, leek het me leuk om dit te combineren in deze blogpost. Het zijn er maar een paar, maar zeker de moeite waard!

The Body Shop almond hand & nail cream

Deze handcreme zat een keer in een goodiebag dus ik heb hem eigenlijk per ongeluk ontdekt. Maar toen ik hem voor de eerste keer gebruikte, wist ik het al: dit wordt mijn nieuwe favoriet! Er is nog geen andere handcreme geweest die mijn handen zo zacht heeft gemaakt en deze is bovendien ook goed voor de nagels. Heel fijn, want ik heb nogal snel last van droge nagelriemen en door deze creme ziet het er meteen een stuk verzorgder uit. De geur is ook heerlijk, dus dit is absoluut een aanrader. Hij kost €6,50 en dat vind ik ook reuze meevallen.

Essie Chinchilly

Toen ik laatst drankjes ging doen met vriendinnen, droeg een vriendin een supermooie kleur nagellak. Dat bleek Chinchilly van Essie te zijn. Ze wilde zelf een ander kleurtje en vroeg of ik hem op Ebay kon bestellen, en toen kon ik het niet laten om deze kleur ook voor mezelf in het online winkelmandje te gooien. Het is een prachtige nude kleur die overal bij past en ik ben sowieso dol op de nagellak van Essie!

Carmex lippenbalsem

Carmex is mijn holy grail op het gebied van lippenbalsems. Ik kocht ooit een tube in Londen omdat ik er zo veel goeds over hoorde, maar laatst kreeg ik ook nog een perspakketje met verschillende Carmex producten. Waaronder deze stick, wat ik toch altijd het fijnste vind werken. Deze lippenbalsem zorgt voor superzachte en gehydrateerde lippen én bevat ook nog eens SPF15. Je kunt lippenbalsems van Carmex onder andere hier bestellen.

Dit zijn mijn beauty favorieten van dit moment. Welke producten gebruiken jullie graag?

10 Reacties

 1. Eva 15 april 2015 / 07:59

  leuk om te lezen! Vooral die nagellak is mooi!
  Ik ben op dit moment erg fan van de NYC Lipsticks, maar ook de liquid ink eyeliner van Essence is mijn favoriet, en ik gebruik sinds een tijdje de super day 24 concealer van Maybelline new york!! Echte aanraders ook!!

  Liefs, Eva!

 2. Anna 15 april 2015 / 08:04

  Wat een schattig tasje! Inderdaad best nodig om soms een nieuwe te kopen, na een tijdje zit nu eenmaal alles onder. (Ach, goed excuus om geld uit te geven toch? ;-))

 3. Kirsten 15 april 2015 / 12:50

  Fijne producten heb je in je make-uptasje zitten (:

 4. Swaen 15 april 2015 / 13:02

  Fijne producten en een leuk tasje. Ik moet ook maar eens zo iets hebben, ik heb altijd alles los in mijn tas zitten waardoor ik alles kwijt ben.

  • Lizzy 15 april 2015 / 13:59

   Ja dan is dit echt ideaal! Ik ga vaak in het weekend naar mijn moeder dus ik loop regelmatig met mijn make-up te zeulen haha!

 5. Lys 15 april 2015 / 16:31

  Chinchilly is ook mijn favoriete nagellak op dit moment! Het is dan wel een nude kleur maar vind ‘m toch speciaal omdat het tussen grijs en bruin zit, echt leuk.

 6. Marleen 17 april 2015 / 23:11

  Heel leuk! Ik vind het lakje erg leuk, en het make-uptasje zelf ook :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *