Jummie: Milka XXL repen

Zoals jullie misschien wel weten zat ik nu midden in mijn tentamens. Dat betekent voor mij: minder bloggen, meer eten. Op de één of andere manier moet ik altijd gewoon iets te eten hebben als ik aan het studeren ben. Hebben jullie dat ook? 3 maal raden hoe het dan ook ging toen de postbode voor de deur stond met 6 Milka XXL repen. XXL? Ja, dat betekent onder andere een dubbele laag Oreo, extra veel koekjes of héél veel hazelnoten. Heaven!!

Mijn favoriete reep? Absoluut die Chocoswing Biscuit! Ik vind de combinatie met koek, chocolade en creme vulling echt super lekker en ik kan er veel van eten zonder dat ik er misselijk van word. Ook die met Oreo smaakt goed, deze XXL repen bevatten een dubbele laag Oreo ten opzichte van de normale Milka repen. Jep, alsof er een engeltje op je tong pist… Die met hazelnoten is wat simpeler, maar daarom niet minder lekker. Bij mij thuis waren ze in ieder geval super blij toen ik de chocolade uitdeelde. Want ja, zo aardig ben ik dan ook wel weer… Sharing is caring!

Yum, lekker genieten! Wil je nou meer weten over Milka? Neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina!

Advertorial

8 Reacties

 1. Manon 15 april 2015 / 14:32

  Oreo lijkt me ook lekker ik ga het snel eens proeven

 2. lonneke 15 april 2015 / 17:50

  Oh wat heerlijk! Ik krijg er trek van haha.
  Liefs Lonneke

 3. anouk 15 april 2015 / 19:01

  Ahh ik lust ook wel een stukje!! Ik ren zo even naar de winkel hihi

 4. Dana 15 april 2015 / 22:14

  herkenbaar dat je tijdens tentamen weken meer aan het eten bent dan bloggen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *