Mijn nieuwe make-up

Hoe maak je een meisje blij? Met nieuwe make-up! Vooral make-up van high end merken geven dat extra speciale gevoel. Helaas heb ik momenteel niet echt geld voor dure make-up, maar daarom is het des te leuker om het cadeau te krijgen. Als je mijn My life as Liz iedere week leest, dan weet je al dat ik een nieuwe paint pot van MAC bestelde met mijn Beauties van Douglas. Maar tijdens pakjesavond ben ik ook verwend met een nieuwe bronzer van Benefit. Dat is dus wel een blogpost waard!

Dit is ‘m dan: de welbekende Hoola bronzer van Benefit. Naar mijn mening de perfecte matte bronzer. Ook perfect om mee te shapen! Ik ben er zelf nog niet zo goed in, maar een make-up artist in de Douglas had het bij me voor gedaan en het zag er echt heel erg mooi uit. Daarnaast heb ik deze bronzer mijn zusje cadeau gegeven met haar verjaardag en zij was er ook heel erg enthousiast over. Nu heb ik hem dan eindelijk ook, yay! Ik vind de kartonnen verpakking iets minder, maar het is een best stevig doosje en uiteindelijk gaat het natuurlijk om het product zelf.

Dan ten slotte dit andere schatje. Dit is een paint pot in de kleur Bare Study. Ik had deze al, maar deze was compleet uitgedroogd. Dat is sowieso wel iets waar je op moet letten met paint pots, maar ik had die van mij ook echt al 2 jaar en hij was zo goed als op. Tijd voor een nieuwe, dus! Deze kleur heeft een hele mooie glans waar je ook goed mee kunt highlighten en het is daarnaast de perfecte oogschaduwbasis. Ik ben blij dat ik hem weer heb!

Dit zijn mijn nieuwe make-upjes! Ik had even zin om er over te bloggen, ook omdat make-up altijd zo lekker fotogeniek is haha. Ik kan zo blij worden van mooie make-up, hebben jullie dat ook?

17 Reacties

 1. Natascha 7 december 2014 / 08:28

  Beide producten staan heel hoog op mijn wenslijstje;) Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

 2. Maaike 7 december 2014 / 12:52

  Oeh, hele mooie producten! Ik kan ook echt blij worden van mooie make-up, en dan vooral mooie oogschaduws <3

 3. Manouk 7 december 2014 / 14:47

  Natuurlijk word ik blij van mooie makeup! Ik heb ze allebei nog niet geprobeerd maar Hoola moet ik toch nog wel een keer kopen. Ik heb al zoveel bronzers ha!

 4. Vera 7 december 2014 / 16:59

  Hele mooie producten! Heb zelf de bronzer voor kerst gevraagd, dus ben benieuwd!

 5. Fleur 8 december 2014 / 21:41

  Wat een mooie producten! Ik ben vooral erg benieuwd naar die bronzer!

 6. Tessabd 13 december 2014 / 20:02

  2 toppers! de bronzer staat ook nog altijd op mn lijstje, met mn paintpot doe ik serieus al jaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *