Love it: NYX Love in Rio palette

Toen ik jaren geleden de wereld van make-up ontdekte was NYX super populair. NYX is een goedkoop, maar kwalitatief goed make-up merk. Ik heb er pigments van gehad, lipsticks, blushes… Tja, wat eigenlijk niet? Ook had ik een groot palette, met heel veel verschillende kleuren oogschaduw. Deze had ik laatst weer ontdekt, maar het is niet heel handig om mee te nemen. Laatst was ik bij de Douglas en liep ik tegen het schap van NYX aan. Ik zag deze mooie trio liggen en besloot ‘m mee te nemen!

De voornaamste reden dat doosje mee naar huis ging? De lichtste en donkerste kleur zijn matte! En laat ik dat de laatste tijd nou net heel erg mooi vinden. Ik draag niet zo heel vaak oogschaduw, maar matte geeft een veel natuurlijker effect en ik heb al meerdere keren complimentjes gehad als ik matte oogschaduw droeg. Bovendien zijn deze kleuren zijn perfect. Een lichte kleur voor op het wenkbrauwbot, een naturel kleur voor op het bewegend ooglid en een chocoladebruine kleur voor in de arcadeboog. De middelste oogschaduw heeft wel een beetje shimmer, maar dat is totaal niet storend en eigenlijk heel erg mooi!

Swatches kunnen natuurlijk ook niet ontbreken! Zoals je ziet is vooral de donkerste kleur heel goed gepigmenteerd, net wat we nodig hebben. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want dit oogschaduw doosje kostte €6,74. De naam van deze trio is Moonlit Skinny Dip, maar er zijn ook nog heel veel andere mooie kleuren te koop!

Wat vinden jullie van matte oogschaduw?

17 Reacties

 1. Simone 18 november 2014 / 07:56

  Leuk om weer eens iets over beauty te lezen op je blog! Wat is het doosje van dit palette leuk zeg én handige kleurtjes natuurlijk die altijd wel kunnen.

 2. Nicole 18 november 2014 / 08:34

  Mooi doosje! Leuk om weer eens iets met beauty voorbij te zien komen!

 3. Bianca 18 november 2014 / 10:53

  Ziet er goed uit zelf gebruik ik ook graag cosmetica van NYX x

 4. Manon 18 november 2014 / 11:50

  Wat een super leuk doosje met mooie kleuren !!

 5. Manon 18 november 2014 / 12:29

  Wat mooi! Die donkere heeft inderdaad superveel pigment. Ik kom het merk helaas nooit tegen

 6. Denise 18 november 2014 / 15:51

  Mooi! Ik ga zeker eens kijken als ik bij de Douglas ben!

 7. Maaike 18 november 2014 / 19:04

  Ziet er erg goed uit! Vind de kleuren bij elkaar heel erg mooi <3

 8. Amy 18 november 2014 / 19:28

  Moooie kleuren! Super schattig doosje met dat strikje zo

 9. Marleen 18 november 2014 / 19:37

  Lijkt me handig voor iedere dag of om mee te nemen als je een weekendje weg gaat. Goede prijs ook! xx

 10. Amelie 1 december 2014 / 12:12

  Wat een mooi paletje, en ook helemaal niet duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *