Review: Clinique lipproducten

clinique2

Er lag in Eindhoven een leuk pakketje op me te wachten met allemaal lipproducten van Clinique. Daar was ik wel erg benieuwd naar, want ik heb niet echt ervaring met de producten van Clinique. Ik heb verschillende soorten lipproducten ontvangen en het leek me leuk om er wat over te schrijven. Ik heb daarnaast ook een keer swatches gemaakt, zodat je het geheel wat beter kunt zien.

clinique3

clinique4

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer – €22,00

Van links naar rechts: Poppy Glow – Cocoa Pop – Sweetie Pop

Deze lacquer is een soort van dekkende lipgloss. Er zitten daarnaast ook verzorgende bestanddelen in en het is de bedoeling dat het product lang blijft zitten. Zoals je op de swatch kan zien, is Poppy Glow een stuk wateriger dan de andere twee en deze dekt ook een stuk minder goed. Ik ben vooral fan van Cocoa Pop, een wat natuurlijkere kleur die perfect staat bij een iets donkerdere ooglook. En het product blijft inderdaad lang zitten! Ook een pluspunt: het plakt niet zo erg als bij een reguliere lipgloss.

clinique8

clinique7

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm – €25,70

Dit vond ik nou een leuk product! Het is een scrub en lip balm in één! De verpakking is geïnspireerd op macarons en aan de ene kant zit een suikerachtige substantie die dient als scrub. En aan de andere kant zit een vochtinbrengende lipbalm met verzorgende en herstellende ingrediënten die zorgt voor een mooie glans. De kleur is een subtiel tintje, ik heb ‘m in ‘Red Velvet’. Heel fijn product om zo mee in je tas te nemen!

clinique5

clinique6

Clinique Pop Lip Colour + Primer – €22,00

Dan tijd voor deze Lip Colour: een lippenstift en primer in één. Deze primer zorgt ervoor dat het de lippen glad maakt, contour geeft en voedt. Dus geen uitgedroogde lippen! De kleur leek in eerste instantie rood, maar zoals de naam al zegt (Cherry Pop), is het meer een hele donkerroze. Ik draag dit soort kleuren niet echt vaak, maar het heeft wel wat! Het product voelt super zacht aan, waarschijnlijk door de sheaboter die erin zit verwerkt. Het droogt de lippen inderdaad niet uit, maar geeft wel een goede dekking. Leuk product!

Clinique Pop Glaze Lip Colour + Primer – €22,00

Deze Glaze Lip Colour heb ik de afgelopen week al veel gebruikt. Het is een lippenstift die licht van kleur is, ook wel een beetje doorzichtig. Ik vind hem perfect, want hij verzorgt de lippen en zorgt toch voor dat ene extra kleurtje. Op de swatches hieronder kun je het niet echt goed zien, omdat ik geen neutrale foto erbij heb gedaan (dat was ik vergeten). Deze kleur ‘Sugar Plum Pop’ is een beetje paarsachtig met een koele ondertoon en dat effect maakt een simpele look toch net wat meer af! Die zit dus voortaan standaard in mijn make-up tasje.

clinique1

Alle swatches op een rijtje

Eerste rij (de lacquers): Cocoa Pop, Poppy Glow, Sweetie Pop.

Tweede rij: Sweet pot, Sheer lip colour, Lip color.

Hierboven nog even alle kleurtjes op een rijtje. Mijn favoriete producten? De lippenbalsem & scrub in één, de lip lacquer in ‘Cocoa Pop’ en de Sheer lip colour in ‘Sugar Plum Pop’. Hebben jullie ervaring met de producten van Clinique?

1 Reactie

  1. Anna 20 mei 2016 / 08:32

    Super leuk, al die verschillende kleurtjes! Mooi pakketje :). Ik heb eigenlijk ook geen ervaring met Clinique, maar ben nu toch wel benieuwd geworden. Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *