Something about food tag

Alweer een hele poos geleden ben ik getagd door mijn blogvriendinnetje Tedje voor de ‘Something about food’-tag. Ik ben heel slecht in het overnemen van tags, maar zo nu en dan vind ik het wel heel leuk om te doen. Deze tag gaat over eten en heeft Tedje zelf bedacht. Super leuk, want ik ben dol op lekker eten!

Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn? 
Poe, ik zou niet iedere dag hetzelfde willen eten! Ik vind zoveel dingen lekker en ik houd daarom van afwisseling. Maar ja, sushi vind ik wel echt héél lekker!

Welk drankje bestel jij altijd in een restaurant? 
Ice Tea Green, dat is echt mijn lievelingsdrankje. En anders ga ik voor een spa rood met citroen.

Wat was vroeger je lievelingseten?
Friet! Lekker verrassend, haha. Met als snack een kipcorn of bamischijf.

Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?
Nu ik dit schrijf zit ik op school en heb ik net als tussendoortje een smartbar van Body&Fit shop op.

Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe? 
Dan ga ik naar de Kreeftenbar in Eindhoven. Ze hebben daar de lekkerste sushi ooit, maar helaas is het echt duur. Maar zo lekker met al die sausjes en gefrituurde garnaal. Ooooh!!

Wat lust je écht niet? 
Bleekselderij. Waarom doen ze dat in salades? Ik vind het zo smerig!

Om welk gerecht sta jij bekend? 
Hm, ik denk niet echt dat ik een gerecht heb waar ik om bekend sta. Ik maak met vriendinnen vaak wraps met krokante kip, omdat dat gewoon heel makkelijk is. En thuis maakte ik eerst heel vaak enchiladas, dat was echt ‘mijn’ gerecht. En verder sta ik bekend om mijn ontbijtjes en lunches, want ik vind het leuk om uitgebreid te ontbijten en dit deel ik dan ook vaak bijvoorbeeld met Snapchat.

Chips of chocolade? 
Chips, ik houd meer van hartig! Ik zou prima zonder chocolade kunnen leven. Behalve de zeezout caramel variant van Tony Chocolonely dan… Ik zie trouwens dat bepaalde antwoorden heel erg met die van Tedje overeen komen haha. We zijn niet voor niks vriendinnen!

Wat eet jij het liefst in de bioscoop? 
Popcorn! Ik vind zo’n gemixte met zoet én zout altijd erg lekker. Heel soms koop ik ook wel eens zo’n blauwe zak M&M’s, maar daar heb ik achteraf altijd spijt van omdat ik dan misselijk word haha. Als drankje ga ik altijd voor Ice Tea Green. Uiteraard :D

Wat lustte je vroeger nooit, maar nu wel? En hoe komt dat? 
Sushi. Haha raar maar waar, omdat het nu mijn favoriete eten is. Sushi was toen net populair en iedereen vond het helemaal fantastisch, maar toen ik het voor de eerste keer proefde, vond ik het echt niet lekker. Ik ben toen begonnen met sushi eten met allemaal lekkere sausjes en op een gegeven moment lustte ik de normale soorten ook.

Vis of vlees? 
Poe, lastig! Ik ben dol op kip en een lekker stuk vlees, maar vis is ook echt favoriet. Garnalen, zalm, witvis…. Vooral sashimi vind ik echt heerlijk! Veel van m’n vriendinnen houden daar niet zo van dus ik sta echt bekend als de sashmi-lover hahaha.

Welke dingen zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken? 
Net als Tedje: olijven! Ik zou zo graag bij de borrel lekker olijven willen eten, maar ik vind ze 9 van de 10 keer niet zo lekker. Sommige olijven lust ik wel, maar het is niet dat ik er echt van kan genieten.

Wat eet jij het liefst als ontbijt?
Ik vind havermout met fruit echt top. Het is lekker (nooit gedacht dat ik dat zou zeggen), gezond en het vult heel goed. Dan kan ik er even tegenaan! Als ik wat meer de tijd heb maak ik graag wentelteefjes of pancakes. Ik houd van ontbijt en lunch haha.

Als je moest kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten? 
Voorgerechten, sowieso! Ik bestel in een restaurant wel vaker twee voorgerechten in plaats van een voorgerecht en hoofdgerecht. Dat krijg ik nooit op en ik vind voorgerechten gewoon veel lekkerder.

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoepje kies je uit? 
Ik koop echt nooit snoep, maar als koekjes ook tellen denk ik maar aan één ding: OREO’S! Jummie haha.

Dat was de tag, ik vond hem echt heel leuk om in te vullen. Zijn jullie ook zo dol op lekker eten?

8 Reacties

 1. Simone 14 april 2015 / 09:14

  Vind dit zo’n leuke tag, maar ik krijg er echt altijd honger van haha.

 2. Swaen 14 april 2015 / 09:35

  Leuke tag, gelukkig is het bijna tijd voor het avondeten, ik heb er namelijk trek van gekregen!

 3. Tedje 14 april 2015 / 11:11

  Hahahaha inderdaad echt veel dezelfde antwoorden. TWINS!!! ;) Super leuk dat je de tag hebt overgenomen Liz!

 4. Lisa 14 april 2015 / 15:55

  Leuke tag zeg! Ik zou graag salades e.d. willen lusten.

 5. Naomi 14 april 2015 / 21:22

  Liefde voor OREOOOO <3.En wat grappig, sushi lus ik eigenlijk ook niet, daarna nooit weer geprobeerd maar zo te lezen moet ik dat gewoon een keer doen!

 6. Kyra 28 april 2015 / 14:20

  Ik wil die chocoladetaart nu zo intens graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *