New in: MAC Mineralize Blush Warm Soul

Alleen ik krijg het voor elkaar om een halve fles nagellakremover over mijn make-up heen te gooien. Tja, daar gaan dan de verpakkingen van al je mooie MAC en NARS blushes… Super balen, ik kan de make-up natuurlijk nog wel gebruiken maar de verpakking ziet er gewoon niet meer uit. Daarom wilde ik al een tijdje wat nieuwe make-up, en toen ik afgelopen week een Fashioncheque ontving vond ik dat dan ook het perfecte moment voor een tripje naar de Bijenkorf!

Op Twitter vroeg ik al naar echte musthaves en iemand noemde de Mineralize Blush Warm Soul. Toevallig raadde de make-up artist bij MAC me deze ook aan! Ik heb zelf al twee andere Mineralize Blushes van MAC en ik vind ze echt prachtig. Zo is bijvoorbeeld Dainty al bijna op! Deze kleur is wat warmer, meer een perziktint met een supermooie gouden shimmer. Ik vind hem erg mooi en zo’n kleur had ik zelf nog niet. Ik ben er erg blij mee :)

Wat vinden jullie van de mineralize blushes van MAC?

10 Reacties

 1. Marlotte 24 november 2015 / 06:54

  Oeh wauw, wat een prachtige blush is dit zeg! Heel mooi!

 2. Simone 24 november 2015 / 07:02

  Oh wat zonde van je oude make-up zeg! Deze ziet er mooi uit, ik was wel benieuwd naar een swatch en hoe hij op je gezicht staat.

 3. Fleur 24 november 2015 / 10:09

  Oh wauw, wat een mooi kleurtje! Nu ben ik wel heel benieuwd naar hoe hij je staat!

 4. Kimberley 24 november 2015 / 11:01

  Ik gebruik Warm Soul eigenlijk elke dag! Echt een favoriet

 5. Jamie 25 november 2015 / 09:53

  Mooie kleur, goed om te onthouden voor kerst :)

 6. Denise 26 november 2015 / 16:24

  Wat een beauty! Ben benieuwd hoe hij je staat. Zelf wil ik Dainty nog heel graag!

 7. Marleen 28 november 2015 / 14:47

  Ah wat balen van al je producten dan zeg! Deze is wel supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *