Mijn beauty favorieten

Hoewel ik minder over make-up en beauty blog, vind ik het alsnog leuk om ermee bezig te zijn. Ik test met alle liefde nieuwe foundations uit en ik kan nog steeds heel gelukkig worden van een aankoop bij de Douglas. Momenteel heb ik weer wat nieuwe favorieten, en ze verdienen stuk voor stuk een plekje op mijn blog. Vandaag dus tijd om mijn favoriete foundation, primer, nagellak en parfum te laten zien!

Emporio Armani Diamonds Eau de Parfum 30 ml

Armani did it again… Nog niet zo heel lang geleden schreef ik over mijn nieuwe parfum Si van Armani, maar ik heb nu alweer een nieuw geurtje: Emporio Diamonds, ook wel bekend met Beyoncé in de reclame. Ik vond dit altijd al een lekker parfum en ik rook hem weer toen ik Si kocht. Hij bleef in mijn hoofd hangen en mijn opa & oma waren zo lief om hem mij cadeau te doen! Leuk weetje: het parfum staat voor de ontmoeting tussen man en vrouw. Zou het ;)?

Max Factor Face Finity All Day Primer

Ik gebruikte eigenlijk nooit primer, tot nu! Max Factor heeft sinds kort in een primer in het assortiment en er zit zelfs SPF 20 in. Echt een pluspunt, want we weten allemaal dat goede bescherming heel belangrijk is. De verpakking werkt handig, de substantie is lekker vloeibaar en smeert daardoor gemakkelijk uit en hij zorgt ervoor dat mijn foundation de hele dag blijft zitten zonder te glanzen.

Max Factor Skin Luminizer Foundation

Naast de primer heeft Max Factor ook een nieuwe foundation gelanceerd, de Skin Luminizer. Deze belooft een natuurlijke glans zonder dat het vettig lijkt. Ik vind het een hele fijne foundation en hij blijft ook goed zitten. Het enige nadeel is dat de lichtste kleur nu zelfs nog te donker voor me is, dus ik kan hem nu eigenlijk al niet meer dragen. Super jammer!

Essie – A list

Last but not least: een nieuwe nagellak! Essie is echt mijn favoriete merk als het gaat om nagellak. Ze hebben mooie kleurtjes, lakken fijn en vooral het kwastje heeft de perfecte vorm. Ik ben dus heel blij dat het nu te koop is bij de Etos, ook al is het niet heel goedkoop. Daarom houd ik graag acties in de gaten, en zo scoorde ik ook deze prachtige donkerrode kleur. Heel chique en staat overal goed bij!

Wat zijn jullie beauty favorieten op dit moment? Ik ben heel benieuwd!

22 Reacties

 1. Roos 8 oktober 2014 / 15:05

  Leuke en mooie producten! Mooie kleur nagellak. Super geschikt voor het najaar en de winter. Ik heb nog geen Essie nagellak in mijn stash omdat ik de lakjes net iets te prijzig vind dus ik wacht nog eventjes tot er een super goede actie bij de Etos komt en dan ga ik mijn slag slaan haha!

 2. Beau 8 oktober 2014 / 15:53

  Leuke producten :) Ik ben ook gek op Essie nagellak!

 3. Dionne 8 oktober 2014 / 15:53

  Mooie producten! Ik ben zelf een grote fan van Essie!

 4. Lysan 8 oktober 2014 / 15:54

  Leuk artikel! Alleen ik vind het persoonlijk jammer dat er geen ‘aan’ foto’s bijzitten van de foundation en nagellak. Dan was het helemaal leuk geweest :-)

 5. Amelie 8 oktober 2014 / 16:20

  Leuk artikel, beauty is altijd welkom! Mooie favorieten!

 6. Melissa Charlotte 8 oktober 2014 / 16:33

  Fijne producten. Ik ben ook fan van Essie, net m’n nagels nog even gelakt met Bahama Mama, ook een prachtige kleur voor de herfst.

 7. Fleur 8 oktober 2014 / 17:45

  Wat leuk om te zien welke beauty producten nu jouw favoriet zijn! Ik ben zelf ook helemaal weg van Armani Diamonds maar heb hem momenteel helaas even niet. Dat Essie lakje heb ik nu toevallig op mijn nagels, haha!

 8. Daphne 8 oktober 2014 / 18:33

  Leuk artikeltje! Je hebt erg mooie favorieten <3

 9. Roos 8 oktober 2014 / 21:04

  Leuk! Vier producten waar ik eigenlijk nog niet zo veel over heb gehoord, natuurlijk essie nagellak wel maar deze kleur niet. Ik ben erg benieuwd naar de nagellak!

 10. Nicole 8 oktober 2014 / 22:53

  Ik zwijmel nog steeds bij Armani Si, en ook dit luchtje staat nog op mijn wishlist. Zulke artikeltjes maken het er niet gemakkelijker op hem niet aan te schaffen.. haha!

 11. Marloes 9 oktober 2014 / 07:18

  Wat een mooie favorieten heb je! Ik ben benieuwd naar de primer van Max Factor!

 12. Melissa 9 oktober 2014 / 09:42

  Leuk om te lezen! Ik weet nog dat je een paar jaar geleden aankondigde dat je minder over beauty wilde schrijven ;) Toch vind ik het zelf wel leuk om af en toe nog van dit soort artikeltjes te lezen :)

 13. Mariska 9 oktober 2014 / 12:53

  Leuke favorieten :) die nagellak vind ik ook wel mooi!

 14. Denise 9 oktober 2014 / 15:05

  Wat een leuke favorieten. En af en toe een beauty artikel ertussendoor is hartstikke leuk! (:

 15. Saskia 10 oktober 2014 / 13:01

  Het geurtje van Armani heb ik ook, zo lekker :-)

 16. Vanessa 10 oktober 2014 / 13:36

  Mooie favorieten. Het geurtje van Armani heb ik ook eens gehad, ruikt heel lekker!

 17. Anna 14 oktober 2014 / 13:05

  Wat een mooie foto’s en wat een fijne favorieten! Dat rode lakje ziet er prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *