Hotspot: Hairbar by Pierôt

IMG_0238

Afgelopen vrijdag bracht ik een bezoekje aan de Hairbar by Pierôt in Amsterdam. Dit is een nieuw concept binnen Pierôt Coiffures waar het om hairstyling draait. Je kunt het vergelijken met de Blow Dry Bars die in Londen en New York heel populair zijn. Heb je een leuk feestje of bijzondere avond voor de boeg? Dan ben je bij de Hairbar aan het juiste adres.

Het haar wordt bij de Hairbar niet alleen professioneel geföhnd, ze gaan een stapje verder door echt een complete look te creëeren. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de producten van Balmain Paris en Kérastase. Je kunt het daarnaast ook uitbreiden met een mooie make-up, wenkbrauwen (met de producten van Anastasia) of nagelverzorging (Essie).

Pierot0108

Pierot0014

Ik mocht een bezoekje brengen aan de salon voor een hairbar look en wat mij als eerste opviel was het prachtige interieur. Met de hulp van interieurdesigner Eric Kuster hebben ze een prachtige salon gemaakt! Echt overal is aan gedacht: voor de mannen is er zelfs een barbershop aanwezig en ook de WC is een bezoekje waard. Het geeft een goede, gezellige sfeer waarbij je heerlijk even verwend wilt worden!

Pierot0162

Pierot0084

Pierot0164

Iedereen in de salon liep ook rond met prachtige kapsels en ik zag verschillende klanten vertrekken voorzien van een prachtige look. Ik was benieuwd wat Maurice Pierôt van mijn haar ging maken! Het werd uiteindelijk in een strakke scheiding verdeeld, met een krul aan de ene kant en een strak effect aan de andere kant. Zo cool, mijn haar heeft de laatste tijd nog nooit zo tof gezeten. Ook werd mijn make-up bijgewerkt en kreeg ik een mooie shape, naturel ooglook en mijn wenkbrauwen werden gedaan door de producten van Anastasia. Die staan inmiddels op mijn wishlist…

IMG_0239

Al met al een super leuk concept en ik ga zeker nog eens langs bij de Hairbar voor een leuke look. Een heerlijk verwenmomentje en je haar en make-up zit daarna de hele avond goed. Een Hairbar look kost €27,50. Check voor meer info de website van Pierôt!

Pierôt Coiffures / Barbershop / Hairbar  – Van Baerlestraat 148, 1071 BG Amsterdam

4 Reacties

 1. Kimberly 17 april 2016 / 20:08

  Jammer dat ze dat niet hier in België hebben, het lijkt me namelijk een enorm goed concept!

 2. Denise 17 april 2016 / 20:57

  Dat klinkt echt super leuk! Ze hebben je haar echt heel leuk gedaan :-)

 3. Liefs lara 17 april 2016 / 22:51

  Wauw, je haar zit super tof! Wel grappig concept, zeker handig als je een fancy feestje hebt.

 4. Lies krouwels 18 april 2016 / 19:02

  Wat ziet dat er geweldig uit. Ik ga er zeker eens langs binnenkort.
  Daar zal het ook heel prettig werken zijn voor de medewerker / sters.
  Maurice en Daniëlla wat een prachtig concept is hier neergezet.
  Lieve groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *