New in: Subdued top

Zijn jullie al bekend met Subdued? Ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik de vlogs van Monica Geuze keek. Zij draagt regelmatig kleding van deze winkel en toen ik in Amsterdam was, moest ik er zelf ook eens een kijkje nemen. Ik zag super veel leuke croptops, high waisted broeken en nog veel meer! Ik kocht er zelf een mooie rode top, die perfect is voor met uitgaan op een zwarte high waisted broek of straks in de zomer op een short.

De top is wat korter en is donkerrood. Deze kleur heb ik bijna niet in mijn kast hangen en het model stond ook heel leuk! De armsgaten zijn wat wijder en hij valt nonchalant langs mijn lichaam. Echt een perfecte festival top! Hij kostte €27,-. Niet heel goedkoop, maar voor mij wel betaalbaar genoeg om hem mee naar huis te nemen.

Ook zo benieuwd naar meer kleding van Subdued? De winkel in Amsterdam is te vinden op de Leidsestraat 37 en Subdued is ook online te vinden . Zo kun je meteen de collectie bekijken (en er is ook gratis verzending naar Nederland).

10 Reacties

 1. Dionne 29 april 2015 / 20:45

  Wat een leuke top! Ik ben heel benieuwd naar deze winkel, snel een keertje langs gaan!

 2. Lisa 29 april 2015 / 20:55

  Echt heel gaaf! Ik ben dol op kant en bordeaux.

 3. Emma 29 april 2015 / 21:22

  Heel mooie top! Ik vind Subdued net iets te duur, maar ze hebben wel heel toffe items inderdaad!
  X Emma

 4. Marloes 29 april 2015 / 22:43

  Binnenkort een outfitpost met deze top? Ik vind ‘m in ieder geval erg leuk! :)

 5. Kelly 29 april 2015 / 23:16

  Wat een leuke top! Subdued zag ik voor het eerst voorbij komen bij Kittehscupcakes. Daarvoor kon ik het ook nog niet!

 6. Susa 30 april 2015 / 13:02

  Leuk topje inderdaad! Mooie kleur ook. Zelf vind ik hem wel nét iets te duur maar ik ga toch even een kijkje nemen op de site :) Altijd leuk, een nieuwe shop ontdekken!

 7. Luna 30 april 2015 / 14:34

  Wat een mooie top! Subdued lijkt me heel leuk als ik zo een beetje rondkijk op de site! :)

 8. Anna 30 april 2015 / 15:36

  Wat een prachtige top, ik ben verliefd op de kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *