My life as Liz

Zo, dat was weer een drukke week! Maandag ging ik naar het ziekenhuis en kreeg ik de uitslag, dinsdag was het oudjaar en woensdag heb ik niet veel gedaan. Omdat ik pas om 10.30 ging slapen, werd ik om 15.00 wakker en was ik nog steeds super moe. Ik ging die avond nog langs opa & oma en langs een vriendinnetje, maar ik ging snel weer naar bed omdat ik de volgende dag om 8 uur in het ziekenhuis moest zijn. Na heel veel informatie gekregen te hebben over de chemo, vertrokken we ook nog naar Maastricht voor de second opinion. Druk en vermoeiend dagje! Daarnaast ben ik ook nog naar Utrecht geweest, ben ik in het weekend twee keer uit eten geweest en ben ook weer even de stad in geweest. Het was de laatste keer dat het kon voor de chemo begint, dus ik ging er even van profiteren!

Sja, maandag was niet echt een leuke dag. De uitslag kwam niet echt meer als een schok, maar deze boekjes waren wel confronterend.

Ik kreeg wel een ballon van mama! Hier loop ik naar de auto. Charmant die telefoon in m’n kontzak, I know!

Haha lekker kinderachtig, maar ik werd er wel vrolijk van! Er hingen ook nog drie gelukspoppetjes aan.

M’n jurkje hing al klaar voor NYE!

Ik moest dinsdag nog even naar de stad, en dit was mijn ontbijt. Kaneelbroodje met caramel cappucino. Ohhh mijn favorieten!

Hapjes gemaakt!

De twee heren tussen alle meiden, haha.

We wilden een wensballon oplaten maar hij deed het niet. Ach, het idee was leuk!

Shotjes! Ze waren echt heel sterk en vies, maar het zag er wel leuk uit.

Met lieve Merel :)

Post van Lisa! Super lief, al die kaartjes doen me zo goed!

Donderdag kwamen Emma en Linda langs. Ze hadden cadeautjes voor me bij van Lush, hoe lief! Ook kwam er nog een kaart binnen van Marieke.

Donderdag sliep ik in Utrecht, en de volgende dag werkte ik daar nog een beetje aan m’n blog. Misschien hebben jullie het al door, maar ik probeer nu weer wat vaker dingen te posten. Ik heb er zin in, het is een goede afleiding :)

Er past bijna niks meer bij!

Vrijdagavond ging ik sushi eten met Merel bij Soho. Oooh wat heb ik genoten! Super lekker!

Ik ging mijn statistieken bekijken en zag opeens wat bezoekers via ed.nl. Ik wist wel dat ik in de krant stond, maar stond er niet bij stil dat er op de site ook nog een stukje online kwam. Met mijn bloglink erbij. Heel leuk!

Zaterdag uiteten met het gezin bij New York Café. Genieten! Eigenlijk moet ik nu vooral veel genieten van eten, want door de chemotherapie kan mijn smaak ook veranderen, of zelfs een tijdje weggaan! Dat lijkt me zo raar..

Selfie! Er kan nog wel een lach vanaf gelukkig :)

Voor de meesten zit de kerstvakantie er nu op, ik hoop dat jullie ervan hebben genoten! Ik ga in ieder geval nu niet naar school, maar ik zal daar binnenkort nog wel iets over schrijven. Wat ik deze week allemaal ga doen? Vandaag heb ik een afspraak voor een pruik, woensdag ga ik een dagje naar m’n vader, donderdag heb ik een afspraak bij de mondhygiëniste en ‘s avonds vlieg in naar LONDEN! Zin in :D Succes allemaal deze week! xx

32 Reacties

 1. Sophie 6 januari 2014 / 07:37

  Die laatste foto is prachtig! Wat ben je toch een mooie meid. Al die kaartjes zijn echt super lief:) Alvast veel plezier in Londen!

 2. Josianne 6 januari 2014 / 07:46

  Wat zagen jullie er allemaal mooi uit met Oud en Nieuw. Geniet van deze week!

 3. Suzanne 6 januari 2014 / 07:49

  De laatste foto is erg mooi. Blij dat er toch nog een lach af kan. En heel erg veel plezier in Londen.

 4. Nem 6 januari 2014 / 08:35

  Veel plezier in Londen meis!

  Hoop dat je smaak een beetje goed blijft. Smaakvolle dingen (sushi, pasta pesto) kun je lekker blijven eten hoor!

 5. Astrid 6 januari 2014 / 08:39

  Leuke foto’s! Veel plezier (en natuurlijk succes) deze week!

 6. Marloes 6 januari 2014 / 09:00

  Heel veel succes deze week en heeeeel veel plezier in Londen! Enjoy!

 7. Tineke 6 januari 2014 / 09:04

  Oh wat leuk dat je naar londen gaat meid! Heel veel plezier! Ik kijk uit naar meer blogposts! Voor mij is de `vakantie` ook nog niet afgelopen. Mijn nieuwe opleiding begint over 2 weken.

  Veel succes en sterkte deze week.
  Liefs

 8. I scream beauty 6 januari 2014 / 09:06

  Wat zag je er mooi uit met oud en nieuw!! Heel veel plezier in Londen! En wat fijn zoveel kaartjes, cadeautjes en mensen die aan je denken.

 9. Fleur 6 januari 2014 / 09:22

  Leuke foto’s!
  Wat gaaf dat je naar Londen gaat, hwt is daar zoooo gaaf!
  Succes en sterkte deze week en natuurlijk heel veel plezier in londen!

 10. Lisa 6 januari 2014 / 10:03

  Hihihi mijn kaartje <3. Oh liz wat heb je mooie billen, dit klinkt misschien enorm random maar je hebt echt een pracht figuurtje! Heel veel plezier in Londen. Knuffel

  Lisa

 11. Charlotte 6 januari 2014 / 10:09

  Die laatste foto is prachtig! Erg lief dat er zoveel mensen aan je denken! Alvast onwijs veel plezier in Londen!

 12. Esmay 6 januari 2014 / 11:28

  Je hebt goed geprofiteerd van de “laatste” week, wat ik heel goed snap hoor!! Dat heb je helemaal verdiend natuurlijk. Wel raar om te zien, want ik zie gewoon een mooi meisje wat gewoon zin in het leven heeft, maar eigenlijk van binnen ziek is. :( Heel veel sterkte de komende tijd en heel veel plezier in London! :D

 13. Daisy 6 januari 2014 / 12:05

  Wat een lieve cadeautjes heb je allemaal gekregen. (logisch ook). Ik vind het het echt super knap dat je zo sterk bent! Je zag er trouwens mooi uit op NYE!

 14. Anna 6 januari 2014 / 12:45

  Heel veel succes deze week (en natuurlijk daarna) en veel plezier in Londen! Geniet er lekker van :) XXX

 15. Simone 6 januari 2014 / 13:16

  Wat ben je toch mooi en sterk lieve Lizzy! Heel veel succes weer deze week en geniet van Londen!!

 16. Madelief 6 januari 2014 / 13:39

  Die laatste foto is supermooi meis! Met lange haren, een kort koppie, kaal, een pruik of een doekje; het maakt niks uit, jij gaat het zeker weten rocken !! Geniet lekker van je vrije dagen met lekker eten, dierbaren, feesten en vooral genieten!! X

 17. vintagirie 6 januari 2014 / 15:12

  Het doet me goed om te zien dat je nog zoveel plezier maakt. Geniet er lekker van voordat het achtbaan gaat beginnen. Je bent een sterke meid en ik heb echt heel veel bewondering voor je.

 18. Robin 6 januari 2014 / 16:21

  Ik ben blij dat je zo positief blijft & nog van dingen geniet. Goedzo! :D
  Die laatste foto is erg mooi.
  Geniet van je tijd in Londen! <3

 19. Elise 6 januari 2014 / 17:32

  Ik vind het zo knap hoe je hiermee omgaat, echt wat een sterk karakter! Heel veel sterkte de komende tijd!!

 20. Ilse 6 januari 2014 / 17:43

  Ik vind het zo knap dat je zo sterk blijft en geniet van alle leuke dingen in het leven. Het lijkt me zo gek, volgens mij realiseer je je nooit hoe leuk het leven eigenlijk is, totdat er iets ergs om de hoek komt kijken.. GENIET van je weekend in Londen en eet vooral nu nog heel veel lekkere dingen!

 21. Anouk 6 januari 2014 / 18:07

  Ik volg je pas net en reageer eigenlijk nooit op iemand.
  Maar wauw! Wat ben jij positief, echt zo knap!
  Gewoon alles blijven doen en maar lachen, heel veel sterkte en het gaat helemaal goed komen met jou!

 22. Pauline 6 januari 2014 / 19:49

  Jij bent zo onwijs inspirerend meis!! Echt waar, dit is een ware eye-opener voor me, hoe het leven ook kan lopen en hoe je dan toch zo iets moois kunt maken van je leven. Je optimisme is echt prachtig om te zien. Je bent een sterke meid!

 23. Annemarie de Haan 6 januari 2014 / 21:09

  Hoi Lizzy,

  Wilde je even zeggen dat ik het super knap vindt hoe je ermee omgaat! Heel veel sterkte toegewenst, jij gaat dit zeker kunnen met de instelling die je hebt!
  Ps. Studeerde je journalistiek? Je schrijft erg goed! Wellicht n bundel maken v als alles achter de rug is? Inspiratie voor vele anderen denk ik!
  Groetjes Annemarie ( collega v je mam)

 24. Kikki 6 januari 2014 / 21:16

  Rot dat je zo vaak in het ziekenhuis te vinden bent, maar toch goed dat je ernaast nog zoveel leuke dingen kan doen!

 25. Kelly 6 januari 2014 / 21:45

  Lieve Lizzy, wat ben je toch ontzettend sterk! Ik vind het ook erg mooi en moedig om te zien hoe je er toch het beste van probeert te maken en dat je juist de gezelligheid van je lieve vrienden niet uit de weg gaat. Ben blij om te zien dat je geniet van de leuke dingen!

 26. Soesja 6 januari 2014 / 23:08

  Veel plezier in Londen lieve Lizzy! Geniet er nog even van! :)

 27. Kimberly 7 januari 2014 / 14:53

  Ga heerlijk en enorm genieten in Londen Lizzy! <3 Je bent zo ontzettend sterk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *