My life as Liz #130

Mijn eerste week school zit er alweer op! Damn, wat gaat de tijd soms snel. Ik moet zeggen: het was heel erg wennen. Maar gelukkig ook leuk! Ik heb redelijk lange dagen gemaakt, maar het scheelde wel dat ik daardoor thuis niks meer hoefde te doen. Dus dan had ik tijd om andere leuke dingen te doen, zoals bijvoorbeeld donderdag naar Amsterdam voor de Vogue Fashion Night Out. Verder heb ik niet heel veel bijzondere foto’s gemaakt, want het schoot er echt een beetje bij in. Ach, beter iets dan niets. Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om te zien!

Links: Maandag was mijn eerste schooldag. Althans, dat dacht ik. Ik zou eigenlijk vrij zijn, maar toen stonden er toch twee uren ingeroosterd. Eenmaal op school aangekomen bleek het niks voor te stellen, en daarom was ik om 10 uur ook alweer thuis. Korte dag, dus! Ik heb een beetje aan school gewerkt en ook aan mijn blog. Dit is wat ik droeg! Rechts: ‘s Avonds ging ik ‘even’ op en neer naar Eindhoven, hier was ik aan het wachten op het station.

Links: Ik had namelijk afgesproken met mijn peettante om sushi te gaan eten! We gingen naar Mint, ik was er nog nooit geweest maar het was heel erg lekker! Ik zou er zo weer naartoe gaan. Je kunt het vinden op de markt boven de Wildeman. Een beetje verstopt dus, maar zeker de moeite waard. Rechts: Het staat er al: gezelligheid!

Links: Lekker ontbijtje! Ik heb ‘s ochtends echt totaal geen honger, maar omdat ik niet met een lege maag naar school wil, moet ik toch altijd een beetje van mezelf eten. Rechts: Gedoe met mijn mail, het is nog steeds niet opgelost… Grr!

Links: Dinner! Ik kwam thuis na een lange dag school dus ik hield het lekker simpel met wat soep en een salade. Zo wennen om weer voor jezelf eten te maken, zeker als je zo moe thuis komt. Dat is denk ik het enige wat ik mis aan thuis wonen :P Rechts: Moe in bed met mijn laptop! Ondanks dat het steeds beter met me gaat, is mijn energielevel nog steeds niet de oude. ‘s Avonds was ik deze week dus iedere avond echt helemaal gesloopt en wilde ik niks anders dan in bed liggen.

Links: Again: ontbijt! Opeens maak ik weer veel meer foto’s van mijn eten, hebben jullie het door? Lekker boeiend, I know. Maar ik heb voor de rest ook niet zo veel foto’s gemaakt. M’n leven is niet zo spannend haha… Rechts: Na school had ik met Marlous afgesproken om samen te eten. We gingen voor burgers van Meneer Smakers, jummie!

Links: Ready to go! Rechts: Donderdag was het Vogue Fashion Night Out en samen met een vriendinnetje gingen we naar de PC om eens te kijken wat er allemaal te doen was! Ik kocht een shirt en we scoorden nog wat andere goodies. Ik vond het niet super bijzonder, maar wel leuk om eens mee te maken. Het was vooral heel gezellig om weer eens bij te kletsen, want ik had Mylene echt al een maand niet meer gezien!

Yay voor een minder opgezwollen hoofd! Links is juni en rechts was afgelopen vrijdag.

Links: Een broodje gescoord op school. De kantine bevalt me wel, mijn portemonnee vindt het alleen iets minder leuk. Woeps! Rechts: Yes het is weekend! Ik ging op bed liggen want ik had even een mental breakdown, zoals we dat zo mooi noemen. Zo’n week school was toch wel intensief en ik heb daarnaast allemaal nog dingen gedaan waardoor ik totaal geen tijd voor mezelf had. Ik zat er dus even echt doorheen, maar na even te hebben geslapen ging het alweer! ‘s Avonds ging ik weer richting Eindhoven en heb ik verder niks bijzonders gedaan.

Links: Zaterdagavond party time! Dit was mijn outfit. Top is van Pull & Bear en jeans is van Zara. Heb zoveel complimentjes gekregen over die top, heel leuk! Rechts: Happy me! Ik zit echt goed in m’n vel en ben blij dat ik weer naar school kan en weer een normaal leven kan oppakken. Het leek wel een eeuwigheid geleden! Het is nog wel erg wennen om alles te combineren (school, blog en sociaal leven) maar dat komt vanzelf wel weer.

Links: Aan school werken, dat moet ook gebeuren! Rechts: Lekker zelf een broodje gemaakt, jummmm!

Dat was de My life as Liz van deze keer alweer! Deze week moet ik weer lekker naar school, maar ik hoop ook wat meer aan mijn blog te kunnen werken. Verder heb ik ook nog wat andere leuke dingen afgesproken, maar dat zullen jullie nog wel zien! Tot de volgende week, X

23 Reacties

 1. Desmain 8 september 2014 / 07:10

  Super leuk om te zien dat het beter met je gaat!

 2. Dagmar 8 september 2014 / 08:08

  Wauw wat zie je er stralend uit op de foto’s, super om te zien! En wat een intensieve week heb je achter de rug, maar je hebt super gevlamd! Ik wens je een fijne tijd toe en succes deze week!

 3. Charile 8 september 2014 / 08:34

  Leuke foto’s! Goed om te lezen dat het beter gaat :D

 4. Maaike 8 september 2014 / 10:02

  Ik vind het juist leuk om te zien wat je voor ontbijt hebt :) en succes komende dagen! Hoop dat je energielevel snel omhoog gaat!

 5. Melissa 8 september 2014 / 12:27

  Leuk om te lezen hoe jouw eerste schoolweek is geweest! Ik ben afgelopen week ook weer naar school geweest (en heb ook weer ‘s een diary bijgehouden toevallig), gelukkig viel het niet tegen. Knap van je dat je zoveel doet terwijl je nog niet helemaal de oude bent, maar ik zou denk ik wel hetzelfde doen! Toch wel fijn om niet meer echt ziek te zijn ^^ Succes komende week met alles!

  • Melissa 8 september 2014 / 12:28

   Btw, hoe combineer jij die Adidas het liefst? Ik ben best benieuwd nu ik ze zelf ook heb!

   • Lizzy 8 september 2014 / 14:39

    Haha nou eigenlijk gewoon met bijna alles! Maar vooral wit, zwart en grijs. Bijvoorbeeld een zwarte jeans met een witte blouse!

 6. Stephanie 8 september 2014 / 22:19

  Leuke foto’s, je ziet er goed uit :). Ohh de outfit op de 1e foto is zo leuk ^^! Precies wat ik mooi vind :). Je hebt sowieso echt heel veel gevoel voor fashion vind ik!

 7. Joyce 9 september 2014 / 09:48

  Wat zie je er geweldig uit Liz! <3 Go you! Bevalt je nieuwe opleiding tot nu toe een beetje?

  • Lizzy 9 september 2014 / 10:23

   Ja heel goed! Wel wennen om weer naar school te gaan en lange dagen te maken, maar ik zit denk ik wel op m’n plek:)

 8. Amy 9 september 2014 / 19:11

  Had mijn school maar meer van dat soort broodjes! Leuke foto’s (:

 9. Roos 9 september 2014 / 20:31

  Hoe zit dat eigenlijk bij jou met uitgaan en je moeheid? Vroeger kon ik nl. altijd tot 3/4 uur wakker blijven maar sinds mijn longfunctie 10% lager is kan ik dat niet meer.

  • Lizzy 9 september 2014 / 20:34

   Uhm op de avond zelf houd ik meestal redelijk goed vol als ik overdag rustig aan heb gedaan. De volgende dag ben ik alleen wel helemaal gesloopt, dus dan kan ik nooit zo veel. Niet eens dat ik dan een kater heb, maar meer door mijn vermoeidheid.

 10. Tessa 12 september 2014 / 21:40

  Je party outfit was zo leuk! Je bent echt zo’n mooie meid!
  Liefs, Tessa

 11. Scha 17 december 2014 / 23:03

  Ik heb precies dat zelfde recht boek :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *