My life as Liz #131

Een hele goede maandag(ochtend, middag, avond)! Ik heb weer lekker veel foto’s voor jullie van afgelopen week, waarin ik weer naar school ging, leuke afspraken had en ook veel aan mijn blog werkte. Misschien merkten het jullie al, maar er is iedere dag een artikel online gekomen! Dat maakt me blij, want ik heb de flow weer helemaal te pakken. Wel was ik deze week wat meer vermoeid, ik heb iedere dag na school zo’n 1 tot 2 uur geslapen omdat ik dat echt nodig had. Het blijft even wennen en ik wil maar al te graag veel leuke dingen doen. Maar rusten is ook belangrijk! Lastig, lastig… Maar met mijn middagdutjes is het wel vol te houden. Gelukkig heb ik niet alleen maar in bed gelegen (ha-ha), maar als je op Lees Meer klikt dan zul je daar vanzelf achter komen :)

Links: Wachten op het station, weer tijd om naar Utrecht te gaan! Rechts: Boodschappen gedaan en weer een gevulde fruitschaal. Healthy!

Links: Lunch selfie, haha. Ik ging voor een broodje met avocado en kipfilet. Jaaa, mijn avocado verslaving is weer terug! Ik vond dat tijdens mijn chemo’s echt minder lekker, terwijl ik er daarvoor echt dol op was. Rechts: ‘s Avonds had ik met Tedje afgesproken en aten we samen bij de Frietwinkel (waar jullie hier al over hebben gelezen) en als toetje gingen we voor een wafel met Nutella. Super slecht, maar super lekker! Je mag jezelf af en toe zeker eens verwennen :)

Links: Nog even thee drinken en chillen op mijn kamer. Zo leuk dat we nu we dicht bij elkaar wonen nog makkelijker kunnen afspreken! Rechts: Mijn bank omgetoverd tot bed en heerlijk gewerkt aan mijn blog.

Links: Dinsdag was ik moe en voelde ik me even niet zo lekker dus ik verwende mezelf met een Tony’s Chocolonely reep. Dit is de salted caramel versie en DAMN die is lekker! Die reep was dus ook binnen no time op… Rechts: Visite! Als het raam op de overloop openstaat, kunnen katten via het dak binnenkomen. Deze was gelukkig heel lief en tam, maar ik schrok er in eerste instantie wel even van omdat ik het niet verwachtte haha.

Links: Op de bank een beetje marketing doorlezen. Het scheelt dat het interessant is, dat maakt het zo veel makkelijker om het ook echt te doen. Rechts: ‘s Avonds maakte ik nog even een opdracht af. Moet ook gebeuren!

Links: Love my roomie! Rechts: Met ING rentepunten heb ik een Pathé Unlimited pas voor 40 euro gescoord. Ik ga best regelmatig naar de film, dus dit is echt ideaal want ik haal het er sowieso wel uit.

Links: Natuurlijk ging ik deze week ook naar school! Niet zo boeiend, maar ‘t moet gebeuren! Rechts: Time for tea.

Links: Donderdag was ik (weer) heel moe en had ik echt even geen concentratie meer, dus Red Bull was nodig! Rechts: Selfie met klasgenootjes. Ze reageerden allemaal super leuk op mijn blog, dus ze zijn wel even een eervolle vermelding waard haha! (Hoi, ik weet dat jullie dit lezen! haha)

Links: Ik moest avondeten en had echt geen zin om boodschappen te doen, dus het werd een mixje van wat ik nog in huis had! Rechts: ‘s Avonds een supermooie zonsondergang, daar moest ik wel een foto van maken.

Links: Werken aan mijn blog, met de op de achtergrond weer die mooie ondergaande zon. Rechts: De about pagina was nogal gedateerd dus die heb ik even aangepast en daarnaast heb ik voor op de homepage ook weer even een andere foto gekozen.

Links: Happy me, want ik ga 2 maart naar Sam Smith! Rechts: Lunch met Lotte! We gingen allebei voor een broodje carpaccio en die smaakte heel erg goed.

Links: Een selfie kon natuurlijk niet ontbreken! We maakten ook nog outfitfoto’s, die hebben jullie gisteren gezien. Op Lotte’s blog komen ze ook nog online! Rechts: Daarna werd het tijd om richting huis te gaan. Er lagen een hoop pakketjes op me te wachten en dit was de buit. Genoeg om over te bloggen dus jullie zullen er snel meer over zien!

Links: ‘s Avonds had ik nog een feestje, en dat was weer ouderwets gezellig! Lekker drankjes gedaan en bijgepraat met mijn vriendinnen. Rechts: Zaterdag was een hele luie dag, ik moest echt even bijkomen. Het werd alleen wel weer tijd om te sporten, zie je mijn mini spierbal al? Haha.

Links: Zondag was een beetje een saaie dag, ik deed het rustig aan en werkte een beetje aan school. En maakte een selfie met mama, haha! Rechts: Nog een keertje sporten :)

Dat was ‘m weer voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, wens jullie een fijne week en tot de volgende keer! X

25 Reacties

 1. Tessa 15 september 2014 / 07:11

  Aah die selfie met je moeder is leuk! En wat leuk dat je met Lotte ging lunchen! Jou zelfgemaakte lunch met avocado en kipfilet ziet er ook zeker niet verkeerd uit, net als die wafel met nutella omg!
  Liefs, Tessa

 2. cheyenne 15 september 2014 / 07:26

  wat een leuke week :) die wafel met nutella ziet er goed uit!
  xo, cheyenne

 3. Lisanne 15 september 2014 / 08:53

  Leuke foto’s weer! Ik vind je kamer zo leuk!

 4. Manon 15 september 2014 / 11:07

  Heerlijke foto’s vooral die wafel met nutella, omg :O

 5. fashionbeautydaphne 15 september 2014 / 11:17

  Ik vind het zo knap van je dat je, je gewone leven weer oppakt. Het is logisch dat je na een schooldag moe bent en dat je een middag dutje moet doen. Je straalt helemaal op de foto’s. echt respect. liefs

 6. Willianne 15 september 2014 / 11:44

  I luuvvv je fotodagboeken! <3 wil je eens een artikel maken over wat je doet als je thuis sport? Ik wil ook maar weet echt niet wat te doen.

  Liefs.
  Willianne

  • Lizzy 15 september 2014 / 12:14

   Ja hoor, als jullie dat interessant vinden :)

 7. Britt 15 september 2014 / 16:02

  Ik ben ook erg benieuwd naar een sport artikel! En leuk artikel als always :)

 8. Ingrid 15 september 2014 / 16:49

  Leuke mams heb je!
  Fijn dat je weer in het normale ritme komt, dat is een goed teken meis…

 9. Laura 15 september 2014 / 17:04

  Leuke dingen heb je gedaan deze week! Ik vind je kamer in Utrecht zo mooi. Echt een gezellige kamer.

 10. Amy 15 september 2014 / 17:45

  Fijne week en leuke foto’s! Lijkt me zo heerlijk om een eigen plekje/huisje/kamer te hebben – en dan zelfs in Utrecht! Ideaaal

 11. Marjolein 15 september 2014 / 18:03

  Superleuke week :D fijn dat iedereen uit je klas zo leuk reageert op je blog, want als bloggen een belangrijk deel van je leven is is dat lastig als mensen het niet begrijpen… Gezellig dat je vaker met Tedje kunt afspreken nu :) En oooomg die Pathe unlimited pas is super chill! Is dat voor een heel jaar?

  • Lizzy 15 september 2014 / 19:00

   Haha nee was het maar zo! Voor 4 maanden!

 12. Soesja 15 september 2014 / 19:31

  Leuke foto’s! Die Tony’s Salted Caramel is echt m’n favoriete chocola OOIT, heb daar volgens mij echt al meerdere kilo’s van opgegeten samen met m’n moeder haha. Heerlijk!

 13. Hesteranne 15 september 2014 / 20:43

  Je hebt deze week een heleboel leuke dingen gedaan. De wafel met nutella ziet er echt heerlijk uit. Ik moet nutella toch echt snel een keer keertje proberen want dat heb ik nog nooit gegeten (oeps!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *