My life as Liz #169

Hello iedereen! Hebben jullie een beetje een fijne week achter de rug? Ik wel! Ik merk dat het lekkere weer echt wonderen doet voor mijn humeur. In het park chillen met wat lekkers erbij is zo genieten, het zit ‘m dus echt in de kleine dingen. Wat ik voor de rest heb gedaan? Getraind, lekker gegeten, naar Amsterdam geweest en dansjes gedaan op een festival. Het zijn niet super veel foto’s, maar het geeft toch een goede impressie :)

Boodschappen doen! Allemaal lekker gezonde dingen, behalve de Nutella dan haha…

Dit is zo lekker: Griekse yoghurt met honing en pecannoten.

Dinsdag had ik afgesproken met Souroush en gingen we trainen. Van te voren maakte ik gezonde wafels. Met lekker veel fruit erbij, hmmm…

Even de stad in en daarna tijd voor… Yoghurt Barn! Blijft zo lekker <3

Aan de studie en tussendoor even buiten lunchen in het zonnetje met een salade en smoothie. Ik ging even naar binnen en toen lagen er opeens nog maar twee crackers… Haha. Die heb ik ook niet meer opgegeten want dat vond ik een beetje een vies idee.

Gezellig sporten samen met Merel! Daarna filmden we de Bean Boozled Challenge. Oh, wat hebben we gelachen haha!

Chillen in het park! Altijd fijn met lekker weer.

Zaterdag was het weer tijd voor Lakedance. Vorig jaar was ik er ook twee keer en dit jaar was het wederom weer een heel geslaagd feestje! Het was lekker weer, de sfeer was goed… Top!

Wiehoe, gezelligheid!

Deadlines, deadlines, deadlines… Tot half 3 aan een rapport voor school zitten werken. My god!

 Dat was ‘m weer voor deze week. Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan?

10 Reacties

 1. Léonie 15 juni 2015 / 21:42

  Ik ben altijd zo jaloers op het eten in deze artikeltjes, haha.

 2. Dana 15 juni 2015 / 23:11

  Leuke foto’s weer! Je eten ziet er wel echt jummy uit :D

 3. Anna 16 juni 2015 / 13:11

  Oeeh gezonde wafels! Heb je daar een recept voor?

 4. Melissa 16 juni 2015 / 20:20

  Leuke foto’s Lizz! Ik herinner me ineens iets: een paar weken terug liet jij in je My Life As Liz een foto zien van havermout muffins. Die zagen er superlekker uit! Ik heb zelf een paar weken geleden geprobeerd om ze te maken maar ze waren niet te eten. Zou je dat recept willen delen? :)

 5. Lara 17 juni 2015 / 16:59

  Heb zelf ook paar avondjes lekker in het park gezeten, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *