Mijn Body & Fit shop bestelling

Een tijdje gelden plaatste ik mijn eerste bestelling op Bodyenfitshop.nl. Ik bestelde een variaty pack van de welbekende Whey Perfection, dit bevat proteïne voor shakes voor herstel van spierweefsel na de training en stimulatie van spiergroei. Een beetje hulp bij het verkrijgen van buikspieren kunnen we altijd wel gebruiken! Ik vind het fijn om zo’n shake te nemen na het trainen, want het neemt het hongerige gevoel weg en ze zijn ook erg lekker! Omdat de verschillende smaken me zo goed bevielen, besloot ik wat bij te bestellen en dat is niet het enige wat ik in mijn online winkelmandje gooide…

Ik heb populaire producten gekocht waar iedereen altijd zo enthousiast over is. Met name de crunchy pindapasta, die heb ik inmiddels al zo vaak op mijn timeline voorbij zien komen dat ik het nu ook niet kon laten. Voor een pot van 500 gram betaal je €2,20 en daarvoor krijg je 100% natuurlijke pindapasta met stukjes pinda. Er zitten geen toegevoegde stoffen in dus het is super gezond. En heel erg lekker!

Ook bestelde ik een halve pot cacao nibs en kokosolie. Ik ben eigenlijk niet zo van de superfoods, maar ik heb ontdekt dat de stukjes cacao een goede toevoeging zijn bij mijn standaard ontbijtje met kwark, banaan en honing. Het geeft een wat vollere smaak, maar dat is niet het enige! Ze bevatten een bron van vitamines, essentiële vetzuren & vezels en het heeft een super hoge antioxidanten waarde. Een pot van 250 gram kost €3,90. Ook van de kokosolie ben ik fan, dit is perfect om in te bakken. Het behoudt al haar gezonde eigenschappen tijdens verhitting, is 100% biologisch en bevat gezonde vetten. Je kunt het ook op je brood smeren ter vervanging van boter, maar ik gebruik het vooral om te bakken. Je proeft dan ook helemaal geen kokos! De kokosolie kost €5,45 (555 ml).

Maar er is meer! Ik bestelde ook nog de Multi Woman voor fitte en actieve vrouwen. Dit bevat alles wat je nodig hebt voor een fit en gezond leven, om het even kort te noemen. Een maandverpakking kost €3,90 en het leek me wel eens leuk om te proberen. Ten slotte natuurlijk niet de Whey Perfection te vergeten! Ik bestelde maar gelijk twee dozen want dan kan ik even vooruit. Een Variaty Pack met 12 smaken kost €7,50 en zo heb je dus lekker veel keus. En daar hou ik wel van :)

Dat was mijn bestelling! Ik ben er blij mee en ik kreeg ook nog een gratis goodies: een bidon en sachet van de Smart Protein. Heel leuk om zo nieuwe dingen te proberen. Hebben jullie wel eens bij Body & Fit besteld?

16 Reacties

 1. Simone 30 november 2014 / 08:14

  Fijne dingen heb je besteld. De whey is inderdaad een aanrader, de smartbars moet je ook eens proberen, die zijn echt heel erg lekker!

  • Lizzy 30 november 2014 / 11:16

   Ja die had ik bijna besteld, maar uiteindelijk toch niet… Volgende keer dan maar haha!

 2. Nicole 30 november 2014 / 09:38

  Ik heb hier een tijdje terug heel veel goeds over gehoord, maar nu ik er weer iets positiefs over lees begint het wel te kriebelen iets te bestellen!

 3. Astrid V 30 november 2014 / 11:59

  Mooie bestelling! Ik ga er binnenkort ook weer eentje plaatsen voor onder andere ZMA en zo’n variety pack!

  Liefs,

  Astrid

 4. Maartje 30 november 2014 / 12:11

  ikheb die shakes ook bestelt laatst, maar ik vind het echt vies, ik kan het gewoon niet doorslikken. Terwijl ik wel genoeg water doe, jammer. :( ober die coconut olie ben ik idd ook laaiend enthousiast, geweldig spul

  • Lizzy 30 november 2014 / 16:59

   Je kunt ook melk of vruchtensap als basis gebruiken, wat jij lekker vindt!

 5. Stephanie 30 november 2014 / 17:18

  he leuk!
  kan je miss een keer er wat meer over uitleggen,
  wat doet het nog meer behalve spiergroei stimuleren?
  en waarom gebruik je ze, is alleen sporten niet genoeg?
  groetjes

 6. Amy 30 november 2014 / 17:52

  Ik bestel daar zeer regelmatig! Alles wat jij besteld hebt, heb ik altijd in huis.
  Ik bestel ook veel soorten noten, lekker als tussendoortje of in baksels en in m’n kwark.
  Ook die smartrepen, zo lekker als je honger hebt, weinig calorieen en veel goede eiwitten.
  Ook bestel ik er amandelmeel en de ultra fine oats. Met name die laatste is super cheap en kun je lekker mee bakken of toevoegen aan je smoothie zodat je wat voller gevoel hebt.
  Anyhow: geniet ervan!

  • Lizzy 30 november 2014 / 23:00

   Oeh bedankt voor de tips! Krijg nu helemaal zin om weer te bestellen haha.

 7. Marloes 30 november 2014 / 18:16

  Ah die pindakaas is zo lekker! Ik heb inmiddels een stuk of 8 potten op voorraad staan haha!

 8. Kelly 29 januari 2015 / 18:35

  Hi!
  door je foto’s op insta en op je blog ben ik helemaal gemotiveerd om te gaan sporten.
  Meestal doe ik het gewoon thuis, maar nu vind ik het toch echt tijd om maar eens de sportschool in te gaan.
  Wanneer ik dit wil gaan doen, wil ik het gelijk goed doen..
  Met shakes, gezond eten enz.
  Zou je een artikel willen schrijven (of filmpje, hartstikke leuk) over wat er allemaal bij het sporten komt kijken. En tips.
  Denk aan: de eiwit shakes, eten, drinken, tussendoortjes en goeie schoenen en kleding.

  Het zou mij in ieder geval echt heel erg helpen!

  Groetjes! Kelly
  XX

  • Lizzy 1 februari 2015 / 16:11

   Hee kelly, thanks voor je input! Op het YouTube kanaal BestFitFriendsNL heb ik laatst met Merel een video gemaakt over gezonde tussendoortjes! Ik wil nog andere leuke artikelen gaan maken :)

 9. Izabella 26 april 2017 / 10:13

  Hi!

  Ik vroeg mij af wat je vond van de multi women? Ik wil deze namelijk ook bestellen!

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *