My life as Liz #139

Jippie, de tentamenstress is voorbij! Vanaf deze week begint een nieuwe periode school. Ik begin dus lekker rustig en dat is fijn, want dan heb ik meer tijd om te bloggen. Het zat namelijk deze week niet mee… Ik moest natuurlijk aan school werken, maar daarnaast was ook nog eens mijn camera leeg en lag de oplader in Eindhoven. Bovendien ontbrak het ook een beetje aan inspiratie. Maar niet getreurd, deze week ben ik weer back on track en ga ik jullie weer dagelijks voorzien van leuke blogposts. Maar eerst een nieuwe My life as Liz! Hij is niet heel bijzonder deze keer, want ik deed het was rustiger aan. Maar dat is ook wel eens fijn! Kijk mee :)

Links: Klaar voor een nieuwe week en op naar school voor mijn tentamens. Helaas miste ik mijn eerste tentamen door mijn eigen domme fout omdat ik te laat was. Wat een begin… Rechts: Voor het tweede tentamen was ik gelukkig wel op tijd!

Links: Marlous was bij de Starbucks aan haar blog aan het werken en ik kwam even langs om een koffietje te drinken. Rechts: Daarna ging ik naar huis en heb ik even op bed gelegen en geslapen. Ik was zo moe nog van het weekend!

Links: Food! Het ziet er een beetje uit als een prutje maar het was wel lekker. Ik had pasta met kip, champignons en courgette. Rechts: Ik had met Marlous afgesproken en we gingen naar de bios. We keken naar Pak van mijn hart, echt een heerlijke feelgood film om te kijken.

Links: Leren… Het schoot echt voor geen meter op want ik had vrijdag Recht en ik vond dat echt mega saai. Ik keek dan ook niet al te vrolijk haha. Rechts: Als afleiding lekker naar de sportschool!

Links: Super mistig in de ochtend! Rechts: Ik begon de dag weer in de sportschool. Tja, na het sporten zie ik er niet bepaald charmant uit. Maar dat is een goed teken haha!

Links: ‘Even’ op en neer naar Eindhoven. Ik moest wat ophalen en ik ging naar de bioscoop. Deze keer ging ik naar Gone Girl, een hele goede film. Je moet ‘m echt gaan kijken! Rechts: Vervolgens weer terug naar Utrecht, zo gezellig al die lichtjes!

Links: Donderdag de laatste dag om te leren. Stress! Ik moet volgende keer echt eerder beginnen met leren. Rechts: Ik kreeg ook wat cijfers terug, maar daar werd ik gelukkig wel heel vrolijk van. Ik heb voor economie een 7, voor marketing een 8.1 en Engels heb ik inmiddels ook al terug, dat was een 7.7. Ik ben super tevreden!

Links: Outfitje! Rechts: Ik had geen zin en tijd om te koken dus ik scoorde een snelle salade bij de Albert Heijn. Dit was een Japanse salade en hij beviel best goed! Ik vind soja bonen dan ook heel lekker haha.

Links: Weer omgekleed en tijd om weer naar de sportschool te gaan! Ik zei toch dat dit geen boeiende week was haha. Rechts: Ik deed een lesje bodypump en dat was echt effectief! Mijn armen leken huuuge na het sporten haha.

Links: Vrijdag was een druk dagje. Ik stond vroeg op, maakte mijn tentamen recht en had ook nog een wiskunde toets. Vervolgens ging ik nog gezellig eten en wat drankjes doen met mijn klasgenootjes en besloot ik uiteindelijk ook nog om naar Eindhoven te gaan. Maar de wijntjes waren verdiend, want mijn tentamens zaten erop en ik had goede cijfers terug! Rechts: Ik ging stappen met lieve Lola en het was weer heel erg gezellig!

Links: Nadat we tot lekker laat in bed hadden gelegen maakte Lola nog een ontbijtje voor me klaar (om half 4 hahaha). Super lief! Rechts: Even snel naar huis en weer door, want ik had met een vriendin afgesproken om even koffie te drinken. De frisse lucht deed me goed!

Links: Lekkere cappuccino bij Douwe Egberts. Rechts: Ik ging even naar huis en daarna had ik weer in de stad afgesproken. Momenteel is Glow in Eindhoven en we besloten even een kijkje te nemen. Het zag er mooi uit, maar we hebben er redelijk snel doorheen gelopen want ik heb dat soort dingen meestal al snel gezien. Daarna nog een drankje gedaan en toen was het weer tijd om naar Utrecht te gaan. Ik was blij toen ik uiteindelijk in bed lag!

Links: Ik trok mijn sneakerwedges van Nike weer eens aan, ik was bijna vergeten dat ik ze had… Rechts: Sportoutfit aan en gaan met die banaan!

Links: Lunch! Met een leuke beker van de Flying Tiger, deze kost maar 2 euro! Rechts: En mijn avondeten! Een lekkere salade met kip.

Dat was mijn week alweer! Ik ben blij dat mijn tentamens erop zitten en dat er nu weer wat rustigere periodes aankomen wat betreft school. Ik krijg ook nieuwe vakken dus dat is wel heel erg leuk! En voor de rest heb ik deze week nog wat andere leuke dingen op de planning staan. Jullie zullen het volgende week zien! Liefs, Lizzy

29 Reacties

 1. Dagmar 10 november 2014 / 07:53

  Waauw wat fijn dat het erop zit en wat heb je al mooie cijfers terug! Je gaat echt als een speer, ik duim voor fijne resultaten. Even opladen en bijkomen van de week, maar hopelijk krijg je er ook interessante vakken bij. Succes!

 2. Anneleen 10 november 2014 / 08:17

  Proficiat met je goede cijfers, heb je heel goed gedaan! Ik heb vandaag mijn eerste examen dus voor mij is het nog even heel druk maar ik kijk ook al uit naar iets rustigere weken… Die lichtjes in Utrecht zien er heel gezellig uit!

 3. Anne Solveig 10 november 2014 / 09:02

  Wat ben je goed bezig! Nu vind ik die sneakerwedges ook weer zo leuk!!

 4. Tedje 10 november 2014 / 09:51

  Goed bezig meid, en wat goed van je cijfers!!

 5. Laura 10 november 2014 / 10:13

  Wow Lizzy wat zie je er goed uit zeg! Kan ook niet anders met al dat sporten. Zou je misschien een keer willen vertellen wat je allemaal doet als je naar de sportschool? Ik zit zelf ook bij TrainMore maar ik ben meestal een beetje doelloos van allerlei dingen aan het proberen en er komt niet echt een ritme in.. Fijne week!!

  • Lizzy 10 november 2014 / 14:08

   Thanks Laura! Dat wil ik zeker gaan doen, komt snel meer over online :)

 6. Maaike 10 november 2014 / 10:33

  Fijn dat je zulke goede cijfers terugkreeg!

 7. Amelie 10 november 2014 / 11:59

  Leuk overzicht, gefeliciteerd met je mooie punten!

 8. Annebelle 10 november 2014 / 12:45

  Lijkt me fijn om zulke goede resultaten te zien na het sporten!

  • Lizzy 10 november 2014 / 14:08

   Ja zeker! Daardoor blijf ik ook gemotiveerd :)

 9. Marloes 10 november 2014 / 13:38

  Gefeliciteerd met je goede resultaten. Top! Wat een mooie resultaten heb je al met sporten behaald zeg! Knap hoor!

 10. Manon 10 november 2014 / 14:06

  Leuke foto’s, gefeliciteerd met je mooie cijfers!

 11. Claudia 10 november 2014 / 14:15

  Wat een toffe week! Ik zie er anders ook echt niet uit na het sporten ;) En je hebt prachtige cijfers gehaald :D

 12. Laura 10 november 2014 / 14:53

  Wat een leuke foto’s! Fijn dat je goede punten hebt terug gekregen.

 13. Evelien 10 november 2014 / 16:43

  Wat ben je goed bezig met sporten zeg! Daar kan ik een voorbeeld aannemen. Je ziet er ook echt goed uit. Wat fijn dat je goede punten hebt terug gekregen :)

 14. Diana Carlton 10 november 2014 / 21:49

  Wat een mooie cijfers heb je terug gekregen! Je bent goed bezig met het sporten, dat is ook wel terug te zien aan je prachtige figuur.

 15. Joyce 11 november 2014 / 18:31

  Wat een spierballen zeg Lizzy! :D Looking good! En wat een leuk roze gebreid vest heb je aan! Dat ziet er echt super knuffelig uit!

 16. Stephanie 12 november 2014 / 22:05

  Wat een top resultaten, netjes hoor!! Succes met je tentamens :)! Je kan het! En Recht is écht boringgggg.
  Wat een onwijs mooi figuurtje heb je! En die spierballen, stoer ha ha!

 17. Esmee 13 november 2014 / 15:00

  Wat een leuke foto’s weer!

  Mag ik vragen waar je zwarte lange jas van is?

 18. Linda 14 november 2014 / 15:34

  Waar komt die geweldige grijze sjaal vandaan die je bij je jas draagt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *