Gezond! En wat nu?

Zoals jullie weten ben ik vorige week naar het ziekenhuis geweest voor de uitslag van de onderzoeken. Misschien denk je wel ‘alweer een update?’, sla ‘m dan vooral over. Maar ik heb gemerkt dat anderen toch wel benieuwd waren hoe het nou precies was en wat er nu verder nog gaat gebeuren. Ik heb in het kort verteld dat de uitslag goed was en dat ik me verder geen zorgen hoef te maken, maar wat houdt dat nu precies in? Ik vertel je er vandaag meer over.

Dinsdag om 15.15 had ik de afspraak bij de arts staan. Na een uur waren we nog steeds niet aan de beurt en was ik inmiddels zo ongeduldig geworden dat ik rondjes ben gaan lopen door het ziekenhuis. Ik was niet echt zenuwachtig, voor mijn gevoel zat het wel goed. Maar ik wist gewoon dat ik een uur zat te wachten op een moment wat waarschijnlijk maar vijf minuten zou duren. En dat was ook zo, want mijn arts had eigenlijk niet echt meer te vertellen dan dat alles er goed uit zag. Op de echo was niks te vinden, de bloedwaardes waren goed en hij voelde nog even aan mijn hals en daar was ook niks bijzonders te bekennen. Dus dat is alleen maar fijn! Hij complimenteerde me nog over mijn haar en dat ik er goed uit zag. Want daar hadden ze mijn korte koppie nog helemaal niet gezien!

En wat nu? Nou, eigenlijk vrij weinig! Mijn eerstvolgende controle is pas weer in maart, dan krijg ik een CT scan. Ze hebben deze keer namelijk alleen mijn hals onderzocht en niet echt het gedeelte bij mijn luchtpijp (waar ook een tumor zat). Wel een beetje raar, maar ik weet ook niet precies waarom. Ik verwacht ook niet dat daar iets zit, want ik voel me gewoon goed, maar zeker weten doe je het natuurlijk toch nooit!

Tot die tijd heb ik gelukkig niks met het ziekenhuis te maken. Maart duurt nog wel even en er kan nog een hoop gebeuren! De feestdagen staan voor de deur, carnaval, in februari ben ik jarig… Wie weet wat er nog allemaal op mijn pad komt! Ik kijk niet te veel naar de toekomst maar ik leef nu veel meer met de dag. Ik probeer zoveel leuke dingen doen en dat bevalt heel goed :)

26 Reacties

 1. Josianne 2 december 2014 / 07:24

  Fijn dat het allemaal goed is! Nu de scan volgend jaar nog afwachten, maar ook die is vast helemaal goed :)

 2. Dagmar 2 december 2014 / 08:02

  Ah wat geweldig nieuws, makes me so happy! Je straalt zoveel power uit, jij kunt elke berg verplaatsen <3 Heel trots op je en geniet van al het moois dat op je pad komt, want deze komende maanden gaan super worden!

 3. Anne Solveig 2 december 2014 / 08:16

  Zo fijn dat je gezond bent weer! Je volgende scan is vast ook helemaal goed, maar voor nu.. GENIETEN!

 4. Emma 2 december 2014 / 10:23

  Echt zo fijn dat je weer helemaal gezond bent! En ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Dagmar hierboven!
  Xo Emma

  Ps. Ik wil je heel erg bedanken voor de armband die ik gewonnen heb, thanks<3

  • Lizzy 2 december 2014 / 11:06

   Dankjewel en jij veel plezier met de armband!

 5. Maaike 2 december 2014 / 10:44

  Ik vind het juist heel erg leuk om te lezen hoe het met je gaat! Fijn dat alles in orde is !

 6. Daphne 2 december 2014 / 11:24

  Wat een superfijne post, echt geweldig nieuws <3

 7. Manon 2 december 2014 / 11:57

  Wat een geweldig nieuws je volgende scan is ook goed!

 8. sarina 2 december 2014 / 12:25

  Sommige lezers volgen je al zolang en dat is vanwege je hele blog dus ook dit soort artikelen. Ik vind je haar echt prachtig. Staat je heel mooi!

 9. Roos 2 december 2014 / 13:57

  Super fijn om te horen, je positiviteit is echt besmettelijk voor alle andere meiden die jou volgen, dat weet ik zeker! :)

 10. Amy 2 december 2014 / 15:59

  Heel fijn dat je dit nieuws kreeg! Kan je volop genieten deze feeestdagen (:

 11. Marloes 2 december 2014 / 16:03

  Wat een geweldig nieuws zeg! Fijn om te lezen! Fijne december maand X

 12. Daphne 2 december 2014 / 16:09

  ha Lizzy!

  Wat fijn dat het allemaal goed gaat!!! Fijn om te horen! :)

  Liefs,
  Daphne

 13. Emilia 2 december 2014 / 16:29

  Van zulke positieve personal updates krijgen we nooit genoeg hoor! Alleen maar fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Heerlijk dat je tot maart even lekker niets meer met het ziekenhuis te maken hebt, kun je lekker genieten van de feestdagen en alle andere leuke dingen. Ahh, ik ben echt zo zo zo blij voor je dat je de laatste tijd steeds goed nieuws kunt delen. :)

 14. Kimberly 2 december 2014 / 17:16

  Echt geweldig nieuws!! Heel fijn om te lezen dat het goed gaat en je je geen zorgen hoeft te maken, wohooo!! :D

 15. Melissa 2 december 2014 / 19:06

  Ik vind het fijn juist om even een update te lezen! :) Heb alles toch op de voet gevolgd dus ik vind het alleen maar fijn om te horen dat het zo goed gaat! Fijn dat je de komende tijd niet meer naar het ziekenhuis moet. Wat een verschil met vorig jaar rond deze tijd!

  • Lizzy 2 december 2014 / 21:37

   Ja he! Maar inderdaad alleen maar fijn :)

 16. Anneleen 8 december 2014 / 20:35

  Wauw super goed nieuws! Ik duim dat het zo goed met je mag blijven gaan!

 17. Lilly 9 december 2014 / 12:14

  Lizz, ik kan wel huilen van geluk.
  Ik heb alles gevolgd, werd er soms verdrietig van.
  Je bent een sprankelende jonge meid, en ik ben heel blij voor je.

  Kus.

 18. Susa 30 december 2014 / 22:45

  Ah, wat fijn om te lezen dit! Ik ben wel errrrrug laat maar wat ben ik blij voor je. Gefeliciteerd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *