Hotspot: Meneer de Boer in Eindhoven

Ik vind het altijd leuk om nieuwe tentjes te ontdekken. In Eindhoven is dat soms best moeilijk te vinden, maar er komen steeds meer leuke, hippe tentjes bij. Zo was ik gisteren bij Meneer de Boer op de Keizersgracht. Het concept hiervan is de hele dag ontbijt en altijd lunch. Klinkt dat niet als muziek in de oren? In het buitenland is ‘Breakfast all day’ een bekender concept, maar hier kennen we het niet echt. Ik vind het alleen maar leuk, want ik ben dol op ontbijt en lunch! Het interieur ziet er daarnaast ook nog heel leuk uit en je kan er gezellig zitten. 

Ik bestelde samen met een vriendinnetje verse muntthee en een stuk carrotcake. Die was echt super lekker, dus we hebben zeker genoten! Wat er nog meer op de kaart staat? Verse thee van de Tea Bar, koffie van stadsbranderij Eindhoven, soep, broodjes, sapjes en nog meer gebak. Ik wil er zeker nog eens terug voor een ontbijtje, want naast het speciale anti-kater ontbijt hebben ze bijvoorbeeld ook heerlijke wafels. Hmm, ik krijg er honger van…

Meneer de Boer – Keizersgracht 20 in Eindhoven. Geopend dinsdag t/m zondag van 8.00 tot 17.00.

15 Reacties

 1. Evelien 22 november 2014 / 11:59

  Dit is inderdaad een super leuke hotspot. Ik kom er graag. Thee, ontbijt, lunch <3

 2. Denise 22 november 2014 / 17:11

  Wat leuk! Ik kom eigenlijk nooit in Eindhoven, maar was er toevallig gisteren/vannacht/vanmorgen nog, haha! Nu een vriendin daar op kamers woont, ga ik er vast vaker naartoe. De volgende keer maar even kijken :)

 3. Mariëlle 22 november 2014 / 18:34

  Ohjee ik kom elke dag in Eindhoven, maar ik kende dit nog niet!

 4. Marloes 23 november 2014 / 13:42

  Ziet er heel leuk uit! Ga ik zeker even onthouden !

 5. Nadine 23 november 2014 / 19:25

  Oehhh klinkt heel erg lekker en ziet er leuk uit :)

 6. Melissa Charlotte 24 november 2014 / 12:07

  Leuk! Deze ga ik onthouden voor maart/april, als ik weer een weekendje naar Eindhoven ga.

 7. Amy 24 november 2014 / 16:17

  Ziet er leuk uit en klinkt goed! Wafels.. yum!

 8. Joyce 24 november 2014 / 19:20

  Dat klinkt goed zeg! :D Ik weet waar mijn beste vriendinnetje (die in Eindhoven woont) en ik de volgende keer gaan ontbijten!

 9. Miriam 26 november 2014 / 15:38

  Ja! Mijn lievelingssss in Eindhoven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *