My life as Liz #148

Soms kijk ik wel eens naar de titel en dan denk ik… Nummer 148? Wow! Jullie hebben al 148 keer een My life as Liz gezien en het verveelt blijkbaar nog steeds niet? Aangezien het nog steeds de meest gelezen blogpost is. Daarom ga ik er nog maar even vrolijk mee door. Deze week werkte ik aan school (de tentamens beginnen deze week), aan mijn blog en aan mijn summer body (ha ha). Ook had ik een date en ging ik in het weekend naar Drenthe voor een sportief dagje. Ik deed voor het eerst in mijn leven aan PoleFit en hield daar gelijk een blauwe plek aan over. Benieuwd naar meer? Je weet wat je te doen staat…

Lachend op de foto in de trein, ik vraag me af hoe. Ik had maandag nogal last van mijn winterdip na zo’n heerlijke vakantie. Ik had echt echt echt geen zin in school, maar het moest! Dus dan maar selfies maken in de trein.

Hier kan ik zo vrolijk van worden: gezond eten! Mijn portemonnee vindt het echter iets minder leuk.

Ik maakte een heerlijke quinoa salade en had expres te veel gemaakt. Dat ging dus lekker in bakjes. Slim!

Tijd voor een lesje pump. Kayla heb ik een weekje overgeslagen in verband met een blessure aan mijn voet. Springen, rennen was te belastend en deed veel pijn. Misschien ben ik er toch niet helemaal voor gemaakt, maar deze week ga ik het nog een nieuwe poging geven.

Ik bestelde bij Zalando een sporttop en een string. Nou dames en heren, dit werd in twee dozen verstuurd. Een string! In zo’n mini doosje! Haha zo’n onzin.

Helemaal blij met mijn nieuwe Nike top! Dankjewel Zalando!

Voordeel aan sporten in de vroege middag: rustig in de sportschool. Kon ik dus rustig mijn gangetje gaan met mijn squats. Legggggday!

Lunch. Jummy in my tummy!

Ik deed alsof ik beste vrienden was met mijn studieboek. Maar dat was ik natuurlijk niet.

Hoorcollege over Tony’s Chocolonely. Dat maakt het studeren iets dragelijker.

Mijn leuke Monki aankoopjes. Love it!

Volkoren pasta met rode saus, groenten en een beetje kaas. Makkelijk, maar heerlijk!

Video filmen voor BestFitFriendsNL. Nou, dat gaat dus zo.

Vrijdag werden er heerlijke pancakes voor me gebakken. So good! En tja, zo gaat dat: altijd even een foto van mijn eten maken natuurlijk.

Wat ik zaterdag deed? Ik ging met Merel naar Drenthe voor een sportief dagje. Vrijdag komt er een video over online dus ik zal niet te veel verklappen, maar we deden PoleFit. Super leuk, wanneer mag ik weer? De blauwe plekken mogen dan wel thuisblijven, want AU. Mijn hele knie is dik haha. Ik won die dag tevens een opleiding tot Pilates instructeur dus jawel jongens, in maart hoop ik dat certificaat binnen te halen. Super leuk :)

Zondag sliep ik lekker uit. Wat was ik daar aan toe! Dit was mijn brunch: wentelteefjes! Ik heb voor de verandering amandelmelk gebruikt, want dat had ik nog in huis. Je proeft geen verschil!

De rest van de dag dook ik met mijn neus in de boeken. Mehhh! Het was trouwens niet zo donker als het lijkt, komt denk ik door de focus van de camera.

Dat was mijn weekje alweer! Hebben jullie een fijne week achter de rug? Deze week staat voor mij in het teken van leren, want donderdag beginnen mijn tentamens. Het zal dus wat rustiger zijn op mijn blog, maar hopelijk kunnen jullie dat begrijpen!

39 Reacties

 1. Simone 12 januari 2015 / 07:01

  Die pancakes en wentelteefjes, jum!! Wat leuk trouwens dag je die opleiding hebt gewonnen. Ik was op de een of andere manier ook uitgenodigd voor die dag maar ik kon niet!

 2. Josianne 12 januari 2015 / 07:23

  Zo tof dat je die opleiding hebt gewonnen! Wil je er daarna ook echt wat mee gaan doen? Succes met leren en met je tentamens deze week!

  • Angela 12 januari 2015 / 11:01

   Super leuk! Ik heb woensdag een tentamen van het van het zelfde boek. Is het trade law?

   • Lizzy 12 januari 2015 / 15:26

    Nee wij hebben een vak dat heet Economie & Recht, opgesplitst in twee tentamens. Dus het heet gewoon ‘recht’ bij ons.

  • Lizzy 12 januari 2015 / 15:27

   Het lijkt me wel leuk om meer cursussen te volgen inderdaad! Ik kijk wel waar het me brengt, lijkt me sowieso een leuke toevoeging op mijn CV.

 3. Dagmar 12 januari 2015 / 08:10

  Waaau wat een te gekke winactie waar je aan mee hebt gedaan, superleuk! Nog even doorzetten met leren, je kunt het!

 4. Melissa 12 januari 2015 / 10:11

  Leuke foto’s Liz! Ik heb ook bijna tentamens (as donderdag de eerste) dus ik ben ook volop bezig met leren. Mehhh zo stom! Maar goed, nog even doorzetten en we zijn er vanaf! Bevalt je studie je nog steeds? Ik hoop het wel. Vind het trouwens echt zo goed dat je zo gezond leeft de laatste tijd :)

  • Lizzy 12 januari 2015 / 15:27

   Jaa bevalt goed! Alleen recht en bedrijfseconomie vind ik minder, brrr!

 5. Marloes 12 januari 2015 / 10:13

  Ziet er uit als een leuke week! Ik vind het super knap hoe je zo je levensstijl hebt veranderd!!
  Vraagje: hoe ben jij aan je kamer gekomen? Het is volgens mij een hele leuke kamer namelijk!!
  Liefs Marloes

  • Lizzy 12 januari 2015 / 15:27

   Lief, dankjewel! Ik heb mijn kamer wonderbaarlijk genoeg via Marktplaats gevonden!

 6. Daphne 12 januari 2015 / 11:12

  Die wentelteefjes zien er zo lekker uit! Heel leuk om te zien dat je zo sportief bezig bent! Liefs

 7. Tessa 12 januari 2015 / 12:15

  Aah leuk!
  Polefitness is echt tof! En dat je de eerste keer zo kan hangen laat wel zien dat al dat trainen z’n werk doet! Ik doe het nu een aantal weken en de blauwe plekken worden wel minder. Tot je weer iets doet wat je nog nooit hebt gedaan. Maar het weet wel :)

  • Lizzy 12 januari 2015 / 15:26

   Haha ja dat vertelde de instructrice ook al! Wil het zeker nog eens gaan doen.

 8. Milou 12 januari 2015 / 12:48

  Mmhh die pancakes zien er goddelijk uit, is hij een blijvertje? ;-) En ik wil je één tip geven: koop je groenten en fruit bij de Lidl! Dat is zo belachelijk goedkoop en ik vind de kwaliteit beter dan die van de AH! Heb er zelf ook eerst bakken met geld aan uitgegeven bij de appie maar de Lidl maar het iets verdraaglijker voor je bankrekening… :p

  • Lizzy 12 januari 2015 / 15:25

   Haha geen idee, het was wel heel leuk! De Lidl zit geloof ik niet echt in de buurt maar ik moet er maar eens naar gaan kijken. Geld vliegt eruit bij de Albert Heijn inderdaad..

 9. Kim 12 januari 2015 / 13:46

  Wat leuk dat je in Drenthe ging paaldansen! Ik heb dat zelf ook ongeveer een jaar gedaan, erg leuk :)

 10. Marloes 12 januari 2015 / 13:55

  Ah wat gaaf een opleiding tot pilates instructrice! Super leuk! Wat een fijne week zo. Ik kan ook ontzettend happy worden van gezond eten!

 11. Anneleen 12 januari 2015 / 17:35

  Ik krijg honger van je foto’s! ;) veel succes met blokken, doe dat goed!

 12. Manon 12 januari 2015 / 17:41

  Leuke foto’s en zo lekker veel eten zie ik voorbij komen. gaaf dat je paaldanst !

 13. Denise 12 januari 2015 / 18:38

  Jumjum, wat een lekkere dingen heb je gemaakt deze week! Knap hoor, hoe jij bij de eerste les al zo in die paal hangt. Lijkt me namelijk ontzettend zwaar! Succes met je tentamens!

 14. Anouk 12 januari 2015 / 19:17

  Wat een leuke foto’s. Al dat eten ziet er heerlijk uit en volgens mij nog super gezond. Vooral die wentelteefjes zien er lekker uit

  • Lizzy 12 januari 2015 / 23:20

   Jaaa die waren to die for! Haha dankje:)

 15. charile 12 januari 2015 / 19:27

  Leuke foto’s weer, altijd super leuk om te zien!

 16. Lisa's Beautybabbels 12 januari 2015 / 20:57

  Wat gaaf dat je aan PoleFit gedaan hebt! Heb ik ook een tijdje gedaan, en wat een blauwe plekken krijg je daar van!

 17. Naomi 12 januari 2015 / 21:23

  Wat leuk dat je naar Drenthe bent geweest ;) haha, mooie provincie toch! En dat pole fit lijkt mij ook wel leuk, wat een kracht heb jij in je armen. Je bent een motivatie voor velen. Dat je en je studie, blog en het sporten zo goed kan doen.

 18. Bella 12 januari 2015 / 21:40

  Hoe ging de date ;D? Ik ben echt onder de indruk van hoe fit en sterk je bent en how leuk je korte haar erbij uitziet!!

 19. Amelie 12 januari 2015 / 23:28

  Leuke foto’s! Wat gaaf dat je pilates instructeur wordt, dat is wel ideaal voor BFF! PoleFit lijkt me enorm tof, nu nog een plek zoeken waar ik dat hier kan doen!

 20. floor 13 januari 2015 / 09:41

  Als je ik jouw was zal in je youtube kanaal op deze manier als life as liz doen.
  Met Food,sport,lifestyle tips.

  • Lizzy 13 januari 2015 / 10:58

   Wat bedoel je precies? En food en sport behandelen we ook al met BestFitFriendsNL…

 21. Paula 13 januari 2015 / 19:21

  Superleuk om te zien altijd dit. En respect dat je zoveel sport en gezond eet ! Succes met je tentamens :)

 22. LISKALIFE 15 januari 2015 / 11:43

  Ik geloof meteen dat dit de meest gelezen artikelen zijn op je blog. Het zijn mooie foto’s en erg leuk om naar te kijken! :)

 23. Laya 16 januari 2015 / 10:22

  Ik vind het enorm tof om al je sportfoto’s te zien! Je mag fier zijn op je lichaam! :)
  En in verband met je voet, misschien eens de huisarts bezoeken? Beter nu dan laat! :)

  Prettige dag nog xx

 24. Nadia 19 januari 2015 / 14:30

  Wat zie je er goed uit op die paaldansfoto, heel sterk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *