#FITFRIDAY: Bananencake met dadels

Ohhh yeah dit is een echte aanrader! Wij laten in bovenstaande video zien hoe je heerlijke bananencake met dadels kunt maken. Gezond, maar toch super lekker! Benieuwd naar meer van dit soort dingen? Volg ons op Instagram en abonneer op ons YouTube kanaal. Daar worden we blij van :)

11 Reacties

 1. Lisa 28 november 2014 / 09:17

  Ziet er lekker uit! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de video nog wat onnatuurlijk en gescript vind overkomen, niet erg spontaan en een beetje gemaakt.

  • Lizzy 28 november 2014 / 11:02

   Dat komt omdat we met z’n tweeën filmen en vooraf wel ongeveer moeten weten wat de ander gaat zeggen! We werken eraan maar het is echt moeilijker dan je denkt…!

 2. Karlijn 28 november 2014 / 12:51

  Wat een leuk concept, BFFNL! Ik ben vooral benieuwd naar de video’s die echt over workouts gaan :)
  Zelf maak ik altijd bananenbrood/cake met blauwe bessen of met kersen, misschien leuk voor de afwisseling?
  Waar is jou trui van Lizzy? Ik vind hem onwijs leuk!

  • Lizzy 28 november 2014 / 15:24

   Die komen er ook zeker aan! Die hadden we op de planning al eerder staan, maar wegens een foutje moeten we dat nog even uitstellen. Blauwe bessen is inderdaad ook erg lekker, zo heb ik het ook een keer gemaakt! Mijn trui is van de Zara :)

 3. Manouk 28 november 2014 / 17:28

  Ben niet zo’n fan van dadels helaaaaas. Bananen gebruik ik wel vaak door m’n beslag :)

 4. Mien Admiraal 3 december 2014 / 21:37

  Ga ik zeker maken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *