Love it: de kimono

Een tijdje geleden was ik in de Zara en toen zag ik een prachtige kimono hangen. Ik zag kimono’s al steeds vaker voorbij komen op verschillende blogs en ik vond ze ook steeds leuker worden. Maar de prijs van die van de Zara hield me tegen en daarom nam ik hem niet mee naar huis. Toen ik even later aan het kijken was op Choies.com, kwam ik gewoon bijna een exacte kopie tegen! Ik had nog een leuk shoptegoed te besteden en daarom gooide ik deze in mijn online winkelmandje. Ik vind de kleuren heel mooi en zomers, het stofje is fijn en de sliertjes maken het helemaal af. Zo zie ik mezelf wel naar een festival gaan!

Ik vind de kimono heel leuk staan in combinatie met een high waisted short, zo heb ik hem hier gecombineerd met een lichte denim short van H&M en een basic grijze top. Een leuke ketting erbij van Fashionology en meer heb je niet nodig! De kimono is lekker opvallend, dus dat is de echte eyecatcher. Het stofje is ook niet dik, dus als het warm is dan kun je hem gewoon aanhouden. Anders dan is het leuke idee natuurlijk ook een beetje weg… Maar goed, ik ben heel blij met deze kimono en je kan me hier binnenkort zeker in rond zien lopen!

Deze leuke kimono is hier te vinden voor $19,99, een stuk goedkoper dan de Zara ervoor vroeg. Ik kan die van de Zara online niet meer vinden, maar ik geloof dat ‘ie daar zo’n 40/50 euro kostte, terwijl deze er echt super veel op lijkt. Een beter alternatief bestaat er haast niet!

Wat vinden jullie van kimono’s?

22 Reacties

 1. Jana 28 juni 2014 / 18:20

  Ziet er heel mooi uit! Ik vind de kleuren erg leuk :)

 2. yasmine 28 juni 2014 / 18:35

  Leuk! Mag ik vragen welke maat je er van hebt?

 3. Emma 28 juni 2014 / 18:48

  Supermooie kimono! Ik heb net bij Loavies een zwarte besteld, ben benieuwd :)
  X Emma

 4. Mariëlle 28 juni 2014 / 19:01

  Ik heb er nog geen, maar ik vind ze wel onwijs leuk, staat je goed!

 5. liz 28 juni 2014 / 20:51

  Wauw, super mooi! Kan je daar alleen met paypall betalen?

 6. Irma 28 juni 2014 / 22:19

  Wat een vrolijke kleuren, hij staat je super leuk!

 7. Tessa 29 juni 2014 / 07:50

  Hij staat je echt super! Het lijkt mij echt heerlijk om een kimono te hebben voor de zomer!
  Liefs, Tessa

 8. Soesja 30 juni 2014 / 11:46

  Ooh dat is zeker een fijne prijs, deze ga ik onthouden want ik vind hem er supermooi uit zien!

 9. Eline 30 juni 2014 / 19:16

  Supervrolijk en zomers! Flower Power! (:

 10. lizz 30 juni 2014 / 19:47

  kan je alleen met paypal betalen? luvvv it

 11. Janouk redfashionhead.nl 5 augustus 2014 / 23:49

  Deze kimono heb ik van het weekend besteld op ebay voor maar €7 :D ze verkopen er heel veel kimono’s voor rond die prijs, zou er zeker even kijken :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *