Marc by Marc Jacobs iPhone case

‘Hello Mr. Jacobs, welcome to the family’. Ik hoop dat ik die zin nog ooit kan uitspreken als ik het over een tas van het prachtige modemerk heb, maar voor nu heb ik iets anders leuks: een iPhone case! Ik aas al langer op een iPhone case van Marc by Marc Jacobs, maar ik vond het eigenlijk te duur. Ik heb een hoes voor mijn laptop van het merk die heel goed bevalt, maar dat was niet voldoende om me te overtuigen om 35 euro uit te geven aan een telefoonhoesje. Wat dan wel? De sale bij de Bijenkorf!

Er was 30% korting op verschillende artikelen van Marc by Marc Jacobs, waaronder op dit hoesje. Ik zag ook leuke sjaals en een make-uptasje, maar ik moest me inhouden! Deze nam ik echter wel mee naar huis, want zo’n hoesje wilde ik al langer en ik vond dit design ook leuk. Het is alsnog veel geld voor een simpel hoesje, maar een goed excuus is dat mijn telefoon natuurlijk wel goed beschermd moet zijn! En beschermen, dat doet ‘ie zeker! Het is geen hard case, wat je in eerste instantie misschien zou denken. Dit zorgt er wel voor dat hij wat meer kan hebben als mijn telefoon nu valt. Verder zit het hoesje ook over de randen aan de voorkant heen, wat niet alle hoesjes hebben. Extra goed beschermd dus. Ik ben er blij mee en het is nu iedere keer ook een stuk leuker om mijn telefoon te pakken (dat klinkt echt een beetje raar, maar het is wel zo haha).

Wat vinden jullie van mijn nieuwe iPhone case?

 

20 Reacties

 1. Eline 1 juli 2014 / 08:41

  Ik vind ‘m schattig, fijn dat het hoesje goed beschermt, want dat is ook wel belangrijk!

 2. Meike 1 juli 2014 / 09:01

  Ik vind het een heel schattig hoesje. Die tas komt er vast ooit nog wel, hopelijk!

 3. Milou 1 juli 2014 / 10:21

  Oh wat tof dat je ‘m met korting hebt kunnen scoren, ik vind ‘m echt gaaf!

 4. Swaen 1 juli 2014 / 13:01

  Leuk hoesje, simpel maar mooi. En altijd fijn dat je korting hebt gekregen! Lang leve de sale!

 5. Jessie 1 juli 2014 / 15:36

  Ik vind hem heel erg leuk, misschien een beetje duur maar als de kwaliteit goed is dat geen probleem

 6. Myrthe 3 juli 2014 / 15:07

  Wat een mooi hoesje! En met 30% korting snap ik wel dat je ‘m niet kon laten liggen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *