Trend Report: Stylish fake fur

Bont, maar dan de neppe variant, wordt het helemaal dit najaar! Bij Chanel was deze trend volop te zien en ook bij Iceberg waren de modellen helemaal á la bont.

Je kan wat tegen bont hebben, omdat het bijvoorbeeld zielig is voor de dieren. Daarvoor hoef je het niet te laten hangen dit najaar, want zelfs bij de grote merken (Chanel) doen ze aan nep bont.
Verschilende kleuren en soorten: er is genoeg keus! Houd jij het liever bij een muts van bont? Of wil je echt een jas? Het is allemaal mogelijk!

How to wear?
– Koop een jas vooral niet te groot, je lichaamsvorm valt dan weg en dat is niet zo mooi!
– Kijk ook vooral uit met bont bij je benen. Denk aan rokken, broeken en laarzen. Je krijgt van rokken en broeken waarschijnlijk een enorme kont, dus als je dat liever niet wilt kun je beter voor een ander kledingstuk gaan.
– Bont is opvallend en heftig, zorg er dus voor dat je het met basic kleuren combineert zoals camel of zwart. Zo springt je bont item er echt uit!
– Je wilt natuurlijk niet rondlopen met echt bont, maar hoe kun je dat nou weten? Nep bont is te herkennen aan de haaraanzet en bij echt bont zijn de haartjes heel erg zacht.

Wat vinden jullie van deze trend? Een Our Favourite of No Favourite?

Op de catwalk vind ik het erg leuk uitzien, maar ik zie mezelf nog niet lopen in een bontjas of een broek/rok van bont. Ik heb er gewoon niet zoveel mee, dus deze trend laat ik aan mij voorbij gaan. Wellicht koop ik handschoenen in de fake fur stijl, maar dat is dan ook het enige.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *