BTS: Win sieraden van Fenize.nl!

De winactie waarbij je een Boozyshop verrassingspakket kunt winnen loopt alweer bijna ten einde maar ik mag weer wat leuks weggeven! Dit keer geen beauty of make-up spulletjes, maar sieraden! Daar kunnen wij meide toch geen genoeg van krijgen? Vooral zilveren sieraden zijn van extra goede kwaliteit maar vaak wel wat duurder. De webshop Fenize.nl verkoopt handgemaakte zilveren sieraden. Kettingen, oorbellen, armbanden en ringen, allemaal 925 sterling zilver.

Deze maand heeft Fenize.nl ook een leuke actie in verband met Pink Ribbon. De gehele maand oktober (borstkanker awereness maand) is er een speciale roze kettinkje te koop met een zilveren bedel voor een prijs van €9,95 waarvan €2,- wordt gedoneerd aan Pink Ribbon.

Bestellen bij deze shop? Je sierraad wordt altijd verpakt als een cadeautje en de verzendkosten zijn gratis door heel Nederland! Je kunt ook gewoon veilig en snel betalen met Ideal.

Bovenstaande sieraden zijn te winnen hier op OurFavourites.net! Links een bedelarmbandje t.w.v. €39,95 en rechts een paar oorbellen t.w.v. €26,95.

Wat moet je doen om het paar oorbellen te winnen?
Volg zowel Fenize (twitter.com/Fenize) als mij (twitter.com/ourfavourites) op Twitter en retweet het volgende bericht (gewoon kopïeren + plakken): Ik doe mee aan de winactie van @ourfavourites waarbij je oorbellen kunt winnen van @Fenize. RT! Zodra ik 300 followers heb eindigt de winactie en neem ik via Twitter contact op met de winnaar.

Wat moet je doen om het bedelarmbandje te winnen?
Dit is een inkoppertje…. Geef antwoord op de volgende vraag: Welke vorm heeft het hangertje van de Pink Ribbon ketting? Stuur het antwoord met je gegevens naar Winactie@ourfavourites.net o.v.v. ‘Winactie Bedelarmbandje’. Deze winactie duurt tot 15 oktober 2010.

Succes meiden! Hoe gaat het op school? Bij mij is het lekker druk… Toch probeer ik ondanks dat nog iedere dag een artikel te plaatsen en dat lukt tot nu toe nog wel! Hopelijk houd ik dat zo vol :)

BELANGRIJK: Mail je inzending naar beautytown@live.nl. Ik heb het idee dat mijn e-mail namelijk niet alles ontvangt. Hier wordt uiteraard aan gewerkt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *