Trend Report: Breisels

Dit najaar zullen we het niet snel koud krijgen! Het enigste wat je nodig hebt is een lap wol en je bent klaar! Nou… dat ook weer niet echt, maar het gaat om het principe.

Gebreide items waren onder andere te zien op de catwalk van Sonia Rykiel, Badgley Mischka en Missoni. Ik heb het dan niet alleen over truien en vesten, maar ook tassen, sjaals, laarzen en zelfs mutsen. Ja, laarzen, dus eigenlijk vind ik dat we ook gewoon weer aan de Uggs kunnen! Uggs zijn gemaakt van wol, en dus dé perfecte manier om je voeten warm te houden tijdens het najaar. Ik weet wel welke schoenen ik aan ga schaffen… Om helemaal in de breisel-style te gaan is de gebreide Ugg een aanrader, maar er zijn natuurlijk nog andere laarzen in plaats van Uggs, want niet iedereen vindt ze mooi! Zo heeft Marc O’Polo mooie laarzen met een gebreide schacht (€165,-).

How to wear?
– Laagjes dragen is leuk, maar met gebreide wol lijkt me dat niet zo’n slim idee… Wol is dik, en je wilt er natuurlijk niet uitzien alsof je meer dan 100 kilogram weegt! Draag de breisels daarom simpel. Met truien en vesten kun je ze het beste dragen op een simpele jeans of jegging, en accessoires kunnen overal wel bij. Kijk wel uit dat je niet alles bij elkaar draagt. Dus de combinatie gebreide trui én tas én sjaal én laarzen én mutsen én én…. is misschien een beetje te veel van het goede. Houd het simpel!
– Truien en vesten kunnen nogal snel oversized lijken, het is daarom slim (tenzij je een oversized look wilt) om een riempje in je taille te dragen. Je kunt gaan voor een brede tailleriem, maar smalle riempjes worden ook helemaal hip! Zo laat je zien dat je een hartstikke mooi figuur hebt met taille.
– De kleuren camel, zacht beige, grijs en bruin zijn dit najaar ook veel te zien, dus laat dit terug komen in je breisel, succes gegarandeerd!

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat je mening horen in de comments!

Ik vind deze trend superleuk, het is een groot voordeel dat het lekker warm is, want we willen natuurlijk geen kou lijden in de winter. Zelf ga ik een gebreide poncho bij de H&M aanschaffen in camel kleur, en ik ga waarschijnlijk lage chestnut Uggs aanschaffen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *