Update

Lieve meiden,

Ten eerste: sorry dat er gister geen artikel was. Ik had het donderdag erg druk omdat ik naar de stad ging en moest oppassen en gisteren ging ik wéér naar de stad met een andere vriendin en films kijken. Hartstikke gezellig dus, maar daardoor had ik geen tijd om een artikel te schrijven. Natuurlijk zal ik dat binnenkort goedmaken door weer een keer 2 artikelen op één dag te plaatsen.

Ten tweede: ik ga iets veranderen aan de September Special. Het idee van de trends laten langskomen vond ik een superleuk idee en ik vond het uiteraard ook super leuk om te maken. Maar dat het zó tijdrovend was, had ik niet in de gaten. Het is onmogelijk voor mij om dat zo goed in te plannen (de Trend Reports zijn nog niet allemaal geweest en het is al oktober. Oeps!), zoveel artikelen te schrijven en al die tutorials te maken dus daarom heb ik besloten dat de Trend Tutorials niet meer voorbij gaan komen. Het viel jullie misschien al op dat die er niet zoveel waren, maar dat komt omdat twee keer in de week een tutorial maken erg veel tijd in beslag neemt en die tijd heb ik nou eenmaal niet.
Er komt wel een artikel waarin ik alle beautytrends die ik nog voorbij wilde laten komen kort bespreek, zodat jullie toch nog weten wat die trends dan precies inhouden. De Trend Reports blijven wel komen, want deze heb ik toch allemaal al geschreven. Oh, en de laatste winactie die volgende week komt slaan we natuurlijk ook niet over!

Hopelijk snappen jullie het een beetje en dat shoppen zorgt natuurlijk ook weer voor een nieuw artikel: een shoplog! Hopelijk staat die morgen op de website.

Liefs, Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *