Trend Report: Classy Camel

Camel is naast grijs en bruintinten dé kleur van dit najaar. Een chique kleurtje die goed te combineren valt. Need I say more?

Vooral de lange jassen -met vaak in de taille een riem- waren niet van de catwalk af te slaan! Maar niet alleen jassen, ook tops, broeken, tassen en schoenen deden het goed. Vooral bij Micheal Kors en Chloe vond ik het heel erg mooi. De kleur is simpel, maar klassiek. De kleur wordt nooit met print gecombineerd, om het clean te houden.

How to wear?
– Zoals al gezegd werd: de kleur wordt nooit met prints gecombineerd. Maak het daarom spannend door te spelen met kleruen en materialen!
– Combineer de klassieke kleuren met donkerbruine leren accessoires, bijvoorbeeld een riem. Toch wat aparter, maar je blijft wel bij het klassieke.
– Ik vertelde al dat het niet zo moeilijk is om camel te combineren, en dat is ook zo. Wanneer je prints vermijd ben je er al. Eigenwijs? Dan draag je toch lekker wel prints! Niemand zal het je verbieden ;-)

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Vote!

Wat mij betreft wel! Simpel maar chic is altijd goed. Ik weet nog niet precies wat ik allemaal in camel ga dragen, maar vast wel iets.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *